Η Αριστερά
Στηρίξτε την Εργατική Αλληλεγγύη

Πριν από 5 χρόνια, προτού ενεργοποιηθώ στην ΚΕΕΡΦΑ Νίκαιας, ούτε που ήξερα την Εργατική Αλληλεγγύη. Από τότε είμαι τακτικός και φανατικός αναγνώστης και υποστηριχτής της. Έχει μια πλήρη ενημέρωση για τους εργατικούς αγώνες, συνολικότερη ανάλυση για ιστορικά και πολιτικά θέματα αλλά και συγκεκριμενοποίηση στόχων για το κίνημα, θεωρία και δράση μαζί. 

Εκεί όμως που η Εργατική Αλληλεγγύη ξεχωρίζει είναι στην προβολή των αγώνων ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό. Συνεχής κάλυψη της δίκης της Χρυσής Αυγής, των κινητοποιήσεων υπέρ των προσφύγων σε όλη την Ελλάδα από την Ξάνθη και την Μυτιλήνη μέχρι τα Χανιά, επιχειρήματα αιχμηρά που βοηθάνε τον καθένα μας στη μάχη για ανοιχτά σύνορα και πόλεις, για να είναι καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες και τα παιδιά τους στις πόλεις και τα σχολειά μας. Δεν υπάρχει άλλο έντυπο στην Ελλάδα που να δείχνει κυριολεκτικά τόση αλληλεγγύη στους μετανάστες, τους φτωχούς και τους εργάτες. 

Συνεχίστε έτσι, εύγε! Και καλή επιτυχία στην οικονομική σας εξόρμηση!

Λεωνίδας Κοντουδάκης,ΚΕΕΡΦΑ Νίκαιας

 


 

 

Στα 32.193 ευρώ ανέβηκε ο δείκτης της εξόρμησης της Εργατικής Αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που συγκέντρωσαν οικονομική ενίσχυση στις εξορμήσεις σε εργατικούς χώρους και γειτονιές.  

Ενδεικτικά: 70 ευρώ στον Άγιο Σάββα, από 10 ευρώ στο Τζάνειο, στο Ογκολογικό, στο Θριάσειο, στην Ξυλοτεχνία στο Περιστέρι, 36 ευρώ στα Γιάννενα, 22 στη Θεσσαλονίκη, 20 στο Ίλιον, 16 στην Πάτα, 14 στον Πειραιά, 11 στον Βόλο. Ευχαριστούμε επιπλέον τους Ανδρέα Χ, Δημήτρη Τ., Μαρία Μ., Γιώργο Π. και Φωτεινή Π. που ανανέωσαν τη συνδρομή τους στην Εργατική Αλληλεγγύη και στο περιοδικό Σοσιαλισμός από τα κάτω καθώς και για τις προσωπικές σας ενισχύσεις που συνεχίζονται: Γιάννης Τ. 500 ευρώ, Νίκος Θ. 300, Στέλλα Σ. 150 ευρώ, από 100 ευρώ Λέανδρος Μ., Γιώργος Τ. και Μαρία Μ., Δάνος Π. 50, από 35 ευρώ Αργυρώ Κ., Δημήτρης Σ. και Γιάννης Σ., από 20 ευρώ Ιωάννα Θ., Χρήστος Μ., Βασίλης Μ., Στέλλα Γ., Ευκλείδης Μ., Γιάννης Β., Βασίλης Μ., από 10 ευρώ Βάση Μ., Γιάννης Θ., Βασιλεία Χ., Μαρία Τ., Φωτεινή Λ., Μαρία Α., Γαρυφαλλένια Π. 6 ευρώ, από 5 ευρώ Σωκράτης Τ. και Μάνος Β.