Αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα
ΚΕΕΡΦΑ: Συνέντευξη τύπου για τις 21 Μάρτη

Σε συνέντευξη τύπου καλεί η ΚΕΕΡΦΑ για τη διεθνή κινητοποίηση κατά του ρατσισμού και φασισμού. Η συνέντευξη τύπου θα γίνει την Πέμπτη 12 Μάρτη στη 1μμ, Αιόλου 47, 5ος όροφος. 

Θα παρέμβουν: Κώστας Παπαδάκης, δικηγόρος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Βασίλης Κουκαλάνι, σκηνοθέτης-ηθοποιός, Λήδα Καζαντζάκη, ιστορικός Τέχνης, πρόσφυγες από τα καμπ, Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος “Η Ενότητα” και εκπρόσωποι σωματείων και φοιτητικών συλλόγων.

Στο δελτίο Τύπου που έχει δημοσιεύσει η ΚΕΕΡΦΑ τονίζει μεταξύ άλλων: «H βαρβαρότητα των κλειστών συνόρων στον Έβρο με τους δύο νεκρούς πρόσφυγες, τις εκατοντάδες τραυματίες από ξυλοδαρμούς, τα ξεγυμνώματα, αποτελούν την μεγαλύτερη κλιμάκωση της ρατσιστικής εκστρατείας της κυβέρνησης της ΝΔ. Στις 21 Μάρτη με το συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 3μμ και σε οκτώ άλλες πόλεις, θα δώσουμε μαζική απάντηση στις θηριωδίες της κυβέρνησης και στους φασίστες, διεκδικώντας να ανοίξουν τα σύνορα, να περάσουν οι πρόσφυγες, να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης , να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί και τα παρακλάδια τους».