Δραστηριότητες
Οικονομική εξόρμηση

Συνεχίζουμε την οικονομική εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης!

Ευχαριστούμε όλες και όλους που μας βοήθησαν να ανταπεξέλθουμε στα τεράστια έξοδα των εκλογών. Συνεχίζουμε την καμπάνια για να οργανώσουμε την εργατική αντίσταση, στους εργατικούς χώρους, τις γειτονιές, στην νεολαία, ενάντια στην κυβέρνηση και τους φασίστες, ξαναστήνοντας το αντιφασιστικό κίνημα που έστειλε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή.

Στις 50.700 ευρώ έφτασε ο δείκτης, με τις 3.100 αυτής της εβδομάδας. Από 100: Βασίλης Κ., Μιχάλης Ζ., Ζωή Ι., από 50: Ελένη Κ., Μαρία Π., Κωσταντίνα Η., Μπάμπης Κ., από 20: Μαρία Π., Γιάννης Θ., Μιχάλης Κ, από 10: Κώστας Μ., Λίβια Κ., Ελπίδα Λ.

Ευχαριστούμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που γράφτηκαν ή ανανέωσαν την συνδρομή τους στην εφημερίδα και το περιοδικό Σοσιαλισμός από τα Κάτω. Κατερίνα Π., Τάκης Θ. Λίλιαν Μ., Σπύρος Κ., Νίκος Κ., Βασίλης Μ., Τάκης Ζ., Μάνος Κ., Λουκάς Θ., Λεωνίδας Μ., Μάνθος Α., Νίκος Β., Ραφαήλ Κ., Νίκος Σ., Χρήστος Τ., Μιχάλης Ψ., Μαρία Ν., Λευτέρης Μ., Κατερίνα Α., Θένια Α., Γιώργος Κ., Αρης Ζ, Νάσος Μ.

Τέλος ευχαριστούμε το Σωματείο Μηχανοδηγών ΟΣΕ που προμηθεύτηκε προσκλήσεις για το τριήμερο Μαρξισμός 2023 καθώς και όλες και όλους που αγοράζουν τις προσκλήσεις τους. Το τριήμερο είναι μια πρώτη ευκαιρία να συζητήσουμε πολιτικά και να οργανώσουμε την αντεπίθεση του κινήματος μετά τις εκλογές.