Μύκονος, Γιαννιτσά: Οι εργαζόμενοι ΔΟΥ κόντρα στα λαμόγια Λαγκάρντ

Μετά την επιτυχημένη 48ωρη απεργία των υπαλλήλων της Δ.ΟΥ. Μυκόνου, λογιστές, απλοί κάτοικοι, τοπικά σωματεία, σύλλογοι και ο Δήμος συνεχίζουν τη κατάληψη της υπηρεσίας για πέμπτη μέρα, με αίτημα τη ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ Δ.Ο.Υ. Παράλληλα έχουν μαζευτεί (και συνεχίζουν) χιλιάδες υπογραφές από κατοίκους του νησιού οι οποίοι συμπαραστέκονται στο δίκαιο αίτημα.

Από το νησί μας σας στέλνουμε Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς, σε όλους τους συναδέλφους αλλά και σε όλους τους πολίτες που αγωνίζονται ενάντια στις πολιτικές που νοιάζονται μόνο για τους αριθμούς και όχι για τους ανθρώπους..

Είμαστε οι σταγόνες της καταιγίδας που έρχεται... ΟΛΟΙ στους δρόμους στην 48ωρη απεργία που κήρυξαν ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ. Έφτασε, πια, ο καιρός να τους ανατρέψουμε !!!

Γιώργος Ρόδης


Διήμερο αγωνιστικών κινητοποιήσεων αποφάσισε η συνέλευση συνδικάτων και φορέων της πόλης Γιαννιτσών κατά την 48ωρη πανεργατική απεργία την Τρίτη και Τετάρτη 6-7 Νοέμβρη.

Συγκεκριμένα την Τρίτη θα γίνει το πρωί ώρα 10 απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο και πορεία με κατάληψη της Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών, το απόγευμα ώρα 6 συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συναυλία που οργανώνεται από την εκπαιδευτική κοινότητα και συμμετέχουν όλοι στον πεζόδρομο, την Τετάρτη το πρωί ώρα 10 απεργιακή συγκέντρωση και κατάληψη στο Δημαρχείο Πέλλας και πορεία και το απόγευμα Τετάρτης ώρα 5 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον πεζόδρομο.

Mάκης Γεροντίδης