22 Μάρτη: Συναγερμός σε πόλεις, γειτονιές, σχολές

Συνέλευση της ΚΕΕΡΦΑ Εξαρχείων έγινε το Σάββατο 18/1. «Συζητήσαμε την πολιτική σημασία αυτής της καμπάνιας και αποφασίσαμε ένα πρόγραμμα αντιφασιστικής δράσης για την περιοχή μας», μας είπε η Μαρία. «Βάλαμε σαν προτεραιότητα την απεύθυνση στους μετανάστες και στους μαθητές.

Ξεκινήσαμε ήδη με εξορμήσεις στα σχολεία ενώ θα μεταφράσουμε την προκήρυξη για τις 22 Μάρτη στα φαρσί για να την μοιράσουμε σε εκδήλωση της Κοινότητας Αφγανών. Επίσης αποφασίσαμε να οργανώσουμε αντιφασιστικές εξορμήσεις στη Λαϊκή και σε εργατικούς χώρους της περιοχής. Θα προχωρήσουμε σε μία εκδήλωση με καλεσμένους τους γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν, ενώ υπάρχει και η σκέψη να διοργανώσουμε μία μουσική αντιφασιστική εκδήλωση με συγκροτήματα ντόπιων και μεταναστών από την περιοχής μας».

Συνέλευση την ίδια μέρα έκανε και η ΚΕΕΡΦΑ Βόλου. «Συγκεντρώθηκαν 14 άτομα, οι περισσότεροι φοιτητές αλλά και εργαζόμενοι που τους γνωρίσαμε στις εξορμήσεις μας», μας είπε ο Δημήτρης. «Όλοι συμφώνησαν ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε τη δράση του αντιφασιστικού κινήματος μέχρι να βάλουμε όλους τους χρυσαυγίτες στη φυλακή και να κλείσουμε τα γραφεία τους και ότι η 22 Μάρτη θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο να απομονώσουμε τη Χρυσή Αυγή και να μην τους αφήσουμε να βγουν ενισχυμένοι στις ερχόμενες ευρωεκλογές. Γι αυτό το λόγο ξεκινάμε να κάνουμε γεγονός τις 22 Μάρτη για να στείλουμε μία μεγάλη αντιπροσωπεία εκείνη την ημέρα στην Αθήνα. Θα οργανώσουμε εξορμήσεις στις σχολές και στην πόλη και σκεφτόμαστε να διοργανώσουμε ένα μίνι αντιφασιστικό φεστιβάλ με συζήτηση, προβολή ντοκιμαντέρ και πάρτι για να συγκεντρώσουμε οικονομική ενίσχυση για τα έξοδα της αποστολής».

Και στα Χανιά

«Με την συνέλευση της ΚΕΕΡΦΑ που έγινε την Παρασκευή 17/1 στα Χανιά συνεχίζεται η καμπάνια για τη διοργάνωση ενός μεγάλου παγκρήτιου αντιφασιστικού συλλαλητηρίου στα Χανιά στις 22 Μάρτη» μας είπε ο Γιώργος.

«Στόχος μας είναι να ξεσηκώσουμε εργασιακούς χώρους, σχολεία, σχολές, κοινότητες μεταναστών, γειτονιές και χωριά. Συνεχίζουμε με μία μεγάλη σύσκεψη σωματείων, φορέων, συλλογικοτήτων την Πέμπτη 23/1 στο Εργατικό Κέντρο στις 6μμ, όπου επιδιώκουμε την πιο πλατιά ενότητα για την επιτυχία αυτού του στόχου. Νέα συνέλευση της ΚΕΕΡΦΑ Χανίων θα γίνει το Σάββατο 25/1 στις 6μμ στα γραφεία του Συλλόγου Δασκάλων».

Η Συνέλευση της ΚΕΕΡΦΑ Ηρακλείου Κρήτης στην οποία συμμετείχαν φοιτητές από το Πανεπιστήμιο αποφάσισε “ένα πρόγραμμα εξορμήσεων στα σχολεία, στο ΤΕΙ, στο πανεπιστήμιο και στην πόλη», μας είπε ο Μύρωνας. «Επίσης σκοπεύουμε να απευθυνθούμε στους Ρομά. Την επόμενη εβδομάδα θα διοργανώσουμε σύσκεψη φορέων της πόλης για να οργανώσουμε την μεγαλύτερη δυνατή αποστολή μας στα Χανιά» .


Συνελεύσεις ΚΕΕΡΦΑ

Κεντρική Σύσκεψη ΚΕΕΡΦΑ

ΤΡΙΤΗ 28/1, 6μμ, Γραφεία ΠΟΕ ΟΤΑ (Καρόλου 24-Πλ. Καραϊσκάκη )

ΝΙΚΑΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/1 δημαρχείο Νίκαιας 7μμ

Θα χαιρετήσουν οι γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν

ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΠΕΜΠΤΗ 23/1 Εργατικό Κέντρο 7μμ

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 23/1, ΚΕΠ Ν. Ιωνίας,, 7.30μμ

Θα χαιρετήσουν οι γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΤΑΥΡΟΣ- ΚΟΥΚΑΚΙ - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 23/1, καφέ Κρίκος( Γενναίου Κολοκοτρώνη 49), 7μμ

Θα χαιρετήσουν οι γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΕΜΠΤΗ 23/1, Εργατικό Κέντρο,7μμ

ΧΑΝΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 23/1, Εργατικό Κέντρο, 6μμ

Σύσκεψη φορέων-συνδικάτων-σωματείων για την οργάνωση της 22 Μάρτη

ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/1, Πνευματικό κέντρο Δήμου Ελληνικού( μέσα στην πρώην Αμερικάνικη βάση), 6.30μμ

Θα χαιρετήσουν οι γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/1, ΕΡΤ-3, 6μμ

Σύσκεψη φορέων-συνδικάτων-σωματείων για την οργάνωση της 22 Μάρτη

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/1, Εργατικό Κέντρο, 6μμ

Σύσκεψη φορέων-συνδικάτων-σωματείων για την οργάνωση της 22 Μάρτη

ΧΑΝΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/1, Σύλλογος Δασκάλων, 6μμ

ΜΑΡΟΥΣΙ

ΤΡΙΤΗ 28\1 αίθουσα Συλλόγου Δασκάλων 7μμ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΠΕΜΠΤΗ 30\1 Κέντρο Νεότητας (Δαναϊδων και Αντιγόνης) 7μμ

Θα χαιρετήσουν οι γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/1, Αιθ. Δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας, 6.30μμ

Θα χαιρετήσουν οι γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν

ΧΑΛΚΙΔΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/2 Εργατικό Κέντρο, 6μμ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 /2 , καφέ Art Gallery, 6.30μμ

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 5/2 Πνευματικό Κέντρο Φιλαδέλφειας, 7μμ

Οι γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν στις σχολές

ΧΗΜΙΚΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/1, 11.30πμ, κυλικείο

ΑΣΚΤ

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/1, 1.30μμ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

ΠΕΜΠΤΗ 30/1, 2μμ

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 30/1 12πμ, έξω απ' το κυλικείο -αίθριο


Κυψέλη

Το Σάββατο 18 Γενάρη, πραγματοποιήθηκε στην Κυψέλη η πρώτη ανοιχτή συνέλευση της ΚΕΕΡΦΑ για την οργάνωση της Παγκόσμιας Μέρας Δράσης στις 22 Μάρτη.

Η αίθουσα γέμισε από 40 αντιφασίστες, μετανάστες, φοιτητές και εργαζόμενους από την περιοχή των Πατησίων, του Γαλατσίου και της Κυψέλης. Την αρχή έκαναν οι γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν που είπαν ότι ενώ στην αρχή φοβόντουσαν όταν πρωτοήρθαν στην Ελλάδα τι θα αντιμετωπίσουν από τους Έλληνες, άλλαξαν γνώμη γιατί το κίνημα που απαιτεί δικαιοσύνη για το παιδί τους είναι πολύ μαζικό. Ο Τζαβέντ Ασλάμ τόνισε τον ρόλο της ΚΕΕΡΦΑ και της Πακιστανικής Kοινότητας στην καμπάνια για την τιμωρία των ενόχων της Χρυσής Αυγής και ο Θανάσης Καμπαγιάννης την μάχη της πολιτικής αγωγής στο δικαστήριο και την σημασία της 22 Μάρτη σαν μέρα σταθμός του παγκόσμιου αντιφασιστικού κινήματος.

Η συζήτηση που ακολούθησε ανέδειξε την ανάγκη παρέμβασης της ΚΕΕΡΦΑ στην πλ. Αμερικής καθώς ο Γκάντο και ο Μπαμπαντί, μετανάστες από την Αφρική είπαν ότι πρέπει να σπάσουμε τον φόβο των μεταναστών από τις επιθέσεις της αστυνομίας στην περιοχή. Επόμενο ραντεβού δώσαμε στα σχολεία μαζί και με εκπαιδευτικούς που παρακολούθησαν την εκδήλωση και στον άμεσο προγραμματισμό είναι μία μέρα αντιφασιστικής δράσης στην πλ. Αμερικής για την οργάνωση της 22 Μάρτη και νέα συνέλευση μέσα στον επόμενο μήνα για την οργάνωση των δράσεων της Τ.Ε της ΚΕΕΡΦΑ.

Νίκη Αργύρη


Ζωγράφου

Με ιδιαίτερη συγκίνηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/1 η εκδήλωση-συνέλευση της ΚΕΕΡΦΑ Ζωγράφου με την παρουσία των γονιών του δολοφονημένου Σαχζάτ Λουκμάν στα γραφεία του Κινήματος στην Πόλη.

Η Ράνια Νενεδάκη, δημοτική σύμβουλος με το Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου υποδέχτηκε την Σούκραν Μπίμπι και τον Χαντίμ Χουσεΐν εξηγώντας πως και σαν μητέρα ενός 27χρονου παιδιού αλλά και σαν μέλος ενός αντικαπιταλιστικού ανατρεπτικού δημοτικού σχήματος δεν μπορεί παρά να σταθεί με σεβασμό αλλά και οργή μαζί τους. “Δίπλα στους χιλιάδες νεκρούς μας που κουβαλάμε στις παραδόσεις της δικής μας αριστεράς στον αγώνα μας για μια δικαιότερη κοινωνία ο Σαχζάτ Λουκμάν έχει πάρει πλέον την δική του θέση. Για μας και ο γιος σας αλλά και εσείς έρχεστε να γίνεται σύμβολα στον εντεινόμενο αγώνα μας ενάντια στους φασίστες, για μια κοινωνία που δεν θα διαχωρίζει τους ανθρώπους ανάλογα με το χρώμα ή την καταγωγή τους, για μια κοινωνία που οι εργάτες σαν το Σαχζάτ θα έχουν τον πρώτιστο λόγο για το πως θα μοιράζεται ο πλούτος που παράγουν, για μια κοινωνία χωρίς τάξεις και χωρίς καταπίεση από άνθρωπο σε άνθρωπο”.

Την κεντρική εισήγηση έκανε ο Πέτρος Κωνσταντίνου μιλώντας για την οργάνωση της 22ης Μάρτη.

Απαρτχάιντ

Παίρνοντας τον λόγο ο Κώστας Παλούκης από το ΚσΠ και την τοπική ΑΝΤΑΡΣΥΑ τόνισε την σημασία της κοινή δράσης ανάμεσα σε ντόπιους και μετανάστες εργαζόμενους σε κάθε γειτονιά ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο πάγωμα του δικαιώματος της ψήφου στους μετανάστες αποκαλώντας το απαρτχάιντ. “Ολοι οι μετανάστες αλλά ειδικά εμείς οι Πακιστανοί έχουμε πάρα πολλούς λόγους να παλέψουμε μαζί με τους έλληνες για να οργανώσουμε μια τεράστια διαδήλωση στις 22 Μάρτη”, τόνισε ο Αλί που ζει στου Ζωγράφου, ενώ ο Ναζίμ Μαχμούτ εξήγησε πως οι μετανάστες, φεύγουν από τη χώρα τους παλεύοντας για μια καλύτερη ζωή”.

Ήδη τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο Ζωγράφου μετά από πρόταση του ΚσΠ στηρίζει την κινητοποίηση στις 22 Μάρτη, η Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ζωγράφου έχει αποφασίσει την συμμετοχή της, κοινωνικοί φορείς όπως ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιλισσός έχουν δηλώσει πως θα συμμετάσχουν στην μεγάλη προσπάθεια. Μέχρι την Παρασκευή 31 Γενάρη στις 6μμ στο ΚσΠ οπότε και έχει καλεστεί η επόμενη μεγάλη σύσκεψη για την διοργάνωση της 22 Μάρτη, αποφασίστηκε να γίνουν εξορμήσεις σε όλους τους εργατικούς χώρους και τους χώρους νεολαίας στη γειτονιά, στα νοσοκομεία, στα σχολεία, στον ΕΟΠΥΥ, στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου.

Κυριάκος Μπάνος


Σχολές

Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις από την πλευρά της ΚΕΕΡΦΑ στη Νομική και στο Πάντειο με ομιλητές τους γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν.

“Στον πεζόδρομο του Παντείου, την εκδήλωση παρακολούθησαν δεκάδες φοιτητές/τριες”, μας είπαν ο Μάνος και ο Γρηγόρης από την ΚΕΕΡΦΑ Παντείου. “Αυτό όμως που σαφώς μας προκάλεσε εντύπωση ήταν η πολιτική υφή του λόγου του πατέρα του Σαχζάτ Λουκμάν. Τούτο διότι, ανέφερε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, το πως τα δύο αυτά εγκλήματα συνδυάζονται μιας και διαπράχθηκαν από μέλη της Χρυσής Αυγής και εμπεριείχαν ρατσιστικό μίσος, ενώ επεσήμανε πως κατανοεί απολύτως και δικαιολογημένα τον πόνο της οικογένειας του Παύλου.

Αυτό που μας συγκίνησε ήταν το κλάμα της μητέρας του Λουκμάν, καθώς αντικρίζοντας την εικόνα του γιου της σε μια προκήρυξη, λόγω της επακόλουθης έντονης συναισθηματικής της φόρτωσης, δεν είχε τη δύναμη να τοποθετηθεί. Το κλείσιμο, έγινε από τον Τζαβέντ Ασλάμ, όπου και αυτός έδωσε έμφαση στην ανάγκη να καταδικασθούν οι δολοφόνοι. Από τη πλευρά μας το μήνυμα που στέλνουμε συνοψίζεται στο βασικό μας σύνθημα: "Συνεχίζουμε δυνατά, κλιμακώνουμε αντιφασιστικά και αντιρατσιστικά".

“Πάνω από 50 φοιτητές και φοιτήτριες, ανένταχτοι και οργανωμένοι από το χώρο των ΕΑΑΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, παρακολούθησαν την εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ στο Αίθριο Φιλοσοφικής την Πέμπτη 16/1 με καλεσμένους τους γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν”, μας είπε ο Μηνάς Χρονόπουλος. “Την εκδήλωση άνοιξε ο Τζαβέντ Ασλάμ ο οποίος θύμισε τις μάχες της Πακιστανικής Κοινότητας ενάντια στο ρατσισμό και τους φασίστες και τόνισε ότι η μόνη δύναμη που μπορεί να σταματήσει αυτές τις επιθέσεις είναι η κοινή δράση ντόπιων και μεταναστών. Ο Χαντίμ Χουσεΐν πατέρας του Σαχζάτ Λουκμάν, στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτηση περιέγραψε τις συνθήκες ζωής στο Πακιστάν που ανάγκασαν τον Σαχζάτ να γίνει μετανάστης. Η εκδήλωση είχε τόσο ενδιαφέρον που δύο καθηγητές που άκουσαν τις ομιλίες από τη μικροφωνική διέκοψαν το μάθημα Πολιτικής Φιλοσοφίας για να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Γνωρίσαμε αρκετούς φοιτητές και συνεχίζουμε μαζί τους μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις τόσο των Διοικητικών όσο και των Φοιτητών που γίνονται το επόμενο διάστημα, οργανώνοντας τις 22 Μάρτη και τη συμμετοχή των σχολών σε αυτή τη μεγάλη μέρα”.


Αλεξανδρούπολη

Πάνω από 400 αντιφασίστες και αντιφασίστριες «υποδέχτηκαν» με τη μαζικότερη αντιφασιστική συγκέντρωση που έγινε ποτέ στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, τους Χρυσαυγίτες που τόλμησαν να πατήσουν το πόδι τους για να κάνουν την επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου Περιφερειάρχη.

Στη συγκέντρωση και την πορεία συμμετείχαν η ΚΕΕΡΦΑ Αλεξανδρούπολης, το ΝΑΡ, τα ΕΑΑΚ, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και Αναρχικοί. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι στη συγκέντρωση ήρθε αυθόρμητα κόσμος από την Καβάλα και την Ορεστιάδα.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε από το Εργατικό Κέντρο το απόγευμα της Κυριακής με στόχο να κατευθυνθεί στο Ξενοδοχείο Egnatia όπου είχε προγραμματιστεί η Χρυσαυγίτικη φιέστα. Χαρακτηριστική ήταν η τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας που μας εμπόδισε να φτάσουμε στο ξενοδοχείο. Δεν μπόρεσαν όμως να εμποδίσουν τα αντιφασιστικά μας συνθήματα να ακουστούν παντού αφού η πορεία έκανε το γύρο της πόλης. Η συμμετοχή στην πορεία ήταν πολύ μεγάλη ακόμα μεγαλύτερη από την προηγούμενη αντιφασιστική που είχε καταφέρει να ματαιώσει την επίσκεψη του Μιχαλολιάκου στην Αλεξανδρούπολη.

Μετά από αυτή την επιτυχία συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά για την οργάνωση της αποστολής μας στο μεγάλο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στις 22 Μάρτη στη Θεσσαλονίκη. Για το σκοπό αυτό καλέσαμε όλο τον κόσμο στη συνέλευση της τοπικής ΚΕΕΡΦΑ το ερχόμενο Σάββατο.

Ζαννέτα Λυσικάτου


Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιηθηκε την Πέμπτη 16/1 στο ΕΚΘ η σύσκεψη της ΚΕΕΡΦΑ στην Θεσσαλονίκη, ενόψει του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου στις 22 Μάρτη που θα γίνει και στη Θεσσαλονίκη (για όλη τη βόρεια Ελλάδα).

«Θέλουμε στις 22 Μάρτη, η Θεσσαλονίκη και όλη η Β. Ελλάδα να σβήσουν από το χάρτη τους φασίστες της Χ.Α και να απαιτήσουμε να τιμωρηθούν για τα εγκλήματα και τις δολοφονίες τους, να κλείσουν τα ρατσιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και να δωθεί άσυλο και νομιμοποίηση σε μετανάστες και πρόσφυγες» τόνισε ο Κώστας Τορμπουζίδης συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης.

Στην συζήτηση που άνοιξε, η Φύλλια θύμισε τις αντιφασιστικές μάχες που δώσαμε τον τελευταίο χρόνο στη Θεσσαλονίκη λέγοντας πως «είναι ένα μεγάλο και κρίσιμο στοίχημα για την Θεσσαλονίκη να οργανώσουμε μια διαδήλωση με τέτοια χαρακτηριστικά». Οι σχολές και τα σχολεία μπορούν να γίνουν κέντρα αντιφασιστικού αγώνα για τις 22 Μάρτη και γι αυτό χρειάζεται να απευθυνθούμε μαζικά σε κάθε σύλλογο και σωματείο, τόνισε. Η Μαρία μίλησε για το εξάμηνο της ελληνικής προεδρίας και υπογράμμισε πως ο αγώνας των εργαζομένων ενάντια στην κυβέρνηση των μνημονίων και της λιτότητας πρέπει να συνδεθεί με την αντιφασιστική πάλη.

Ιθαγένεια

Ο Γιώργος από την Αλβανία μίλησε για τις συνθήκες που βιώνουν οι μετανάστες στην Ελλάδα. «Είμαι 20 χρόνια στην Ελλάδα, από 2 χρονών, αλλά δεν μου δίνουν την ελληνική ιθαγένεια. Αυτή τη στιγμή προσπαθούν να αποκλείσουν την πλειοψηφία των μεταναστών από την νομιμοποιήση και την ιθαγένεια. Δουλεύουμε τόσα χρόνια και οι περιφέρειες απορρίπτουν μαζικά τις άδειες παραμονής ακόμα και για 2 ένσημα ή επειδή προφέρουμε την Θεσσαλονίκη «Σελανίκ». Αυτές τις εντολές έχουν από την κυβέρνηση, την ίδια στιγμή που οι εργοδότες μας αναγκάζουν να δουλεύουμε χωρίς ένσημα στις χειρότερες συνθήκες και αν διεκδικήσουμε τα διακαιώματα μας, μας απειλούν με απολύσεις. Είμαι από τη Αλβανία αλλά όλοι οι ξένοι εργάτες ξέρουμε καλύτερα τις ανάγκες των εργατών και την πραγματικότητα της Ελλάδας από την κυβέρνηση που κάνει τον βίο αβίωτο σε όλους μας».

Κοινός τόπος όλων των τοποθετήσεων ήταν πως η 22 Μάρτη χρειάζεται να λειτουργήσει σαν προεκλογική αντιφασιστική καμπάνια ενόψει των Ευρωεκλογών και των Δημοτικών εκλογών του Μαΐου και να μην επιτρέψουμε στην κυβέρνηση και την ρατσιστική της ατζέντα να ανοίξει το δρόμο στους δολοφόνους νεοναζί. Τέλος, ειπώθηκε πως στον επόμενο μήνα κλείνει το 18μηνο κράτησης των μεταναστών στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και είναι μια καμπάνια που χρειάζεται να οργανώσουμε ενόψει της 22 Μάρτη.

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για τις 25/1 στις 18:00 στην ΕΤ3 όπου η ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης έχει απευθύνει αντιφασιστικό κάλεσμα σε φορείς και συλλογικότητες της πόλης για την οργάνωση τις 22 Μάρτη, όπως επίσης και σε αντιπροσωπείες από άλλες πόλεις της Β.Ελλάδας.

Αλεξάνδρα Σιαφάκα