Γράμματα και σχόλια
11 Ιούνη: Ενάντια στα μνημόνια

Ημέρα εργατικών κινητοποιήσεων ήταν η Πέμπτη 11 Ιούνη, καθώς την ίδια ώρα που εκατοντάδες εργαζόμενοι της ΕΡΤ και συμπαραστάτες διαδήλωναν στο Ραδιομέγαρο, τιμώντας το διετή αγώνα και διατρανώνοντας τη συνέχεια των διεκδικήσεών τους, μαζικά συλλαλητήρια λάμβαναν χώρα στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε άλλα σημεία της χώρας, με κύρια αιχμή την αντίθεση με τη υπογραφή συμφωνίας – μνημόνιου, μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών.
 
Τα συλλαλητήρια έγιναν με πρωτοβουλία των δυνάμεων του ΠΑΜΕ που συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα, ενώ κομμάτια του έφτασαν εκεί διαδηλώνοντας από την πλ Βάθης, την πλ.Εθνικής Αντιστάσεως, την πλ.Καραϊσκάκη κι άλλα σημεία προσυγκεντρώσεων. 
 
Εντυπωσιακή ήταν και η μαζική παρουσία δυνάμεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ταυτόχρονα, τόσο στο Ραδιομέγαρο όσο και στα Προπύλαια, όπου πραγματοποίησε τη δική της συγκέντρωση, σε συνεργασία με πρωτοβάθμια σωματεία και άλλες οργανώσεις της αριστεράς. Στην πορεία που ακολούθησε προς το Σύνταγμα και τα γραφεία της Ε.Ε, κυριάρχησαν τα συνθήματα για διαγραφή του χρέους, ρήξη με ευρώ και Ε.Ε και ακύρωση των μνημονίων.