Εργατικό κίνημα
ΔΕΣΦΑ: Στην απεργία και οι μόνιμοι

Σημαντικό βήμα κοινής δράσης είναι η απόφαση που πήρε το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζόμενων στη ΔΕΣΦΑ (ΣΕΔΕΣΦΑ) που συγκεντρώνει όλους τους μόνιμους εργαζόμενους της ΔΕΣΦΑ, που προκήρυξη στάση εργασίας την Παρασκευή 1/3 από τις 8 ως τις 12 το πρωί. Να υπενθυμίσουμε ότι την ίδια μέρα έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία και το σωματείο των εργολαβικών εργαζόμενων ΠΣΕΦΑ με συγκέντρωση στις 9 το πρωί μπροστά στο κεντρικό κτήριο της διοίκησης της ΔΕΣΦΑ στην λεωφόρο Μεσογείων δίπλα στο Μετρό Νομισματοκοπείο.

'Οπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΔΕΣΦΑ απειλούν πως αν δεν λυθούν άμεσα τα αιτήματά τους θα συνεχίσουν με “επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες και συγκεντρώσεις στα γραφεία τους”.

Ο ΣΕΔΕΣΦΑ ορίζει προσωπικό ασφαλείας κατά την 4ωρη στάση εργασίας, επισημαίνοντας ότι, “το προσωπικό επιφυλακής συμμετέχει κανονικά στη στάση εργασίας και επεμβαίνει μόνο σε περίπτωση συμβάντος”.