Δημοτικές εκλογές
Ηράκλειο Αττικής: Ρήξη και Ανατροπή

Την προηγούμενη Παρασκευή 15/2 συνεδρίασε το Συντονιστικό της Ρήξης και Ανατροπής στο Ηράκλειο Αττικής όπου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί  συνέλευση την Πέμπτη 21/2 για να οριστικοποιήσει τις αποφάσεις για το κατέβασμα στις εκλογές, τη διακήρυξη του σχήματος καθώς και για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου και τον επικεφαλής αυτού. Ήδη από τις συνεδριάσεις του συντονιστικού του σχήματος έχει ολοκληρωθεί η διακήρυξη και για επικεφαλής προτείνεται ο Γιώργος Ράγκος. 

Πηγαίνοντας μέλη του σχήματος για να κλείσουν τον χώρο ενημερώθηκαν από το Δημαρχείο ότι δεν μπορούμε να πάρουμε την Βίλα Στέλλα γιατί δεν εκπροσωπούμε την Ρήξη και Ανατροπή. Κατόπιν σαν σχήμα βγάλαμε μια καταγγελία στον δήμο γιατί δεν μας δίνει την αίθουσα. Έτσι, την Τρίτη βρεθήκαμε στη Βίλα Στέλλα για τη συνέλευση αλλά η αίθουσα ήταν κλειστή.

Αποφασίστηκε να γίνει παράσταση διαμαρτυρίας την επόμενη μέρα Παρασκευή 22/2 στο δημαρχείο όπου πήγαμε αρκετός κόσμος και βρήκαμε τους υπεύθυνους για τις αίθουσες. Εκεί μας ενημέρωσαν ότι έχουν ένα χαρτί από τον Δημήτρη Ταβουλάρη ότι εκπροσωπεί την Ρήξη και την Ανατροπή και επειδή είναι δημοτικός σύμβουλος, δεν μπορεί να πάρει άλλος την αίθουσα αν δεν κάνει ο ίδιος την αίτηση. Ζητήσαμε να δούμε το χαρτί το οποίο μας είπαν ότι βρίσκεται στο πρωτόκολλο.

Σε συντονιστικό της κίνησης συζητήθηκαν τα βήματα για την συγκρότηση ψηφοδελτίου, για το οποίο ξεκίνησε η δουλειά για να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με 33 άτομα. Ορίστηκε συντονιστικό την Τρίτη 26/2 και συνέλευση τη Δευτέρα 4/3, 7.30μμ, Νισύρου 77 και Πάτμου. Εκτός των άλλων θα συζητήσουμε και τη συμμετοχή στα συλλαλητήρια στις 8 και 16 Μάρτη καθώς και την αντιμετώπιση του παραδόξου φαινομένου να έχουμε δημοτικό σύμβουλο κάποιον που έχει διαφορετική γραμμή από την κίνηση και δεν συμμετέχει καν στις διαδικασίες της.