Indymedia: Όχι στο σχέδιο φίμωσης

Σε σχέδιο φίμωσης και ποινικοποίηση κάθε φωνής αντίστασης έχει επιδοθεί από την πρώτη κιόλας μέρα της παρουσίας τους στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης ο Δένδιας που ανακοίνωσε μετά από επερώτηση στη βουλή του φασίστα μπουμπούκου Γεωργιάδη πως έχει προωθήσει στον εισαγγελέα δικογραφία σχετική με το κλείσιμο του Indymedia.

Μετά τα πογκρόμ στους μετανάστες, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, την συνεργασία με τα τάγματα εφόδου των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, την επίθεση στους ελεύθερους κοινωνικούς χώρους και την προώθηση του σχεδίου ποινικοποίησης των διαδηλώσεων και των συγκεντρώσεων, τώρα ο Δένδιας τίθεται επικεφαλής του σχεδίου φίμωσης κάθε εναλλακτικής φωνής και διαύλου ενημέρωσης και επικοινωνίας που έρχεται σε αντίθεση με τις επιταγές της εσωτερικής και εξωτερικής τρόϊκας.

Είναι ξεκάθαρο πως η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τις απάνθρωπες επιθέσεις λιτότητας των μνημόνιων με το γνωστό κόλπο του κυνηγιού φαντασμάτων και μαγισσών, κουκουλοφόρων και τρομοκρατών. Απέναντι στην αντιδημοκρατική κατρακύλα της καταστολής και του εκφοβισμού που επιχειρεί η κυβέρνηση ο κόσμος των αγώνων και των κινημάτων δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω από τα δημοκρατικά δικαιώματα της ελευθερίας της έκφρασης και της ενημέρωσης. Απέναντι στην προσπάθεια να φιμώσουν κάθε αντίθετη φωνή θα βρουν μπροστά τους χιλιάδες εργάτες, άνεργους, νεολαίους, φοιτητές και μαθητές, χιλιάδες στόματα για να φωνάξουν πως οι μεθοδεύσεις τους ΔΕΝ θα περάσουν.