Επιτυχία στο ΠΑΓΝΗ

Πρώτη δύναμη με 360 ψήφους (42,6%) και 5 έδρες στο Δ.Σ, αναδείχτηκε η Ενωτική Αγωνιστική Παρέμβαση, ενώ ΠΑΜΕ (185 ψήφοι, 22%), ΔΑΚΕ (164 ψήφοι, 19,4%) και ΠΑΣΚΕ (135 ψήφοι 15,9%) πήραν από 2 έδρες.

“Ο πρώτος και βασικός στόχος είναι να οργανώσουμε τον αγώνα μας, να φέρουμε το σωματείο στο πλευρό του κάθε εργαζόμενου, οποιαδήποτε σχέση εργασίας κι αν έχει μέσα στο νοσοκομείο. Αμεσα να συντονιστούμε με τα άλλα πρωτοβάθμια σωματεία και να ενώσουμε όλους τους αγώνες, εργασιακούς, ταξικούς και κοινωνικούς. (...)

Δεν έχουμε καμιά αυταπάτη πως οι μάχες που είναι μπροστά μας θα είναι σκληρές και δύσκολες, όμως το εκλογικό αποτέλεσμα στο Σωματείο μας ενδυνάμωσε την απόφασή μας κι έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας όχι μόνο σε εμάς αλλά και στην κοινωνία ολόκληρη για συνολική ανατροπή της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, ΕΕ, ΔΝΤ και κάθε κυβέρνησης που θα επιχειρήσει να εφαρμόσει αντιλαϊκές αντεργατικές πολιτικές. Το Σωματείο πέρασε στα χέρια των εργαζομένων!” λέει αποτιμώντας το αποτέλεσμα τη ανακοίνωση της Ενωτικής Αγωνιστικής Παρέμβασης.