Απεργιακό Κίνημα
MELLON: Όχι στις απολύσεις

Την Πέμπτη 17/12 το μεσημέρι ο Σύλλογος Δανειζόμενου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα (ΣΥΔΑΠΤΤ) πραγματοποίησε συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της εταιρίας MELLON στην οδό Πειραιώς. Αφορμή για την κινητοποίηση οι απολύσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα και οι νέες φημολογούμενες απολύσεις που σχεδιάζει η διοίκηση το επόμενο διάστημα.
 
Ταυτόχρονα με την συγκέντρωση επιδόθηκε στην διοίκηση της εταιρίας και το έγγραφο με την δημιουργία επιχειρησιακού σωματείου που είναι ένα βήμα μπροστά για τους εργαζόμενους για να μπορέσουν να οργανώσουν από καλύτερη θέση τον αγώνα τους ενάντια στις απολύσεις και τις εντατικοποιημένες συνθήκες εργασίας.
 
Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν μέλη του κλαδικού σωματείου ΣΥΔΑΠΤΤ, μέλη από την διοίκηση του ΕΚΑ και πλήθος συνδικαλιστών και εργαζόμενων για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των συναδέλφων της MELLON. 
 
Όπως μας δήλωσε συντρόφισσα και εργαζόμενη στην εταιρία «δεν θα αφήσουμε να συνεχιστεί η εκμετάλλευση στο παρεχόμενο στις τράπεζες προσωπικό και κάθε είδους εκμετάλλευση απέναντι στους εργαζομένους».
Μήτσος Αργυροκαστρίτης