Ο Παπανδρέου στο Ισραήλ: Χειραψίες και χαμόγελα με τους σφαγείς

Ούτε δυο μήνες μετά την σφαγή στο Μαβί Μαρμαρά, την απαγωγή των ακτιβιστών του Στόλου Ελευθερίας και την αρπαγή των πλοίων από την ισραηλινή κυβέρνηση ο πρωθυπουργός της Ελλάδας επισκέφθηκε το Ισραήλ για να ανταλλάξει χειραψίες και χαμόγελα με τους σφαγείς και να προσφέρει κάθε δυνατή μελλοντική βοήθειά στο ´έργο´ τους.

Η επίσκεψη στο Ισραήλ ήταν η πιο πρόσφατη πράξη της κυβέρνησης του Παπανδρέου στο έργο του αίσχους που ονομάζεται συνεργασία με το Ισραήλ. Τον Μάη, την ίδια ώρα που οι κομάντος του Νετανιάχου έσπερναν τον θάνατο στο Μαβί Μαρμαρά, στο Αιγαίο βρισκόταν σε εξέλιξη η κοινή Ισραηλινό-Ελληνική στρατιωτική άσκηση Μίνωας. Κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης η άσκηση ´διακόπηκε´ - αλλά τα ισραηλινά αεροπλάνα γύρισαν ξανά στο Αιγαίο στα τέλη του Ιούλη για νέες ασκήσεις, που το υπουργείο Άμυνας φρόντισε αυτή τη φορά να περάσουν στα ψιλά, μόνο, των εφημερίδων. Εν ψυχρώ

Το Ισραήλ είναι ένα κράτος τρομοκράτης. Ο ισραηλινός στρατός και οι μυστικές του υπηρεσίες χρησιμοποιούν συστηματικά και ανοιχτά γκανγκστερικές μεθόδους για να ´απαλλάσσονται´ από τους αντιπάλους τους. Πολλοί από τους ηγέτες της Χαμάς έχουν δολοφονηθεί εν ψυχρώ είτε από πράκτορες της Μοσάντ είτε από στοχευμένες επιθέσεις του ισραηλινού στρατού.

Το Ισραήλ δημιουργήθηκε το 1948 με απόφαση του ΟΗΕ και τις ευλογίες της ´Διεθνούς Κοινότητας´ πάνω σε Παλαιστινιακά εδάφη με μια και μόνο αποστολή: να ελέγχει για λογαριασμό των ΗΠΑ και των άλλων Μεγάλων Δυνάμεων την περιοχή της Μέσης Ανατολής, την περιοχή με τα μεγαλύτερα γνωστά κοιτάσματα πετρελαίου στον κόσμο. Η τρομοκρατία και ο πόλεμος είναι κυριολεκτικά στο DNA του. Ο Νετανιάχου αποδέχτηκε επίσημη πρόσκληση του Παπανδρέου να επισκεφθεί την Ελλάδα. Αν τολμήσει να έρθει, το αντιπολεμικό κίνημα θα του ετοιμάσει μια υποδοχή που θα θυμάται για όλη του τη ζωή. Φράξαμε το δρόμο στον Πάουελ και στην Κοντολίζα Ράις. Δεν θα χαριστούμε στους Σιωνιστές δολοφόνους!