Ελάτε στη γιορτή μας!

Θέλουμε να είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε αυτή την ωραία διαδρομή που διανύσαμε μαζί, να ανανεώσουμε τους δεσμούς μας για τη συνέχεια που διαφαίνεται συναρπαστική και να γιορτάσουμε το αγωνιστικό ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Γι’ αυτό το πρόγραμμα ξεκινάει από τις 6 το απόγευμα και θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ περιλαμβάνοντας εκδηλώσεις αλλά και μουσική και χορό.

Ετοιμάζεται Έκθεση Φωτογραφίας, Αφίσας και Πρωτοσέλιδων από τη δεκαετία του ‘80 μέχρι σήμερα. Θα λειτουργεί Έκθεση Ζωγραφικής. Θα υπάρχουν θεατρικά δρώμενα και προβολή βίντεο. Και βέβαια χαιρετιστήρια μηνύματα από και προς την Εργατική Αλληλεγγύη.

Τη ζωντανή μουσική για να κλείσουμε τη βραδιά με κέφι και χορό έχουν προσφερθεί να μας εξασφαλίσουν οι καλλιτέχνες από το συγκρότημα «Σοφίτα» που παίζουν σουίνγκ, ο ράπερ MC Yinka και οι Baobab, οι ροκάδες από τη Vavoura Band και θα κλείσουν με ρεμπέτικα οι «Αντάρτες από το Λιμάνι».

Θα υπάρχει φαγητό μαγειρεμένο με μεράκι από πολλούς συντρόφους και ποτό. Η τιμή ενίσχυσης έχει οριστεί στα 10 ευρώ έτσι ώστε να μην έχει δυσκολία συμμετοχής κανένας. Σας περιμένουμε.

Διαβάστε επίσης

1000 φύλλα εργατικη αλληλλεγυη