Το είχε καταγγείλει η ΚΕΕΡΦΑ στις 18 Γενάρη

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ κ. Χ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ: Γνωρίζετε κάτι με κύκλωμα αστυνομικών που κλέβει μετανάστες μπαίνοντας στα σπίτια τους;

Κύκλωμα αστυνομικών και άλλων «κατοίκων» πλουτίζει συστηματικά τους τελευταίους έξι μήνες στη περιοχή της Αχαρνών και στους πέριξ δρόμους μπαίνοντας σε σπίτια και αρπάζοντας ότι προλάβει.

Το ίδιο κύκλωμα μάλιστα εμφανίστηκε τρείς φορές πριν από επιχείρηση σκούπας της ΕΛΑΣ με την Δημοτική Αστυνομία ζητώντας χρήματα ώστε …να αποφύγουν την επίθεση οι μικροπωλητές.

Δύο παραδείγματα της δράσης του:

-Την Τετάρτη 11 Γενάρη εισέβαλε σε σπίτι σπάζοντας την πόρτα. Πέντε αστυνομικοί συμμετείχαν σε αυτή την επιχείρηση. Στο σπίτι άρχισαν να σπάνε ντουλάπες ενώ οι ένοικοι τους είπαν «έχουμε κλειδιά για να τις ανοίξετε». Βρήκαν κουτιά με τσιγάρα και 600 ευρώ που τα πήραν χωρίς να συμπληρώσουν κανένα έντυπο κατάσχεσης. Πήραν πιστωτικές κάρτες με τους κωδικούς και αμέσως μετά απέσυραν 700 ευρώ από ΑΤΜ! Τραυμάτισαν με γροθιά στο μάτι άτομο. Επρόκειτο για την τρίτη φορά που τους ζήτησαν λεφτά το τελευταίο μήνα.

-Στις 9/11, η ίδια ομάδα μπήκε σε άλλο σπίτι και ζήτησε να της δώσουν 1500 ευρώ. Ο ένας μετανάστης θορυβημένος άρχισε να μαζεύει από όσους μετανάστες βρίσκονταν εκεί χρήματα και έφτασε στα 1.145 ευρώ. Τότε, τον κατέβασαν κάτω με χειροπέδες και τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον τριγύριζαν για να περάσει η ώρα μέχρι να βρεθούν από άλλους τα υπόλοιπα λεφτά! Στη διαδρομή μάλιστα οι αστυνομικοί ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί δείχνοντας τα σημεία απ’΄όπου μαζεύουν χρήματα από δραστηριότητες πώλησης ηρωίνης, χασίς κλπ!

Το όνομα του ενός αστυνομικού είναι γνωστό όπως επίσης και οι αριθμοί των πινακίδων των αυτοκινήτων.

Είμαι πεισμένος ότι η καταγγελία την οποία σκοπεύω να κάνω  θα πέσει πάλι στο κενό αν κρίνω από την ασυλία που έχουν εγκληματικές ρατσιστικές συμμορίες της περιοχής με τα  καθημερινά πογκρόμ που ξεκινάνε στις 6.30μμ από την Πλατεία Αττικής και ολοκληρώνονται μετά από πέντε ώρες με χτυπήματα με ρόπαλα και κλοπές ατομικών ειδών μεταναστών στην πόρτα της Εκκλησίας του Αγ.Παντελεήμονα χωρίς να έχουν  εντοπιστεί πασίγνωστα πρόσωπα που επιδίδονται καθημερινά σε αυτές τις εγκληματικές ενέργειες.

Βάλτε όσα πρόστιμα θέλετε αλλά δεν μπορείτε να νομιμοποιείτε σιωπηλά κραυγαλέες περιπτώσεις αστυνομικών που ασυδοτούν. Αν πάλι δεν είναι αστυνομικοί, ποιοι τους καλύπτουν και τους συνοδεύουν σε μια τόσο συστηματική και ασύδοτη δραστηριότητα;

Διαβάστε επίσης

Αστυνομικός της “Δίωξης Λαθρομεταναστών” λήστευε μετανάστες

Έβρος: Ρατσιστές, σεξιστές, τρομοκράτες

“Κρεσέντο ξενοφοβίας και ρατσισμού”