Φασιστική επίθεση στο ΝΑΡ

Αργά το βράδυ της Τρίτης 4 Ιούνη, φασιστοειδή επιτέθηκαν στα γραφεία του Νέου Αριστερού Ρεύματος και την εφημερίδα ΠΡΙΝ. Έγραψαν εμετικά φασιστικά συνθήματα και σχεδίασαν αγκυλωτούς σταυρούς, μαιάνδρους και στόχους, με την υπογραφή Α.Μ.Ε. «Με την επίθεσή τους δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στο φασίστα – τραμπούκο Περίανδρο Ανδρουτσόπουλο, ο οποίος καταδικάστηκε για τη συμμετοχή του στην απόπειρα δολοφονίας του αγωνιστή συντρόφου Δημήτρη Κουσουρή και την επίθεση σε άλλους δύο αγωνιστές, ενώ απειλούν ανοιχτά τον ίδιο και τον γνωστό αγωνιστή δικηγόρο Γιάννη Ραχιώτη», ανακοίνωσε το ΝΑΡ .

«Όσο για τους απόγονους των Τσολάκογλου και των Γκοτζαμάνηδων είναι πολύ γελασμένοι (κι αυτοί και τα αφεντικά τους) εάν νομίζουν ότι θα φοβίσουν τους αγωνιστές του εργατικού κινήματος και τις δυνάμεις της κομμουνιστικής και επαναστατικής Αριστεράς. Όσο και αν έχουν ξαμοληθεί τα μαντρόσκυλα του συστήματος, ο οργανωμένος λαός θα τους απομονώσει και συντρίψει όπως έχει κάνει και στο παρελθόν. Και θα είναι ντάλα μεσημέρι! Δυναμώνουμε την αντιφασιστική μας πάλη, δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στη μνημονιακή βαρβαρότητα και το καπιταλιστικό σύστημα που γεννά και τρέφει το φασισμό», καταλήγει.

Πανομοιότυπη επίθεση έγινε τη νύχτα της Παρασκευής 7 Ιούνη στα γραφεία της Αριστερής Παρέμβασης Πολιτών Βύρωνα με σπρέι ζωγραφίζοντας πάνω στην πινακίδα, τον εξωτερικό τοίχο, τη τζαμαρία και τα κάγκελα φασιστικά σύμβολα (κέλτικους σταυρούς) και υπογράφοντας ως Α.Μ.Ε. «Η ανεξάρτητη μαζική συλλογική δράση των κατοίκων για τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας, θα βάλει φρένο στους σχεδιασμούς κυβέρνησης και φασιστικών αποβρασμάτων που θέλουν να μας γυρίσουν στο μεσαίωνα του σκοταδισμού, του φόβου, της ανυπαρξίας εργατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, να επιβάλλουν σύγχρονο σφαγείο κεφαλαιοκρατών, Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ», καταλήγει ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης Πολιτών Βύρωνα.