Η Θεσσαλονίκη μάς καλεί - Πανελλαδικό πανεργατικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, “Ο κ. Σαμαράς θα επιμείνει στο μονοήμερο μοντέλο που λάνσαρε πέρυσι σπάζοντας την παράδοση 37 χρόνων: Θα εγκαινιάσει την Έκθεση, θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και παράγοντες, θα πραγματοποιήσει την βραδινή ομιλία και θα επιστρέψει χωρίς να δώσει την Κυριακή την καθιερωμένη (μέχρι πρόπερσι) συνέντευξη Τύπου. («Αν κρίνει αναγκαία μία συνέντευξη Τύπου θα την δώσει στην Αθήνα, γιατί πρέπει αυτό να γίνεται στη Θεσσαλονίκη;», κατά τους συνεργάτες του). Ως εκ τούτου, η παρουσία του στην πόλη δεν θα συνοδευτεί... με μετακόμιση ολόκληρου του υπουργικού συμβουλίου, καθώς θα παραστούν μόνο οι υπουργοί «που έχουν κάτι να εξαγγείλουν»”. Από την άλλη, “Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ στις 8 Σεπτεμβρίου, θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και ενδέχεται να δώσει συνέντευξη Τύπου, σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά”.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τους λόγους για τους οποίους οι εταίροι της δικομματικής δεν έχουν καταφέρει, λιγότερο από βδομάδα πριν την Εκθεση, να οριστικοποιήσουν και να ανακοινώσουν το πρόγραμμά τους, ενώ για άλλη μια φορά προσανατολίζονται στα ταξίδια αστραπή. Την ίδια στιγμή που ετοιμάζονται για τις νέες μνημονιακές επιθέσεις τους, να διαλύσουν σχολεία και νοσοκομεία, να τσακίσουν κοινωνικές υπηρεσίες, να απολύσουν χιλιάδες, να ξεπουλήσουν δημόσιες επιχειρήσεις και περιουσία, γνωρίζουν πολύ καλά ότι εργαζόμενοι και νεολαία προετοιμάζουν την απάντησή τους.

Στα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί προχωρούν σε συνελεύσεις για να αποφασίσουν απεργία διαρκείας. Στα νοσοκομεία, οι υγειονομικοί δίνουν μάχη για να κρατήσουν τα ιδρύματα ανοιχτά κόντρα στα κλεισίματα του Γεωργιάδη. Στα υπουργεία, οι εργαζόμενοι οργανώνουν συνελεύσεις και απεργιακές συγκεντρώσεις. Στην ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι συνεχίζουν την κατάληψη και το απεργιακό πρόγραμμα σε όλη τη χώρα. Από την ΕΛΒΟ μέχρι τη ΛΑΡΚΟ και το ΔΟΛ γίνονται απεργίες, συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια.

Το απεργιακό κίνημα, που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, κινείται στην κατεύθυνση της κλιμάκωσης με απεργίες διαρκείας. Αποφάσεις όπως αυτή των Ομοσπονδιών και των Συλλόγων του υπουργείου Εργασίας “Προχωράμε σε απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας το συντομότερο δυνατόν σε συντονισμό με το υπόλοιπο Δημόσιο”, γίνονται πια ο κανόνας στα συνδικάτα. Η κήρυξη 48ωρης απεργίας στις 18 και 19 Σεπτέμβρη από την ΑΔΕΔΥ, αποτέλεσμα τέτοιων αποφάσεων σε δεκάδες χώρους, ενισχύουν με τη σειρά τους το αγωνιστικό κλίμα.

Ανατροπή

Το πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνδικάτων στη ΔΕΘ θα σηματοδοτήσει και επίσημα την έναρξη του απεργιακού κινήματος, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, για την ανατροπή της συγκυβέρνησης, της τρόικας και των μνημονίων τους. Είναι η διαδήλωση που θα δώσει ώθηση σε όλους τους παραπάνω αγώνες και σε ακόμα περισσότερους. Και θα αναγκάσει την ηγεσία της ΓΣΕΕ να προχωρήσει σε νέες πανεργατικές απεργίες.

Αυτό φοβούνται Σαμαράς-Βενιζέλος και γι' αυτό περιορίζουν την παρουσία τους στην Εκθεση. Ο φόβος τους γίνεται πιο φανερός από τα δημοσιεύματα για τα μέτρα ασφαλείας που, όπως λένε, θα είναι “δρακόντεια” με περισσότερους από 3.500 αστυνομικούς, ανάμεσά τους δυνάμεις των ΜΑΤ και μοτοσικλετιστών των ομάδων ΔΙΑΣ και Δέλτα από την Αθήνα, αλλά και της... αντιτρομοκρατικής. Η άλλη όψη της προσπάθειας να μην πλημμυρίσει η Θεσσαλονίκη είναι η τρομοκρατία της καταστολής.

Οι ελπίδες τους να αποφύγουν μια μαζική διαδήλωση που και θα δώσει τον τόνο της ανατροπής και θα γίνει η αφετηρία της, θα διαψευστούν. Δίπλα, εργαζόμενοι από μια σειρά χώρους μας καλούν να διαδηλώσουμε μαζί και να συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη. Ολοι το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη, στις 6μμ, στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Λένα Βερδέ


Με την ΕΡΤ3 στο κεφάλι

Eπιτυχημένη και πολύ μαζική, με την συμμετοχή χιλιάδων εργαζομένων και νεολαίων ήταν την Πέμπτη το απόγευμα 29/8, στο Άγαλμα Βενιζέλου η συγκέντρωση και διαδήλωση στην ΕΡΤ3 και η συναυλία που ακολούθησε μετά την πορεία ενάντια στη διαθεσιμότητα, το κλείσιμο οργανισμών του δημοσίου και στη συρρίκνωση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Η διαδήλωση οργανώθηκε από το συντονιστικό σωματείων και φορέων της Θεσσαλονίκης που συνεδρίασε στην κατηλειμμένη ΕΡΤ3 την προηγούμενη εβδομάδα. Το συντονιστικό ξεκίνησε να συνεδριάζει μέσα στο καλοκαίρι προκειμένου να υπάρξει οργανωμένη και συντονισμένη απάντηση όλων των εργαζομένων που παλεύουν ενάντια σε κλεισίματα και απολύσεις. Την διαδήλωση πρότειναν οι πέντε ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης και η πρόταση έγινε αποδεκτή και από τα σωματεία της ΕΡΤ, σχολικούς φύλακες, Υγεία, Συλλόγους Π.Ε., ΟΤΑ και το συντονιστικό των Πρωτοβάθμειων Σωματείων.

«Το κοινό συλλαλητήριο αποτελεί την πρώτη κοινή απάντηση των σωματείων μας ενάντια στα μέτρα διάλυσης της παιδείας, της υγείας και δημόσιων υπηρεσιών, καθώς και απαίτησης για το σταμάτημα του καθεστώς της διαθεσιμότητας - απολύσεων - μετατάξεων που προωθούν Κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ», δήλωσε εργαζόμενος της ΕΡΤ3.

Το μπλόκ των εργαζομένων στην ΕΡΤ3 ήταν στην κεφαλή της πορείας, ενώ ακολουθούσαν οι καθηγητές, οι σχολικοί φύλακες, εργαζόμενοι από το χώρο της υγείας, των ΟΤΑ, το συντονιστικό των Πρωτοβάθμειων Σωματείων, μέλη πολιτικών κομμάτων και κινήσεων της αριστεράς, κ.α. Εντυπωσιακό και με πολύ παλμό ήταν το μπλόκ των καθηγητών των ΕΛΜΕ-Θ όπου έδινε τον τόνο φωνάζοντας «Αυτή η απεργία θα γράψει ιστορία, μόνο νικητές θα μπούμε στα σχολεία». Η διαδήλωση πέρασε από πολλούς κεντρικούς δρόμους της πόλης και σταμάτησε έξω από το Αμερικάνικο προξενείο φωνάζοντας αντιπολεμικά συνθήματα ενάντια στον πόλεμο στη Συρία. Η διαδήλωση περνώντας από την λεωφόρο Νίκης, κατέληξε στην ΕΡΤ3 όπου ακολούθησε συναυλία συμπαράστασης στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι ενάντια στην κυβέρνηση.

Οι εργαζόμενοι έδωσαν υπόσχεση συνέχισης του αγώνα, οργανωμένα και συντονισμένα, θεωρώντας κομβικής σημασίας και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ενόψει του μεγάλου συλλαλητηρίου κατά τα εγκαίνια της φετινής ΔΕΘ, το ερχόμενο Σάββατο 7 Σεπτέμβρη. Το μεγάλο συλαλλητηριο της ΔΕΘ μπορεί να εκφράσει την δυναμική όλων των εργατών που αντιστέκονται και κλιμακώνουν τον αγώνα τους ενάντια στην κυβέρνηση και τα σχέδια της. Ο συντονισμός των αγώνων, των απεργιακών επιτροπών σε κάθε χώρο τοπικά και πανελλαδικά είναι μονόδρομος για να σώσουμε τις δουλειές μας, τα σχολεία και τα νοσοκομεία, για να τους ανατρέψουμε.

Αλεξάνδρα Σιαφάκα


Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 μαζί με το συντονιστικό των φορέων που έχουμε δημιουργήσει καλούμε το Σάββατο 7/9 σε ένα μεγάλο συλλαλητήριο στο Αγαλμα Βενιζέλου. Και προετοιμάζουμε, αμέσως μετά την πορεία, συναυλία έξω από το κτίριο της ΕΡΤ3 στη Λεωφόρο Στρατού. Περιμένουμε να έρθουν συνάδελφοι από όλες τις ΕΡΑ της Βόρειας Ελλάδας, ενώ με αφορμή την Εκθεση, από την Πέμπτη και κάθε μέρα ετοιμάζουμε εκπομπή με τίτλο “ΔΕΘέλω το μαύρο” με καλεσμένους φορείς, σωματεία και εργαζόμενους που πλήττονται από αυτές τις πολιτικές.

Ελευθερία Φαραντάκη, πρόεδρος τοπικού παραρτήματος ΠΟΣΠΕΡΤ Θεσσαλονίκης


Για όλο τον κόσμο, όχι μόνο για μας τους εργαζόμενους στην ύδρευση, η φετινή διαδήλωση στη ΔΕΘ είναι η πιο σημαντική από κάθε χρονιά.

Γιατί έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο εξαθλίωσης, αλλά και είμαστε όλοι εν δυνάμει απολυμένοι, που χρειάζεται να συσπειρωθούμε, να δείξουμε την αλληλεγγύη μας, να δυναμώσουμε και να δώσουμε δυναμικό παρών ενάντια σε αυτά που προετοιμάζει η κυβέρνηση. Ο Σαμαράς θα έρθει εδώ για οικονομικούς λόγους και πρέπει να του στείλουμε το μήνυμα ότι υποφέρουμε από την οικονομική πολιτική του. Είναι η κρίσιμη στιγμή, αν και δε θα τελειώσει εδώ ο αγώνας, θα χρειαστεί να συνεχίσουμε με πείσμα και αυταπάρνηση μέχρι να νικήσουμε. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, από όλες τις πόλεις της Ελλάδας, το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη στο Αγαλμα Βενιζέλου, για να ενωθούμε και να δείξουμε τη δύναμή μας. Κάπως έτσι πρέπει να ξεκινήσει ο αγώνας μας.

Ζώης Πολυζωίδης, γραμματέας Σωματείου Εργαζομένων ΕΥΑΘ


Το να συμμετέχουμε όλοι μαζί, εργαζόμενοι, νεολαίοι, συνταξιούχοι, στις διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη θα είναι η αρχή για να σταματήσουμε την καταστροφή που μας ετοιμάζουν κυβέρνηση και τρόικα.

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη της οργάνωσης και της αντίστασης. Πιστεύω στη ΔΕΘ θα φανεί αυτό με μία μεγάλη έκρηξη. Και θα είναι το πρώτο βήμα για να κλιμακώσουμε. Οι εκπαιδευτικοί έχουμε αποφασίσει στο συνέδριό μας απεργία διαρκείας και πρέπει αυτή τη φορά να την υλοποιήσουμε. Με οργάνωση από τα κάτω, σε κάθε χώρο δουλειάς.

Μίτση Μπαμπάκου, καθηγήτρια καλλιτεχνικών, ΕΛΜΕ Πειραιά


Διαδηλώνουμε στη Θεσσαλονίκη για όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν, ξεκινώντας από τη φτώχεια, την ανεργία, το ρατσισμό και τον επικείμενο πόλεμο.

Είναι μια διαδήλωση όχι μουσειακού χαρακτήρα. Γίνεται για να δείξουμε τη δυναμική μας και για να θυμίσουμε ότι πάντοτε όλες οι αλλαγές έχουν γίνει από το πεζοδρόμιο. Θυμάμαι μικρός τη δεκαετία του '70 μου έλεγαν ότι οι εκπαιδευτικοί που έπαιρναν πολύ χαμηλό μισθό, έκαναν απεργία ένα μήνα και κατάφεραν να αυξήσουν τις αποδοχές τους. Ανάλογη κινητοποίηση έκαναν οι νοσοκομειακοί γιατροί. Η παρουσία του κόσμου έχει πάντα δυναμική και η φετινή διαδήλωση στη ΔΕΘ μπορεί να οδηγήσει σε αυτή την κατεύθυνση. Θα δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο απεργιακό κίνημα, θα το οδηγήσει ένα βήμα μπροστά στην προοπτική της κλιμάκωσης. Στην Αλεξανδρούπολη, υπάρχει προσπάθεια να ξεκινήσει λεωφορείο από το Εργατικό Κέντρο που θα πάει στην Θεσσαλονίκη. Πρέπει να είμαστε σε διαρκή επικφυλακή. Η άλλη πλευρά είναι πολύ αδύναμη και μπορούμε να την σταματήσουμε. Να είμαστε στις γενικές συνελεύσεις, να προτείνουμε απεργίες διαρκείας και να τις οργανώσουμε.

Βαγγέλης Καραθάνος, γιατρός στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης


Κανένα νοσοκομείο να μην κλείσει

“Κρατάμε το νοσοκομείο ανοιχτό”, είναι το μήνυμα που στέλνουν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Παναγία της Θεσσαλονίκης που, παρά την προσπάθεια της διοίκησης από το Σαββατοκύριακο να κλειδώσει κλινικές και να εκκενώσει το νοσοκομείο, την Δευτέρα 2/9 από το πρωί βρέθηκαν στην είσοδο του νοσοκομείου και άνοιξαν εισόδους και κλινικές καλώντας τον κόσμο να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το νοσοκομείο.

“Ο Άδωνης πετάει στον δρόμο 230 εργαζόμενους. Γι' αυτό και εμείς δεν έχουμε κανέναν άλλο δρόμο από το να παλέψουμε μέχρις εσχάτων”, τόνισε μιλώντας στην Ε.Α. ο Γιάννης Καραμπίκας, μέλος του ΔΣ του Σωματείου. “Το υπουργείο προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους. Έχει φέρει ΜΑΤ έξω από το νοσοκομείο, έχει κόψει τηλέφωνα και internet, αλλά εμείς δεν σταματάμε. Υπάρχουν κάτοικοι εδώ στην περιοχή που μας βοηθάνε, μας δίνουν internet, μας συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο. Γνωρίζουμε και εμείς και οι κάτοικοι ολόκληρης της περιοχής πως το κλείσιμο του νοσοκομείου θα σημάνει τεράστια προβλήματα για την δημόσια υγεία. Θα σημάνει πως ολόκληρη η περιοχή θα πρέπει να εξυπηρετείται από τα νοσοκομεία του κέντρου. Εμείς δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να διαλύσουν ούτε την δημόσια υγεία, ούτε τις ζωές μας”.

Την Παρασκευή το πρωί στις 30/8 πραγματοποιήθηκε μαζική γενική συνέλευση των εργαζομένων στο νοσοκομείο ΙΚΑ-Παναγία για να αποφασίσουν την συνέχεια του αγώνα τους ενάντια στο κλείσιμο του νοσοκομείου. Οι εργαζόμενοι που συγκεντρώθηκαν άνοιγαν την συζήτηση για το πώς μπορούν να σταματήσουν το κλείσιμο του νοσοκομείου και τις απολύσεις και να ανατρέψουν αυτήν την πολιτική.

“Παραμένουμε στον τόπο εργασίας”

“Η γενική συνέλευση των εργαζομένων στο νοσοκομείο ΠΑΝΑΓΙΑ σήμερα αντιδρώντας στην απόφαση της κυβέρνησης με την οποία καταργούνται οργανικές και προσωποπαγείς θέσεις στο νοσοκομείο ΠΑΝΑΓΙΑ που επιτείνουν τα μέτρα της σκληρής και νεοφιλελεύθερης πολιτικής διακυβεύοντας την υγεία των ασθενέστερα οικονομικά κυρίως στρωμάτων αποφάσισε τα εξής: Την παραμονή των εργαζομένων στον μέχρι σήμερα τόπο και χώρο παροχής της εργασίας τους και την συγκέντρωση και κινητοποίηση εργαζομένων και αλληλέγγυων φορέων, κόμματα, χρήστες υπηρεσιών υγείας, σωματεία εργαζομένων κάθε μέρα στις 8πμ στην εισοδο του νοσοκομείου”, τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο.

Ταυτόχρονα, το σωματείο με την στήριξη των νοσοκομειακών γιατρών (ΕΝΙΘ) οργανώνει μεγάλη Συναυλία Διαμαρτυρίας την Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη, στις 20.30 στο Δημοτικό πάρκο μπροστά από το Νοσοκομείο ΠΑΝΑΓΙΑ με τη συμμετοχή γνωστών μουσικών δημιουργών και τραγουδιστών της πόλης. “Να μη χαθούν οι 200 εξειδικευμένες Νοσοκομειακές κλίνες απο την Ανατολική Θεσσαλονίκη”, τονίζεται στην ανακοίνωση των νοσοκομειακών γιατρών καλώντας όλους τους πολίτες της ανατολικής Θεσσαλονίκης να παλέψουν για την “υπεράσπιση της ποιότητας ζωής και στο δικαίωμα της Δωρεάν Δημόσιας Υγείας”.

Η νίκη των εργαζομένων στο ΙΚΑ-Παναγία και σε όλα τα νοσοκομεία, περνάει μέσα από τον συντονισμό του αγώνα τους με όλους τους εργαζόμενους που παλεύουν ενάντια στην κυβέρνηση και τις απολύσεις, με τους εκπαιδευτικούς, με τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ και στους Δήμους. Η απεργία διαρκείας και η κατάληψη των εργαζομένων στα νοσοκομεία μπορούν να τα μετατρέψουν σε κέντρο αγώνα, να σταματήσουν στην πράξη τα κλεισίματα και τις απολύσεις και να ανατρέψουν την κυβέρνηση και τα σχέδια της.

Η πρωτοβουλία για τον συντονισμό των νοσοκομείων στην Θεσσαλονίκη οργανώνει σύσκεψη όλων των εργαζομένων στα νοσοκομεία την Τετάρτη 4/9 αμέσως μετά την στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ.

Κυριάκος Μπάνος


Αντιρατσιστική Θεσσαλονίκη

Κεντρική σύσκεψη οργάνωσε τη Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη η ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης με στόχο να συζητήσει τις πρωτοβουλίες που θα πάρει το επόμενο διάστημα ενάντια στις ρατσιστικές επιθέσεις της κυβέρνησης και τους φασίστες αλλά και την οργάνωση της μαζικής συμμετοχής στο Πανελλαδικό και Διεθνές Διήμερο που οργανώνει η ΚΕΕΡΦΑ στην Αθήνα στις 5-6 Οκτώβρη.

Συμμετείχαν αγωνιστές από τις τοπικές επιτροπές της ΚΕΕΡΦΑ, από συνδικάτα της πόλης και άλλες αντιφασιστικές κινήσεις, ανάμεσά τους ο Αντώνης Γαζάκης, εκπρόσωπος της Αντιφασιστικής Συνέλευσης Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Κίτσιος από το σωματείο εργαζόμενων στην ΕΥΑΘ, ο Μπάμπης Κουρουνδής, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από την κοινή εκτίμηση ότι το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα έχει οδηγήσει την Χρυσή Αυγή στην απομόνωση και έχει στριμώξει την κυβέρνηση καθώς και ότι χρειάζεται η αντιρατσιστική και αντιφασιστική δράση να κλιμακωθεί ακόμα περισσότερο. Επίσης συζητήθηκε η προοπτική ανάληψης πρωτοβουλίας ενάντια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης με κινητοποίηση στη Βόρεια Ελλάδα.

Καμπάνια

Συζητήθηκε ακόμα το ξεκίνημα της καμπάνιας ενάντια στις διώξεις στις οποίες προχώρησε η κυβέρνηση μέσα στο καλοκαίρι όπως των συντρόφων Μ. Κουρουνδή και Σπ. Μαρκέτου αλλά και τη δίωξη του Π. Κωνσταντίνου συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ που αποτελεί ευθεία επίθεση στο αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα. Ο σύντροφος Π. Κίτσιος από το σωματείο της ΕΥΑΘ τόνισε ότι θα βοηθήσουν σαν σωματείο σε αυτή την καμπάνια και ότι υπάρχει δυνατότητα απεύθυνσης και σε άλλα σωματεία της Θεσσαλονίκης.

Σαν επόμενα βήματα αποφασίστηκε να κυκλοφορήσει αφίσα για τη διαδήλωση της ΔΕΘ, να στηρίξει η ΚΕΕΡΦΑ τη συγκέντρωση αντιφασιστικής μνήμης που θα γίνει στις 14 Σεπτέμβρη στα Γιαννιτσά, ενώ ορίστηκαν τρεις τοπικές συνελεύσεις της ΚΕΕΡΦΑ σε Τούμπα, Δυτικά και Κέντρο την εβδομάδα 16-20 Σεπτέμβρη με στόχο η συνέλευση του Κέντρου να γίνει στην ΕΤ3 για να συνδεθεί η μάχη ενάντια στα κλεισίματα και τις απολύσεις με τη μάχη ενάντια στο ρατσισμό και τους νεοναζί.

Κώστας Τορπουζίδης


Ανοιχτή εκδήλωση της Εργατικής Αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη

“Για τη νίκη των εργατών, για την ανατροπή της κυβέρνησης”

Κυριακή 8 Σεπτέμβρη, 12μεσ. ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51)

Συμμετέχουν εργαζόμενοι από ΕΡΤ, Νοσοκομεία, Σχολεία και άλλους χώρους