Οι διαθέσιμοι αντιστέκονται

Στο πλευρό τους βρέθηκαν το σύνολο των εργαζομένων στη συγκεκριμένη ΔΟΥ, αλλά και αγωνιστές κι αγωνίστριες από τη γειτονιά, την τοπική ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την Εργατική Αλληλεγγύη και τη δημοτική κίνηση Εκτός Σχεδίου.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες μάζεψαν δεκάδες ευρώ διακινώντας τα κουπόνια του απεργιακού τους ταμείου. Για να ενισχύσετε κι εσείς επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 6939240715, 6986951479, 6932417439 και 6981315699.

Στέλιος Μιχαηλίδης


Θεσσαλονίκη

Την Πέμπτη 6 Μάρτη, έγινε συγκέντρωση στην πλ. Επταλόφου με συμμετοχή των διαθέσιμων καθαριστριών ΥΠ.ΟΙΚ, σχολικών φυλάκων, καθηγητών και απεργών της Coca Cola και των πρωτοβουλιών αγώνα δυτικών συνοικιών κι Ευόσμου.

Οι συγκεντρωμένοι για πολλή ώρα με τα συνθήματά τους μετέφεραν το μήνυμα της συντονισμένης αντίστασης και στα δυτικά. Ακολούθησε πορεία στους Αμπελόκηπους. Την Τρίτη 11/3, μετά από πρόσκληση του σωματείου, συμμετείχαν στη γενική συνέλευση των εργαζομένων του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Από τη μεριά μας μοιράστηκε κείμενο του «Συντονισμού ενάντια σε διαθεσιμότητες, απολύσεις, ιδιωτικοποιήσεις κι εργολαβίες» και η αντιφασιστική πρόσκληση για τις 22 Μάρτη.

Νίκος Χατζάρας