Γιατί στηρίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ήρθα στο Αγλαΐα Κυριακού από το έβδομο ΙΚΑ που ήταν από τα πρώτα νοσοκομεία που έκλεισαν. Οι μόνοι που ήταν δίπλα μας στους αγώνες που κάναμε ως διαθέσιμοι ήταν τα παιδιά από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Πρωτοστατούσαν στις κινητοποιήσεις και συνεχίζουν να οργανώνουν τους αγώνες. Γι' αυτό στις εκλογές θα τους στηρίξω, γιατί πραγματικά βρίσκονται δίπλα στους εργαζόμενους και η φωνή τους πρέπει να είναι πολύ δυνατή.

Νίκος Κρητικός, τεχνολόγος, Αγλαϊα Κυριακού


Εργάζομαι στο νοσοκομείο 27 χρόνια. Η επίθεση που δεχόμαστε είναι πρωτοφανής, οι συνθήκες εργασίας είναι χειρότερες από ποτέ, κατακτημένα δικαιώματα τα παίρνουν πίσω, οι μειώσεις στους μισθούς μας φτάνει στο 40%, η σύνταξη είναι μακρινό όνειρο.

Ο μόνος δρόμος είναι η αντίσταση γι' αυτό και θα στηρίξω ΑΝΤΑΡΣΥΑ γιατί θέλω τα νοσοκομεία να παραμείνουν σε εμάς που τα δουλεύουμε και τα έχουμε στηρίξει.

Ελπίδα Μαραβέλη, νοσηλεύτρια, Αγλαϊα Κυριακού


Από το τμήμα που εργάζομαι βλέπω καθημερινά τις τρομερές ελλείψεις που υπάρχουν σε βασικά υλικά, όπως είδη απολύμανσης, γάντια, σύριγγες, φίλμ για το ακτινολογικό και άλλα.

Το νοσοκομείο συνεχίζει να λειτουργεί χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού. Ολα αυτά δεν γίνονται τυχαία, είναι αποτέλεσμα της μειωμένης χρηματοδότησης του νοσοκομείου στα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής που έχει σκοπό να διαλύσει τα νοσοκομεία και να τα ξεπουλήσει σε ιδιώτες.

Γι' αυτό θα στηρίξω ΑΝΤΑΡΣΥΑ και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις γιατί μόνο το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα μπορεί να τους σταματήσει και όλοι μαζί θα τους σταματήσουμε.

Διονύσης Σπυρόπουλος, διοικητικός υπάλλληλος, Αγλαϊα Κυριακού


Στηρίζω την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές γιατί για μένα εκπροσωπεί μια άφθαρτη ιδεολογία που με αγγίζει. Σε αυτή βρίσκω μια πραγματική διέξοδο, γιατί με τους αγώνες μπορούμε να καταφέρουμε κάτι.

Εκτιμώ το ήθος, τη δράση, τον τρόπο που κινούνται οι αγωνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα. Με εκφράζει ο συνδυασμός της αγωνιστικότητας με το χαμηλών τόνων προφίλ των ανθρώπων της.

Μαρία Αλεξανδρίδου, νοσηλεύτρια, Θριάσιο


Στις εκλογές ψηφίζω ΑΝΤΑΡΣΥΑ γιατί μαζί με τους αγωνιστές της που τώρα είναι και υποψήφιοι στις εκλογές, δώσαμε όλοι μαζί τις μάχες για να μην κλείσουν τα νοσοκομεία και για τη δημόσια δωρεάν υγεία.

Οργανώσαμε απεργίες, συνελεύσεις, διαδηλώσεις και οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν στήριγμα σε όλη αυτή την προσπάθεια. Το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα δείχνει το δρόμο και το όραμα για να παλέψουμε και να βγούμε νικητές από την κρίση.

Ελένη Καραμάνου, νοσηλεύτρια, Άγιος Σάββας


Στηρίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ γιατί χρειαζόμαστε ένα μέτωπο αντικαπιταλιστικό που να μιλάει για την ανατροπή όσων συμβαίνουν στη χώρα μας και στους υπόλοιπους λαούς.

Εχει τη δύναμη το εργατικό κίνημα να διαχειριστεί και μόνο του όλα αυτά που ορίζουν τη ζωή του. Όλα τα χρέη πρέπει να διαγραφούν, έχουμε ήδη πληρώσει πάρα πολλά με τον ιδρώτα και το αίμα μας, δεν πληρώνουμε άλλο. Οι εκλογές είναι το πρώτο λιθάρι για να μαυρίσουμε τους μνημονιακούς και να ανοίξουμε το δρόμο για μια αξιοπρεπή ζωή για τον κόσμο, με τη υγεία του, την παιδεία του και τη δουλειά του.

Ρούλα Πέτρου, πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων ΑΔΜΗΕ Ομίλου ΔΕΗ, μέλος Κομμουνιστικής Ανανέωσης


Στηρίζω ΑΝΤΑΡΣΥΑ γιατί η μόνη λύση απέναντι στις επιθέσεις που μας έχουν τσακίσει, είναι η εργατική αντίσταση. Η μόνη επιλογή είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ελένη Μουρίκη, νοσηλεύτρια Ιπποκράτειο