Γιατί στηρίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Εκτιμώ το ήθος, τη δράση, τον τρόπο που κινούνται οι αγωνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα. Με εκφράζει ο συνδυασμός της αγωνιστικότητας με το χαμηλών τόνων προφίλ των ανθρώπων της.

Μαρία Αλεξανδρίδου, νοσηλεύτρια, Θριάσιο


Στις εκλογές ψηφίζω ΑΝΤΑΡΣΥΑ γιατί μαζί με τους αγωνιστές της που τώρα είναι και υποψήφιοι στις εκλογές, δώσαμε όλοι μαζί τις μάχες για να μην κλείσουν τα νοσοκομεία και για τη δημόσια δωρεάν υγεία.

Οργανώσαμε απεργίες, συνελεύσεις, διαδηλώσεις και οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν στήριγμα σε όλη αυτή την προσπάθεια. Το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα δείχνει το δρόμο και το όραμα για να παλέψουμε και να βγούμε νικητές από την κρίση.

Ελένη Καραμάνου, νοσηλεύτρια, Άγιος Σάββας


Στηρίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ γιατί χρειαζόμαστε ένα μέτωπο αντικαπιταλιστικό που να μιλάει για την ανατροπή όσων συμβαίνουν στη χώρα μας και στους υπόλοιπους λαούς.

Εχει τη δύναμη το εργατικό κίνημα να διαχειριστεί και μόνο του όλα αυτά που ορίζουν τη ζωή του. Όλα τα χρέη πρέπει να διαγραφούν, έχουμε ήδη πληρώσει πάρα πολλά με τον ιδρώτα και το αίμα μας, δεν πληρώνουμε άλλο. Οι εκλογές είναι το πρώτο λιθάρι για να μαυρίσουμε τους μνημονιακούς και να ανοίξουμε το δρόμο για μια αξιοπρεπή ζωή για τον κόσμο, με τη υγεία του, την παιδεία του και τη δουλειά του.

Ρούλα Πέτρου, πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων ΑΔΜΗΕ Ομίλου ΔΕΗ, μέλος Κομμουνιστικής Ανανέωσης


Στηρίζω ΑΝΤΑΡΣΥΑ γιατί η μόνη λύση απέναντι στις επιθέσεις που μας έχουν τσακίσει, είναι η εργατική αντίσταση. Η μόνη επιλογή είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ελένη Μουρίκη, νοσηλεύτρια Ιπποκράτειο