Εργατικό κίνημα
Καθαρίστριες: Μη καρτεράτε να λυγίσουμε

\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
Τρεις μήνες, 90 μέρες έξω από το υπουργείο οικονομικών στην οδό “Νίκης των Καθαριστριών” όπως έχουν μετονομάσει την Καρ. Σερβίας, έκλεισαν οι καθαρίστριες και το γιόρτασαν δεόντος σβήνοντας κεριά και κόβοντας τούρτα. Μετά την τεράστια απήχηση που είχε η συναυλία τους στις 28/7 με 20.000 κόσμου να δίνει το παρόν στο πλευρό τους, οι καθαρίστριες συνεχίζουν.
\r\n
\r\n
 
\r\n
Έχουν συσπειρώσει γύρω τους στο κέντρο αγώνα και άλλα κομμάτια εργαζόμενων που δίνουν μάχη ενάντια στις απολύσεις όπως οι σχολικοί φύλακες, οι διαθέσιμοι εκπαιδευτικοί, κ.ά. Με φόντο την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσής τους στις 23 Σεπτέμβρη οι καθαρίστριες δηλώνουν αποφασισμένες να φτάσουν μέχρι τέλος ζητώντας την υποστήριξη του κόσμου. 
\r\n
 
\r\n
Οι χιλιάδες υπογραφές συμπαράστασης που συνεχίζουν να μαζεύουν εκτός του ότι είναι μια χειροπιαστή απόδειξη της τεράστιας δυναμικής που έχει ο αγώνας τους, είναι ένα επιπλέον όπλο στα χέρια τους αφού θα τις καταθέσουν στο δικαστήριο σαν στοιχείο. Οι καθαρίστριες καλούν το πρωί της 23/9 σε μεγάλη συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια. 
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n