Αντιφασιστικό κίνημα
Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης

\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
Κλιμάκωση του αντιφασιστικού αγώνα οργανώνει η ΚΕΕΡΦΑ το Σεπτέμβρη με ανοιχτό κάλεσμα σε αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές κινήσεις και αγωνιστές. Οργανώνουμε σε όλη την Ελλάδα και στέλνουμε το μήνυμα σε όλη την Ευρώπη ότι εβδομήντα χρόνια μετά τη φρίκη του Β’ Παγκόσμιου Πόλεμου, το σύνθημα “Ποτέ ξανά φασισμός” είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.
\r\n
\r\n
 
\r\n
• Στα τέλη Αυγούστου (27-31) οργανώνουμε αντιφασιστικές συγκεντρώσεις στις ορκωμοσίες των νέων δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων στα οποία έχουν εκλεγεί νεοναζί. Δε νομιμοποιούμε την παρουσία τους πουθενά. 
\r\n
 
\r\n
• Mέχρι τις 18 Σεπτέμβρη, την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτες, μπαίνουμε μπροστά σε κάθε χώρο δουλειάς, σχολή και γειτονιά οργανώνοντας συνελεύσεις και εκδηλώσεις με σκοπό να πλημμυρίσουμε εκείνη τη μέρα το Κερατσίνι αλλά και το κέντρο της Αθήνας στη συναυλία που οργανώνουν οι φίλοι και η οικογένειά του μέσω της πρωτοβουλίας ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, την επόμενη μέρα, στις 19 Σεπτέμβρη. 
\r\n
 
\r\n
• Συμμετέχουμε στο διήμερο της ΚΕΕΡΦΑ 11-12 Οκτώβρη με την πανελλαδική συνέλευση της πρώτης μέρας και τη διεθνή συνάντηση την επόμενη. Εκεί χρειάζεται να συζητήσουμε τις εμπειρίες μας και να οργανώσουμε τα παρακάτω βήματα, όπως τη διεθνή αντιφασιστική διαδήλωση στις 21 Μάρτη 2015 στην οποία καλεί η κίνηση “Ενωθείτε ενάντια στο φασισμό” της Βρετανίας. Οργανώνουμε την απάντησή μας στην άνοδο των ακροδεξιών και ρατσιστικών κομμάτων στην Ευρώπη, συντονισμένα με τους αντιφασίστες και τους αντιρατσιστές σε όλη την Ευρώπη αλλά και παγκόσμια.
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n