Εργατικό κίνημα
Συμπαράσταση στην διωκόμενη εκπαιδευτικό Ελισάβετ Παπαδοπούλου

\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
Mε υπογραφή της νέας ηγεσίας του Υπ. Παιδείας και με βάση το «νέο» πειθαρχικό κώδικα για «αναξιοπρεπή συμπεριφορά εντός ή εκτός υπηρεσίας» διώκεται η Ελισάβετ Παπαδοπούλου, μέλος των Παρεμβάσεων Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, πρόεδρος  του Συλλόγου ΠΕ Γ. Ρίτσος (Μολάων) και εκλεγμένη αιρετή στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας γιατί υπερασπίστηκε τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων, αποκάλυψε τις αυθαιρεσίες και τις παραβιάσεις της νομοθεσίας από τη διοίκηση καθώς και την άθλια πραγματικότητα των σχολικών μονάδων και της λειτουργίας τους. 
\r\n
\r\n
 
\r\n
Όπως καταγγέλλεται στην κοινή ανακοίνωση όλων των Συλλόγων Π.Ε. και ΕΛΜΕ Πελοποννήσου «η αιφνιδιαστική απόφαση του υπουργείου Παιδείας να θέσει σε αργία την συναδέλφισσα Ελισάβετ Παπαδοπούλου είναι πολιτική πράξη αυταρχισμού που επιδιώκει να δημιουργήσει κλίμα φόβου, έρχεται να προστεθεί στη βιομηχανία διώξεων που έχει στηθεί ενάντια σε κάθε εκπαιδευτικό που τολμά να αντιδράσει στις επιλογές του υπουργείου Παιδείας και της κυβερνητικής πολιτικής και ουσιαστικά βαπτίζει ως παράπτωμα την ίδια τη συνδικαλιστική δράση».
\r\n
 
\r\n
Με παράσταση διαμαρτυρίας Περιφερειακή Δ/νση Πελοποννήσου απάντησε η ΔΟΕ την Τρίτη 29/7 ενώ έχουν ξεπεράσει τις 700 οι υπογραφές συμπαράστασης που ζητούν την άμεση επαναπρόσληψη της συνδικαλίστριας εκπαιδευτικού.
\r\n
\r\n
 
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n