Εργατικό κίνημα
Eκλογές στους Δασκάλους...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκλογές σε πολλούς Διδασκαλικούς Συλλόγους. Παρακάτω δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα από το Σύλλογο Δασκάλων «Γ. Σεφέρης» και από το Σύλλογο Δασκάλων Ξάνθης. Στις παρενθέσεις είναι τα περσινά νούμερα σε ψήφους και έδρες. 

\r\n
\r\n
Στον «Σεφέρη» ψήφισαν 740 δάσκαλοι (735). Η ΑΣΕ (ΠΑΜΕ) πήρε 353 (388) ψήφους και 4 έδρες (5). Η ΑΚΣΥΑ πήρε 154 και 2 έδρες. Η ΑΣΕ (Παρεμβάσεις) πήρε 102 (118) και 1 έδρα (1), ενώ η ΔΑΚΕ έπεσε στις 75 ψήφους (113) και έχασε την έδρα της (1). Από τις Παρεμβάσεις στο ΔΣ εκλέχτηκε ο Οδυσσέας Μουτάφης
\r\n
 
\r\n
Στην Ξάνθη ψήφισαν 636 (653). Η ΔΑΚΕ πήρε 238 ψήφους (247) και 3 έδρες (3), η Αυτόνομη Παρέμβαση πήρε 194 (190) και 2 έδρες (2), η ΑΣΕ (ΠΑΜΕ) πήρε 83 (72) και 1 έδρα (1) και η ΔΗ.ΣΥ. 76 ψήφους (80) και 1 έδρα (1). 
\r\n
\r\n

\r\n

... και στο Αγία Όλγα

\r\n
\r\n
Την Τρίτη στις 4 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στο Σύλλογο Εργαζομένων του νοσοκομείου Αγ.Όλγα για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ. Το Νυστέρι στηρίζει και συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Πρωτοβουλίας αντίστασης και πάλης μεταξύ άλλων με τους Δέσποινα Τσατσούλη, Μαργαρίτα Χαϊδή και Βασίλη Κυριάκη.