Αντιφασιστικό κίνημα
Να καταδικαστεί ο Χρυσαυγίτης Δ. Κουκούτσης

Στις 8 Μάη εκδικάζεται στο Α΄Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών η μήνυση του δημοτικού συμβούλου Αθήνας και συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ, Πέτρου Κωνσταντίνου, κατά του Δημήτρη Κουκούτση, πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, για απόπειρα σωματικής βλάβης και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση. Θυμίζουμε ότι ο Κουκούτσης είναι κατηγορούμενος και στη δίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης.
 
Στις 24 Αυγούστου του 2012, κατά τη διάρκεια αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου δεκάδων χιλιάδων διαδηλωτών ενάντια στις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα “Ξένιος Δίας” που τότε ξεκινούσε ο Δένδιας, ο Πέτρος Κωνσταντίνου είχε δεχτεί βρισιές και γροθιές από τον χρυσαυγίτη. Η επίθεση είχε γίνει μέσα στον προαύλιο χώρο της Βουλής, όταν αντιπροσωπεία του συλληλητηρίου μπήκε για να επιδώσει ψήφισμα.
 
Δύο μέρες μετά τον προπηλακισμό, ο Κουκούτσης έβγαλε ανακοίνωση στην οποία συκοφαντούσε τον Π.Κωνσταντίνου λέγοντας ότι: “Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής… Δημήτριος Κουκούτσης… πέταξε με τις κλωτσιές από το Ελληνικό Κοινοβούλιο τον εμπρηστή και όχι μόνο της «Μαρφίν», αρχηγό της Ανταρσίας Κωνσταντίνου…”. 
 
Η δίκη είχε αρχικά οριστεί για τις 30 Οκτώβρη 2014, όμως πήρε αναβολή ύστερα από αίτημα του κατηγορούμενου. Ο άλλοτε τσαμπουκάς Κουκούτσης είχε τότε επικαλεστεί ασθένεια προσκομίζοντας με το δικηγόρο του σχετικό έγγραφο. Απών ήταν και στις 20 Απρίλη, στο ξεκίνημα της δίκης της Χρυσής Αυγής, όπως και τα περισσότερα ηγετικά στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης. Απαιτούμε όχι άλλη αναβολή, καταδίκη για τον νεοναζί.