Αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα
Δολοφονική στοχοποίηση του Π. Κωνσταντίνου

Πέτρος Κωνσταντίνου

“Καμία συκοφάντηση και δολοφονική στοχοποίησή μου δεν θα μείνει αναπάντητη”, δηλώνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας, μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ, μετά την φασιστική στοχοποίησή του από την φυλλάδα Ελεύθερη Ώρα.

“Το τελευταίο διάστημα η φαιά προπαγάνδα προσπαθεί να στοχοποιήσει φωνές που αντιστέκονται στις φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις χρησιμοποιώντας το ψέμα αλλά και την απειλή, ακόμη και δολοφονικής επίθεσης.

Με ανάρτηση στη δική του ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook, ο Ησαίας Κωνσταντινίδης, αρθρογράφος στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ.

«Ένα άλλο δικαστήριο θα τους δικάσει» (Εκείνος που Πρέπει) 5/5/2010, ο ξένος πράκτορας που παρουσιάζεται ως «Πέτρος Κωνσταντίνου»- το πραγματικό του όνομα είναι στη διάθεση μας- καίει την τράπεζα “Marfin” με το γνωστό τραγικό αποτέλεσμα.

Είναι ένοχος θανάτου του ελληνισμού. Το δικαστήριο-ελλανοδικείο απεφάνθη: ΘΑΝΑΤΟΣ».

Παραθέτει και φωτογραφία μου, για να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι εννοεί μόνον εμένα.

Αυτή η δημόσια ανάρτηση, είναι άμεση πρόκληση –πρόσκληση για την δολοφονία μου. Την πραγματική και της προσωπικότητάς μου.

Παρόμοιου τύπου συκοφάντηση και απειλή είχε εκτοξεύσει εναντίον μου και ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος καταδικάστηκε στο δικαστήριο για τις αθλιότητες του.

Ως δημοτικός σύμβουλος σύμβουλος Αθήνας με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας και συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ δηλώνω ότι τέτοιες μεθοδεύσεις θα πάρουν τις απαντήσεις που τους αξίζουν και σε δικαστικό επίπεδο”, τονίζεται στην ανακοίνωση.