Το μήνυμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ απλώνεται σε όλους τους εργατικούς χώρους

Πρωτοφανές! Είναι η μοναδική λέξη που μπορεί να περιγράψει τη δίψα για πολιτική συζήτηση και την φανταστική ανταπόκριση που συναντούν οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες που συμμετέχουν στις περιοδείες και τις εκδηλώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στους εργατικούς χώρους. Μόνο στην Αττική πάνω από 500 άτομα έχουν συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που έγιναν από την προηγούμενη Τρίτη, ενώ χιλιάδες εργαζόμενοι έχουν πάρει τα υλικά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικές μόνο από τις εικόνες που μας μετέφεραν σύντροφοι που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια. Στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας έγινε περιοδεία την Τετάρτη 25/4 και στη συνέχεια εκδήλωση όπου συμμετείχαν πάνω από 30 άτομα, γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό, με ομιλητή τον Άγγελο Χάγιο. Η συζήτηση κράτησε δύο ώρες, όσοι συμμετείχαν έβαλαν πολλά ερωτήματα, όπως για την πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ «την επόμενη μέρα», ποια είναι η προοπτική του κινήματος στην υπόλοιπη Ευρώπη και για τις θέσεις μας όσον αφορά το ζήτημα των μεταναστών. Πολλοί άφησαν τηλέφωνο για να πάρουν ψηφοδέλτια και δόθηκαν 8 φύλλα της Εργατικής Αλληλεγγύης.

Την ίδια μέρα έγινε περιοδεία στην ΕΘΕΛ στα Άνω Λιόσια. «Ξεκινήσαμε νωρίς το πρωί με μοίρασμα στην πύλη στους οδηγούς των λεωφορείων. Δεν είναι εύκολη η εξόρμηση καθώς έχουν να κινηθούν στα γρήγορα με τα λεωφορεία. Στη συνέχεια μαζί με τον υποψήφιο μας στην Β’ Αθήνας, Τάσο Αναστασιάδη κάναμε περιοδεία μέσα στο χώρο του αμαξοστασίου όπου μιλήσαμε με τους τεχνικούς. Η πλειοψηφία του κόσμου έλεγε ότι θα μαυρίσει τα δύο κόμματα που μας έφεραν ως εδώ και σκέφτεται να στηρίξει την αριστερά. Εμείς ανοίξαμε την κουβέντα γιατί να ψηφίσουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ που είναι η καλύτερη επιλογή, για τη διαγραφή του χρέους και για το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα που είναι η πολιτική μας πρόταση. Θα πάμε ξανά με ψηφοδέλτια αφού μας ζήτησαν αρκετοί, ενώ δώσαμε και 9 φύλλα της ΕΑ. Την Δευτέρα 30/4 πήγαμε και στο ΙΚΑ στο Ίλιον όπου 8 άτομα χρεώθηκαν ψηφοδέλτια και 4 αγόρασαν την εφημερίδα» μας είπε ο Μιχάλης Βερβέρης.

«Οργανώσαμε δύο εκδηλώσεις την Τετάρτη 25/4 στη Στατιστική Υπηρεσία και στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς όπου δουλεύω» μας είπε η Τιάνα Ανδρέου, υποψήφια με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Α’ Πειραιά. «Ομιλητές, εκτός από μένα, στην Στατιστική ήταν ο Τάσος Αναστασιάδης και ο Γιάννης Μπαλάσης, ενώ στην Κεφαλαιαγορά ο Πέτρος Κωνσταντίνου. Από την πρώτη εκδήλωση πέρασαν περίπου 30 άτομα. Άνοιξε το ζήτημα της ενότητας της αριστεράς. Από τη μεριά μας εξηγήσαμε ότι αυτή η ενότητα χτίζεται στο δρόμο και όχι σε επίπεδο κοινοβουλίου, ενώ θυμίσαμε την πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ γα το αγωνιστικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής που το έχουμε απευθύνει σε όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς. Την Τετάρτη 2/5 θα κάνουμε νέα περιοδεία. Στην Κεφαλαιαγορά συμμετείχαν περίπου 15 άτομα στη συζήτηση όπου έγιναν πολλές ερωτήσεις. Ένας συνάδελφος παρατήρησε ότι στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ κοιτάζει κόσμος που ήταν ψηφοφόροι από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, ενώ ένας άλλος ρώτησε για τις θέσεις μας όσον αφορά τους μετανάστες».

Υπουργείο Παιδείας

Εκδήλωση έγινε και στο Υπουργείο Παιδείας. «Την περασμένη Τετάρτη 17 άτομα συμμετείχαν στην συζήτηση που οργανώσαμε. Μίλησε ο Γιάννης Σηφακάκης από τη μεριά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η συζήτηση κράτησε μιάμιση ώρα αφού γινόντουσαν συνεχώς ερωτήσεις. Για την επανάσταση, για το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα, για το πώς θα γίνει η διαγραφή του χρέους και πως θα εφαρμοστεί ο εργατικός έλεγχος σε όλους τους χώρους, ακόμα και στα Υπουργεία» μας μετέφερε η Ελεάννα Τσώλη. «Ακόμα έγιναν ερωτήσεις για τους μετανάστες, για το πώς μπορούμε να σταματήσουμε τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Πέντε άτομα χρεώθηκαν προκηρύξεις και αφίσες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, 14 περιμένουν ψηφοδέλτια για να δώσουν σε γνωστούς τους και την οικογένεια τους, ενώ 10 αγόρασαν και την Εργατική Αλληλεγγύη. Ακόμα μπήκε η πρόταση να οργανώσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκδήλωση αμέσως μετά τις εκλογές τόσο για τα αποτελέσματα, όσο και για την συνέχεια των αγώνων. Εγώ συμμετείχα και σε μια ακόμα περιοδεία που ήταν πολύ πετυχημένη, στην Αγροτική Τράπεζα τη Δευτέρα 30/4. Εκεί δώσαμε 14 φύλλα της ΕΑ και αρκετοί πήραν ψηφοδέλτια».

Εβδομήντα συνολικά άτομα συμμετείχαν στις δύο συγκεντρώσεις που έγιναν στην Ιντρακόμ την Πέμπτη 26/4 με τη συμμετοχή του Γιάννη Σηφακάκη (Α’ Αθήνας) και των Βασίλη Συλαϊδή (Περιφέρεια Αττικής) και Γιάννη Θεοχάρη (Β’ Αθήνας).

«Συζήτηση στον ΟΣΕ της Καρόλου έγινε την Πέμπτη 26/4 όπου συμμετείχαν 8 άτομα. Μίλησε ο Πέτρος Κωνσταντίνου και συμμετείχαν μέλη της Εργασιακής Επιτροπής Καρόλου που είχαν οργανώσει τις καταλήψεις και τις απεργιακές κινητοποιήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα. Στη συζήτηση μπήκε ερώτηση για τη θέση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την υπόλοιπη αριστερά και ο Πέτρος τόνισε την πρόταση μας για κοινή δράση που συνοψίζεται στην πρόταση για το μέτωπο ρήξης και ανατροπής που έχουμε προτείνει. Ο κόσμος στον ΟΣΕ μας εκτιμά αφού όπως έλεγαν σε κάθε τους αγώνα έχουν δει τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να είναι συμπαραστάτες. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι λένε ψέματα για την επόμενη μέρα των εκλογών αφού θα πάνε να φέρουν νέα μέτρα. Νέα περιοδεία θα κάνουμε την Τετάρτη 2/5 για να δώσουμε ψηφοδέλτια σε όσους μας ζήτησαν. Νωρίτερα την ίδια μέρα είχαμε κάνει περιοδεία στο Υπουργείο Γεωργίας μαζί με σύντροφο εργαζόμενο. Καθώς μπαίναμε σε ένα γραφείο μια εργαζόμενη μας είπε ΄μόλις τώρα συζητάγαμε για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ψάχναμε στο ίντερνετ, ενώ δώσαμε 9 φύλλα της ΕΑ», μας δήλωσε ο Παντελής Γαβριηλίδης.

Την Δευτέρα 30 Απρίλη έγινε περιοδεία στο Γκαράζ, στην Υπηρεσία Πρασίνου, το Δημαρχείο Κερατσινίου και την Πολεοδομία Δραπετσώνας. Στο χώρο του Δήμου, τους υποψήφιους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Θανάση Διαβολάκη και Κατερίνα Θωίδου συνόδευε ο πρόεδρος του Σωματείου των εργαζόμενων, Γ. Λιβαδάρος. Στην Υπηρεσία Πρασίνου άνοιξε μεγαλύτερη συζήτηση γιατί ταυτόχρονα έκανε περιοδεία κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ. Μίλησαν οι υποψήφιοι και από τις δύο πλευρές και οι εργαζόμενοι άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις. Άνοιξε συζήτηση για τους δύο δρόμους που προτείνουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΥΡΙΖΑ: τον εργατικό έλεγχο και την «κυβέρνηση της αριστεράς» αντίστοιχα. Ιδιαίτερη έμφαση και από τους υποψήφιους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και από την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ δόθηκε στη μάχη ενάντια στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Στο χώρο του Δημαρχείου η ανταπόκριση των εργαζόμενων ήταν εντυπωσιακή, ζήτησαν ψηφοδέλτια και δόθηκαν πάνω από 18 φύλλα της ΕΑ.

Πολύ πετυχημένες ήταν οι εκδηλώσεις που έγιναν στο Αττικό Νοσοκομείο όπου συμμετείχαν 20 άτομα, στο Θριάσιο όπου παραβρέθηκαν 22 άτομα και σε σχολεία, όπως το 39ο της Κυψέλης όπου βρέθηκαν 25 άτομα.
Την Πέμπτη 26/4 έγινε μαζική εκδήλωση στη ΔΕΗ του Ρουφ.

«Ήταν η πρώτη φορά που η αντικαπιταλιστική αριστερά οργάνωσε εκδήλωση μέσα στη ΔΕΗ. Παρόντες ήταν οι ηγεσίες των αριστερών παρατάξεων στο χώρο και συνολικά 30 άτομα. Αρκετοί προέρχονταν από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και άλλοι από την Αριστερά. Ομιλητές ήταν ο Πάνος Γκαργκάνας, υποψήφιος στη Β’΄ Αθήνας και ο Αλέκος Βερναρδάκης από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η συζήτηση περιστράφηκε στο πως χτίζουμε την ενότητα της Αριστεράς, ενώ μπήκε και το ερώτημα πόσο άμεσο είναι το πρόγραμμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Δώσαμε 10 φύλλα της εφημερίδας και άλλοι τόσοι μας ζήτησαν ψηφοδέλτια. Θα κάνουμε νέα περιοδεία την Τετάρτη για να τους τα προμηθεύσουμε» μας είπε ο Γιάννης Μαραβελάκης.Μέγαρο ΟΤΕ

Στα πλαίσια της εκλογικής εκστρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ την Δευτέρα 30 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία - συζήτηση στο Δ Μέγαρο του ΟΤΕ. Στην συζήτηση συμμετείχαν 30 περίπου εργαζόμενοι.

Από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετείχαν οι υποψήφιοι Β’ Αθήνας Τάσος Αναστασιάδης, Αλέξανδρος Σπυριδάκης και Αναστασία Μουστάκα. Μετά την σύντομή τοποθέτηση των συντρόφων, τέθηκαν οι παρακάτω ερωτήσεις:

Τι λέμε για την συνεργασία και την ενότητα της Αριστεράς; Τι σημαίνει εργατικός έλεγχος και πως μπορεί να πραγματοποιηθεί; Γιατί πρέπει να γίνει κρατικοποίηση των τραπεζών και με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό; Γιατί απαντάμε όχι στην συνδιαχείριση του καπιταλισμού; Ποιες είναι οι προτάσεις μας για να πάρει την εξουσία στα χέρια της η εργατική τάξη; Τι σημαίνει επαναστατικός τρόπος ανατροπής του καπιταλιστικού συστήματος; Πως βλέπουμε το μέλλον μας και πως θα το πετύχουμε; Γιατί πρέπει να φύγουμε από την ΕΕ και το ευρώ και πως θα είναι η επόμενη μέρα για τους εργαζόμενους;

Οι ερωτήσεις ήταν πολλές και αυτό δείχνει ότι υπάρχει έντονος πολιτικός προβληματισμός στους εργαζόμενους και εύγλωττη η ανησυχία για το τι θα φέρει η επόμενη μέρα μετά τις εκλογές.

Το κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ανέπτυξε όλες τις θέσεις και μέσα από τα παραδείγματα και επιχειρήματα απάντησε σε όλες τις καυτές ερωτήσεις των ημερών, δεδομένου ότι υπάρχει ισχυρή παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ, αλλά και αδυναμία της ρεφορμιστικής αριστεράς να δώσει πειστικές απαντήσεις για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στο μνημόνιο δεν είναι αρκετή είπαν οι συνομιλητές. Πρέπει να πάμε και σε διαγραφή του χρέους και εθνικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων με εργατικό έλεγχο. Είναι πολύ μεγάλο λάθος της αριστεράς να μην δίνει την πραγματική απάντηση για τον πυρήνα της κρίσης. Πρέπει να απαντάμε πως θα ξεφύγουμε από την κρίση με διαγραφή του χρέους, έξοδο από ευρώ και ΕΕ και θεωρούμε ότι αυτή η θέση μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για την εφαρμογή ενός αντικαπιταλιστικού προγράμματος.

Πρέπει να αναγκάσουμε το ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει οριστικά το δρόμο της ΕΕ και το ΚΚΕ να καταλάβει ότι τους αγώνες πρέπει να τους οργανώνουμε από κοινού σε δημοκρατική βάση. Να πείσουμε τους εργαζόμενους ότι υπάρχει δρόμος χωρίς μνημόνια και ΕΕ, να πάψουμε να πληρώνουμε 20 δισ. ευρώ για τόκους και τα λεφτά να πάνε εκεί που πρέπει, στους εργαζόμενους. Όταν στη Βουλή θα ψηφίζονται τα αντεργατικά νομοσχέδια η αριστερά ενωμένη να καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις, στις πλατείες στους δρόμους, να οργανώσει Επιτροπές Αγώνα στους χώρους δουλειάς, να δίνει σκληρές μάχες για να καταλάβει την εξουσία από τα κάτω, γιατί το σύστημα δεν πέφτει από τα πάνω. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα είναι συνεπής στους αγώνες, στις απεργίες και στις μάχες που έρχονται. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα δώσει μάχες και μέσα στη βουλή για να προβάλει τις μαρξιστικές ιδέες και θέσεις και να πιέσει την επίσημη αριστερά να στρίβει αριστερότερα.

Μαρξισμός

Μία καλή ευκαιρία για  τους εργαζόμενους του ΟΤΕ ήταν και πρότασή μας να έρθουν στον φετινό Μαρξισμό που διοργανώνουμε αμέσως μετά τις εκλογές για να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις και να λυθούν όλες οι απορίες, για να θωρακιστούμε ιδεολογικά και θεωρητικά καλύτερα και να προετοιμαστούμε για τους αγώνες που έρχονται με όλα τα απαραίτητα επιχειρήματα και εμπειρίες από τη διεθνή και ελληνική ιστορία και βιβλιογραφία.

Αναστασία (Μπλάνα) Μουστάκα


Λοιμωδών

Οργανώσαμε συζήτηση την Πέμπτη 26/4 στο Λοιμωδών Δυτικής Αττικής. Ήταν μέσα στο ωράριο εργασίας στις 11 το πρωί. Ομιλητής ήταν ο Πάνος Γκαργκάνας, υποψήφιος στη Β’ Αθήνας. Μαζεύτηκαν 22 άτομα, εργαζόμενοι από την τεχνική υπηρεσία, νοσηλεύτριες, γιατροί από διάφορα τμήματα, από το Καρδιολογικό και από το διοικητικό προσωπικό.

Η κουβέντα που άνοιξε ήταν γύρω από το πώς θα γίνει η διαγραφή του χρέους, για την ενότητα της αριστεράς και πως θα γίνει αυτό στη δράση και όχι σε κοινοβουλευτικό επίπεδο και ότι είναι μάχη να βγει η αριστερά δυναμωμένη από τις εκλογές. Για τους νεοναζί οι εργαζόμενοι οι ίδιοι έδωσαν την απάντηση. Εκεί που δεν φτάνει το αστικό κράτος, φτάνουν οι παρακρατικοί και οι Χρυσαυγίτες.

Δώσαμε 12 φύλλα της Εργατικής Αλληλεγγύης και όλοι όσοι συμμετείχαν ζήτησαν να τους πάμε ψηφοδέλτια. Θα επισκεφτούμε ξανά το Νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα. Ήδη, έχουμε κανονίσει ραντεβού με μια εργαζόμενη στο σπίτι της την Κυριακή το βράδυ για να κάνουμε συζήτηση με τους γείτονες της.

Mιχάλης Θεοδωράκης, υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Ρέθυμνο


Εξορμήσεις, περιοδείες, εκδηλώσεις μέχρι την κάλπη. Συμμετέχουν υποψήφιοι

ΤΕΤΑΡΤΗ 2/5

ΦΑΓΕ 5.30πμ, Γιώργος Ράγκος

Γκαράζ Δήμος Περιστερίου 6πμ, Πάνος Γκαργκάνας και Λίλιαν Μπουρίτη

Γκαράζ Δήμος Ηρακλείου 6.15, Γιώργος Ράγκος

Ευρωκλινική 6.30πμ, Τάσος Αναστασιάδης

Γκαράζ Ρέντη 6πμ, Κατερίνα Θωίδου, Θανάσης Διαβολάκης

Γενική Τράπεζα, Μέγκα 7πμ, Θένια Ασλανίδη, Τάσος Αναστασιάδης

Δήμος Ταύρου 7πμ, Κώστας Πίττας

ΔΕΗ Γαλατσίου 7πμ, Γιάννης Σηφακάκης

ΕΛΤΑ Γαλατσίου 7.30πμ, Γιάννης Σηφακάκης

Δήμος Αμαρουσίου 8πμ, Αναστασία Μουστάκα

Εφορία Αναξαγόρα 8.30πμ, Πέτρος Κωνσταντίνου

Αμαλία Φλέμινγκ 9πμ, Κατερίνα Πατρικίου

Δήμος Ελληνικού 9.30πμ, Μάνος Νικολάου

ΙΚΑ (Παπαδημητρίου) 10πμ, Κατερίνα Πατρικίου

Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν 10πμ, Πέτρος Κωνσταντίνου, Θένια Ασλανίδη

Νοσοκομείο Ευαγγελισμός 10πμ, Κώστας Πίττας

Δήμος Μπραχαμίου 10πμ, Λίλιαν Μπουρίτη

Δήμος Αργυρούπολης 10.30πμ, Μάνος Νικολάου

ΕΡΓΟΣΕ 11πμ, Γιάννης Σηφακάκης

ΤΑΠΑ Υπ. Πολιτισμού 11πμ, Τάσος Αναστασιάδης

5ο ΚΑΠΗ Νίκαιας 11πμ, Κατερίνα Θωίδου

Στατιστική 11πμ, Τιάνα Ανδρέου

Λαϊκό Νοσοκομείο 1μμ, Πάνος Γκαργκάνας

Νοσοκομείο Γεννηματά 1μμ, Τάσος Αναστασιάδης

Νοσοκομείο Αγία Όλγα 1μμ, Στέλιος Μιχαηλίδης

Νοσοκομείο Άγιος Σάββας 1μμ, Γιάννης Σηφακάκης

ΔΟΛ 2μμ, Πέτρος Κωνσταντίνου

Δημαρχείο Νίκαιας 3μμ, Κατερίνα Θωίδου

Σχολή ΟΑΕΔ Μαγούλας 5μμ, Γιώργος Τσιρώνης

ΠΕΜΠΤΗ 3/5

ΕΘΕΛ Άνω Λιόσια 4.30πμ, Τάσος Αναστασιάδης

ΕΘΕΛ Πειραιά 4.30πμ, Κατερίνα Θωίδου

ΕΘΕΛ Ελληνικό 4.30πμ, Μάνος Νικολάου

ΕΘΕΛ Π. Ράλλη 4.30πμ, Λίλιαν Μπουρίτη

ΕΘΕΛ Ανθούσα 4.30πμ, Γιώργος Τσιρώνης

ΕΘΕΛ Βοτανικός 4.30πμ, Γιάννης Σηφακάκης

ΕΥΔΑΠ, ΟΑΕΔ Γαλάτσι 7.30πμ, Τάσος Αναστασιάδης

Δήμος Γαλατσίου 9.30πμ, Τάσος Αναστασιάδης

Εφορία (Ηπείρου) 7.50πμ, Πέτρος Κωνσταντίνου

ΕΛΤΑ Ταύρου 8πμ, Γιάννης Σηφακάκης

Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού 10πμ, Πέτρος Κωνσταντίνου

Υπουργείο Γεωργίας 11πμ, Κώστας Πίττας

Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης 11πμ, Σπύρος Μαρκέτος, Γιάννης Κούτρας

Δήμος Νέου Ηρακλείου 1μμ, Πάνος Γκαργκάνας

Πρωτοδικείο 1.30μμ, Πέτρος Κωνσταντίνου

Δήμος Χαλκηδόνας 1.30μμ, Κατερίνα Πατρικίου

ΔΟΛ 12μ, Τάσος Αναστασιάδης

ΜΕΤΡΟ (Σταθμοί) 2μμ, Τάσος Αναστασιάδης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/5

ΔΕΗ (Μυλέρου) 6.30πμ, Θένια Ασλανίδη

Εφορία, ΙΚΑ Γαλατσίου 7.30πμ, Τάσος Αναστασιάδης

ΚΑΤ 10πμ, Αναστασία Μουστάκα

ΙΚΑ Νέας Ιωνίας 10πμ, Στέλιος Μιχαηλίδης

Διαβάστε επίσης

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Θυμηθείτε και στηρίξτε!

Στηρίξτε-ψηφίστε ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Πρωτομαγιά ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ

H κεντρική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε κάθε πόλη και γειτονιά

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Προεκλογικές συγκεντρώσεις