Καταγγελία

Η αντιδημοκρατικότητα της μεθόδευσης αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών που έκανε την καταγγελία δεν «είδε» τα δεκάδες πανώ και γιγαντοαφίσες των συνδυασμών Ψωμιάδη και Μπόλαρη. Η περιφερειακή κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΑΝΤΑΡΣΙΑ σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Καλλικράτη» προσπάθησε να επικοινωνήσει και να φέρει το μήνυμα της αντίστασης και της ανατροπής με μηδαμινά οικονομικά μέσα και βιώνοντας τον αποκλεισμό από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

Δεν θα καταφέρουν να μας κλείσουν το στόμα! Όσο και εάν προσπάθησαν να το αποσιωπήσουν συστηματικά σε όλη την προεκλογική περίοδο, σήμερα υπάρχει ένα υπαρκτό αντικαπιταλιστικό πολιτικό ρεύμα στην Κεντρική Μακεδονία και σε όλη την Ελλάδα, ένας υπαρκτός και υπολογίσιμος πόλος στην κοινωνία και την Αριστερά. Οι απόψεις που επιμένουν στην ανατροπή του σφαγείου κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, που διαλέγουν το δρόμο του ανυποχώρητου αγώνα, που επιδιώκουν σε αυτήν την βάση  την κοινή δράση της αριστεράς,  που αρνούνται τις λογικές της συναλλαγής, κερδίζουν έδαφος μέσα στην κοινωνία. Η περιφερειακή κίνηση  Κεντρικής Μακεδονίας «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΕ κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Καλλικράτη» που στην πρώτη της παρουσία κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 16.000 ψήφους και να εκλέξει περιφερειακό σύμβουλο τον επικεφαλής της Γ. Κούτρα, είναι αναπόσπαστο τμήμα αυτού του ρεύματος και θα συνεχίσει παρά τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις, τους εκβιασμούς, τη φίμωση και τις απειλές.

Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Περιφέρεια (Τ. Οικονομίδη και καθ. Ρωσσίδη) αύριο, Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010, στις 11:30 πμ ενόψει της κρίσης της υπόθεσης.