Η Αριστερά
Η στοχοποίηση της Κ. Πατρικίου και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν θα περάσει
Σε “απολογία” καλείται η Κατερίνα Πατρικίου, πρώην Δημοτική Σύμβουλος Πετρούπολης, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΕΚ την Τρίτη 10 Μάη, μετά από μήνυση του υποψήφιου βουλευτή της Χ.Α Κουράκου Αθανάσιου εναντίον της.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που έφτασε στις 19/2/16 στον εισαγγελέα Eφετών Αθηνών, σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της “ηθικής αυτουργίας σε ληστεία και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, τα οποία φέρεται ότι τέλεσε στις 25/1/2015”.
Πρόκειται για τη μέρα των βουλευτικών εκλογών, όπου τάγματα εφόδου της Χ.Α επιχειρούσαν να σπείρουν τον τρόμο σε εκλογικά κέντρα, προπηλακίζοντας και τρομοκρατώντας αντιπροσώπους της Αριστεράς και κυρίως της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ και ιδιαίτερα στην Πετρούπολη όπου έσπασαν το περίπτερό της αλλά και στο Κερατσίνι, όπου υπόδικοι φασίστες της Χρυσής Αυγής προκαλούσαν και απειλούσαν.
Και ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, με βάση αυτές και μόνο τις ανυπόστατες μαρτυρίες του Κουράκου, από το αστυνομικό τμήμα Πετρούπολης εστάλη στις 25/1/2015 υπηρεσιακό σημείωμα προς το εγκληματολογικό το οποίο ζητά «επίδειξη φωτογραφιών σεσημασμένων ατόμων, μελών του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ».
“Έχει αναδειχθεί σε πάγια τακτική των ναζί, όταν προβαίνουν σε κάθε είδους εγκληματική δράση, στη συνέχεια, με τις πλάτες της αστυνομίας και της δικαιοσύνης, να υποβάλλουν μηνύσεις στα θύματα τους”, ανακοίνωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. “Και πάντα οι διαδικασίες που αφορούν δικές τους μηνύσεις να προχωράνε σε χρόνο - ρεκόρ ενώ οι φάκελοι με τα εγκλήματά τους είτε "να χάνονται" είτε "να βρίσκονται ξεχασμένοι σε κάποιο συρτάρι". Ζητάμε: Την άμεση παύση του διοικητή του ΑΤ Πετρούπολης που υπογράφει αυτό το "υπηρεσιακό σημείωμα" του αίσχους. Να απαντήσει ο κ Τόσκας αν υπάρχουν "φάκελοι", για ποια μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στα πλαίσια ποιας διαδικασίας και με ποιανού ευθύνη. Να ενημερωθούμε για το τι φωτογραφίες επιδείχθησαν στον ναζιστή Κουράκο, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα και αντίστοιχων αντιδράσεων από την πλευρά των μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Η συγκεκριμένη μεθόδευση στοχοποίησης της Κατερίνας Πατρικίου, η οποία είναι τόσο "άγνωστη" που είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στην Πετρούπολη, και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν πρόκειται να περάσει και όπως και άλλες παρόμοιες γελοίες μηνύσεις χρυσαυγιτών προφανώς θα καταρρεύσει. Επίσης, να θυμίσουμε στον Τόσκα ότι αυτοί που διώκονται για εγκληματική οργάνωση είναι βουλευτές και μέλη της Χ.Α”.

