Εργατικό κίνημα
Ιντρακόμ: Απεργία ενάντια στις απολύσεις!

Από την περιφρούρηση της 48ωρης απεργίας στην INMAINT στις 6 και 7 Μάρτη

Σε εκδικητικές απολύσεις προχώρησε η εργοδοσία της ΙΝΤΡΑΚΟΜ Ιn Maint, μια βδομάδα μετά τη νικηφόρα 48ωρη απεργία των εργαζομένων όπου ανάγκασαν τη διοίκηση να καταβάλει τα δεδουλευμένα που χρωστούσε. 

Την Τρίτη 14/3, δύο εργαζόμενοι συνδικαλιστές, ο ένας μέλος της Πρωτοβουλίας ΓΕΝΟΒΑ Ιντρακόμ κι ο δεύτερος της παράταξης που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ, εκκλήθησαν στο λογιστήριο κατά τη συνήθη διαδικασία και τους ανακοινώθηκε η απόλυσή τους. Άμεση είναι η απάντηση των εργαζομένων με στάση εργασίας την Τετάρτη 15/3, 7πμ – 11πμ και γενική συνέλευση όπου θα μπει η πρόταση για νέες 48ωρες απεργίες προκειμένου να παρθούν πίσω οι απολύσεις.

“Πρόκειται για τρομοκρατικές απολύσεις και απ' ευθείας χτύπημα στον συνδικαλισμό, απο τη μεριά μιας εργοδοσίας που αναγκάστηκε δύο φορές μέσα σε τρεις μήνες να υποχωρήσει στις 'απαιτήσεις' των εργατών να πληρώνονται στην ώρα τους και όχι όποτε γουστάρει η εργοδοσία. Και αυτη τη φορά θα κερδίσουν με την αλληλεγγύη όλων μας” τονίζουν αγωνιστές του Συντονισμού Ενάντια στα Μνημόνια.