Η Αριστερά
Oικονομική εξόρμηση για την Εργατική Αλληλεγγύη

Ξεκινάμε την καινούργια καμπάνια για την οικονομική ενίσχυση της Εργατικής Αλληλεγγύης, με στόχο να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τα 100.000 ευρώ! Είναι ένας μεγάλος και φιλόδοξος στόχος, όπως είναι αντίστοιχα και οι στόχοι που βάζει το ίδιο το κίνημα που συγκρούεται με την κυβέρνηση της ΝΔ και το σύστημα του πολέμου και του κέρδους. 

Μπορούμε να τα καταφέρουμε, με την δική σας βοήθεια. Όλων εσάς που βρεθήκαμε μαζί στις φοιτητικές καταλήψεις, στις απεργίες των εκπαιδευτικών, στα αντιπολεμικά συλλαλητήρια, στους αγώνες για τα δημοκρατικά μας δικαιώματα και ελευθερίες.

Και να κάνουμε μ’ αυτόν τον τρόπο την Εργατική Αλληλεγγύη ακόμα καλύτερη, πιο πλούσια και ενημερωμένη, ένα ακόμα πιο αιχμηρό όπλο στην πάλη για ν’ αλλάξουμε τον κόσμο.

Ενισχύστε οικονομικά όσο περισσότερο μπορείτε! 

 

Η “Εργατική Αλληλεγγύη” στηρίζει τις καταλήψεις μας. Μεταφέρει από τα κάτω αυτούσιες τις εξελίξεις. Μας δίνει την δυνατότητα να πηγαίνουμε στους εργατικούς χώρους και να οργανώνουμε τον κοινό αγώνα φοιτητές κι εργάτες. Για να νικήσει το κίνημα σήμερα αλλά και η προοπτική για μια άλλη κοινωνία, ο σοσιαλισμός. Αξίζει να την ενισχύσουμε οικονομικά για να μπορέσει να συνεχίσει το ίδιο επαναστατικά. 

Χριστίνα Βασιλοπούλου
φοιτήτρια ΑΣΟΕΕ

 

Η “Εργατική Αλληλεγγύη” είναι μια εφημερίδα που προωθεί με συνέπεια ιδεολογικούς και πολιτικούς στόχους. Υπηρετεί και αυτή την οικοδόμηση μιας αντικαπιταλιστικής και διεθνιστικής αριστεράς. Συμβάλει στη δημιουργία των κοινωνικών και πολιτικών μετώπων για την επαναστατική προοπτική. Είναι ένα από τα “λουλούδια” που πρέπει να βοηθήσουμε για να ανθίσουν.

Κώστας Παπαδάκης
δικηγόρος