Βιβλία
Δεύτερη έκδοση για το «Έτος Ένα» του Βίκτορ Σερζ!

Στη δεύτερη έκδοση του βιβλίου του Βίκτορ Σερζ «Έτος Ένα της Ρώσικης Επανάστασης» προχωράει το Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη μετά την εξάντληση της 1ης έκδοσης (μια χιλιάδα) μέσα στο καλοκαίρι!

Το «Έτος Ένα» ήταν το βιβλίο με το οποίο στις 18 Γενάρη το Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο άνοιξε τον κύκλο των φετινών εκδόσεων για τα 100 χρόνια της ρώσικης επανάστασης (ακολούθησαν μέσα στο 2017, «Η Μόσχα του Λένιν» του Αλφρέντ Ροσμέρ, η νέα τρίτη έκδοση του βιβλίου ο «Κρατικός Καπιταλισμός στη Ρωσία» του Τόνι Κλιφ και η επανέκδοση του βιβλίου «Πώς λειτουργούν τα σοβιέτ» του Τζον Ριντ από το Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο αλλά και πολλοί άλλοι τίτλοι από άλλες εκδόσεις, ανάμεσά τους και εκείνος του καταπληκτικού μυθιστορήματος του Βίκτορ Σερζ, «Υπόθεση Τουλάγιεφ» από τις εκδόσεις Θύραθεν).

Μέσα σε λίγους μήνες το “Έτος Ένα” έγινε κυριολεκτικά ανάρπαστο σε παρουσιάσεις και εκθέσεις βιβλίου, με προπωλήσεις, παραγγελίες από αναγνώστες και βιβλιοπωλεία, αλλά και μέσα από τη διακίνησή του σε μια σειρά από συνέδρια και πολιτικές, ιδεολογικές, συνδικαλιστικές εκδηλώσεις. Όσοι και όσες δεν το έχετε ήδη κάνει, προμηθευτείτε το!