Σε αναβρασμό βρίσκονται οι συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας που οργανώνουν μεγάλη κινητοποίηση την Τρίτη 30 Οκτώβρη στις 9.30πμ μπροστά στο κεντρικό κατάστημα της ΕΤΕ στην πλατεία δημαρχείου της Αθήνας, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου.
“Η συνεχής πίεση των συναδέλφων σε όλα τα μέτωπα, είτε με την παρουσία τους στις συνεχείς τακτικές αγωγές στα δικαστήρια που έχουν κερδηθεί σημαντικές αποφάσεις, είτε με την αυξανόμενη παρουσία τους σε δράσεις και κινητοποιήσεις, έχει αναγκάσει τη διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΤΕ (ΣΣΕΤΕ) να κινηθεί” ανέφερε στην ΕΑ η Ιωάννα Παυλοπούλου, συνταξιούχος της ΕΤΕ από το Συντονιστικό Δράσης για το ΛΕΠΕΤΕ και το ΤΥΠΕΤ.
“Δυστυχώς από τη μεριά της διοίκησης δεν υπάρχει καμιά διάθεση οργάνωσης της κινητοποίησης. Είναι σίγουρο πια πως ο δρόμος για να πιεστεί η τράπεζα να συμμορφωθεί είναι να μπουν και να οργανώσουν οι ίδιοι με κάθε τρόπο την κινητοποίηση που αναγγέλθηκε από το σύλλογό τους με τέτοιο τρόπο ώστε στις 30/10 η Αθήνα να πλημμυρίσει από τους συνταξιούχους που θέλουν να στείλουν ξεκάθαρα το μήνυμά τους προς κυβέρνηση και τράπεζα: πως είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να πάρουν πίσω τις ζωές τους και τα δικαιώματά τους με πρώτο το ΛΕΠΕΤΕ”.

