Εκδήλωση-Ενημέρωση για το ασφαλιστικό πραγματοποιεί η Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή, παράταξη της αντικαπιταλιστικής – ριζοσπαστικής αριστεράς στον ΔΣΑ, την Παρασκευή 1 Νοέμβρη, στις 6:30μμ, στα γραφεία του ΔΣΑ (3ος όροφος).
Εισηγητές θα είναι η Σοφία Αμοριανού, και ο Δημήτρης Σαραφιανός (μέλος του ΔΣ του ΔΣΑ). Στην εκδήλωση θα συζητηθούν πρωτοβουλίες δράσης εν όψει του νέου νομοσχεδίου.
“Τι θα ακολουθήσει μετά τις αποφάσεις του ΣτΕ; Δεν θα επιτρέψουμε: Καμιά αύξηση ασφαλιστικών εισφορών. Όχι στην ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης. Η κοινωνική ασφάλιση δεν είναι ατομική αποταμίευση. Δημόσια υποχρεωτική και καθολική ασφάλιση, με πλήρη υγειονομική περίθαλψη και αξιοπρεπείς συντάξεις”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εκδήλωσης.

