Καταπίεση και απελευθέρωση
Να πάνε φυλακή οι μπάτσοι-βιαστές

Με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα (!) και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης, στο Α.Τ. Ομονοίας. 

Δεν υπάρχει τέλος για τις ιστορίες φρίκης του συγκεκριμένου τμήματος. Άνθρωποι έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή ενώ κρατούνταν στο εσωτερικό του. Το βίντεο με τους αστυνομικούς να χασκογελάνε εντός του αναγκάζοντας δύο μετανάστες να χαστουκίζουν ο ένας τον άλλο κυκλοφορούσε για ένα χρόνο μεταξύ των αστυνομικών. 

Οι δράστες ισχυρίζονται ότι υπήρχε «συναίνεση» αλλά όπως αναφέρει η ΕφΣυν, «η έκθεση της ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης του θύματος αποτυπώνει στοιχεία κακοποίησης ενώ από καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό (καταστήματος και όχι του τμήματος) προκύπτει ότι οι δύο αστυνομικοί οδήγησαν τη 19χρονη σε δωμάτιο του Αστυνομικού Τμήματος που χρησιμοποιείται ως αποδυτήρια». Στην κατάθεσή τους, μάλιστα, ισχυρίστηκαν πως εκείνη ζήτησε να την «ξεναγήσουν» στο τμήμα και στη συνέχεια ότι λίγο-πολύ τους υπέδειξε και που να πάνε: «Την ώρα που περιμέναμε το ασανσέρ, μας είπε να μην ανέβουμε επάνω, αλλά να πάμε σε ένα δωματιάκι που είχε δει στο ισόγειο και της είπαμε ότι είναι τα αποδυτήρια»! Εξαιρετικά πειστικό...

«Στο κέντρο της Αθήνας, στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας πώς βρήκαν την δυνατότητα και βίασαν δύο ΜΠΑΤΣΟΙ της ΔΙΑΣ μία 19χρονη γυναίκα; 

Δεν περνάει μέρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη να μη μας εξοργίζει με την σαπίλα και την βρομιά του συστήματος που υπηρετεί. Είναι η σάπια ηθική τους που υπηρετεί τα κέρδη των πλούσιων και αφήνει να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι Λιγνάδηδες, να αθωώνονται οι μπάτσοι που αποτέλειωσαν τον Ζακ Κωστόπουλο, 300 μέτρα από το ΑΤ Ομόνοιας» ανέφερε σε δήλωσή του ο Πέτρος Κωνσταντίνου,  δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας.

«Να πάνε φυλακή οι μπάτσοι βιαστές της 19χρονης γυναίκας. Να ξηλώσουμε όλο τον κατασταλτικό μηχανισμό των ΜΑΤ, της ΕΥΠ και των καουμπόυδων της ΔΙΑΣ πριν θρηνήσουμε άλλα θύματα, νεκρούς και βιασμένες γυναίκες. Κλείστε επιτέλους το Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, σφραγίστε ένα χώρο βασανισμού, εξευτελισμού, δολοφονιών και βιασμών στην καρδιά της Αθήνας και κάντε το χώρο φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών».