Η Αριστερά
Δημοτικές εκλογές: Δήμος Αθήνας - “Οι ανάγκες μας πάνω από τα κέρδη τους”

4/9, Συνέντευξη Τύπου της Ανατρεπτικής Συμμαχίας για την Αθήνα. Φωτό: Λένα Βερδέ

Με σύνθημα «Η πόλη και οι ανάγκες μας πάνω από τα κέρδη τους» κατεβαίνει στις εκλογές για τον μεγαλύτερο και πιο κεντρικό δήμο της χώρας η «Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα» με υποψήφιο δήμαρχο τον μαχόμενο δικηγόρο και μέλος της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Κώστα Παπαδάκη. Η εκλογική συνεργασία της «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας», της «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα» και της «Ανυπότακτης Αθήνας», μετά την κατάθεση ενός μαχητικού ψηφοδελτίου με 245 υποψήφιους και υποψήφιες για το δημοτικό συμβούλιο και τα επτά κοινοτικά συμβούλια της πόλης, έδωσε τη Δευτέρα 4 Σεπτέμβρη συνέντευξη Τύπου παρουσίασης των θέσεων και στόχων της για την εκλογική αναμέτρηση.

Τη συνέντευξη άνοιξαν μια σειρά αγωνιστές και αγωνίστριες, υποψήφιοι και υποψήφιες του σχήματος, και ακολούθησε ο Κώστας Παπαδάκης. «Η πόλη μας και οι ανάγκες των ανθρώπων της δέχονται βάναυση επίθεση», είπε η Κατερίνα Θανοπούλου, εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής, έχοντας ήδη δώσει ένα περίγραμμα των καταστροφικών επιλογών της δημαρχίας Μπακογιάννη στην υπηρεσία των ιδιωτών. «Σε αυτή την επίθεση αποφασίσαμε να αντιδράσουμε μαχητικά και να κάνουμε την υπέρβαση προχωρώντας στη συμπόρευση τριών δημοτικών κινήσεων μαζί με συνεργαζόμενες αγωνιστές και αγωνίστριες και από κοινού να δώσουμε τη σκληρή μάχη των δημοτικών εκλογών βάζοντας τη ζωή μας και τις ανάγκες μας πάνω από τα κέρδη και τα σχέδιά τους».

«Στις 8 Οκτώβρη, στις εκλογές μπορούμε να χαλάσουμε τα σχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ και των εκλεκτών της υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών. Να τη νικήσουμε με την οργή της εργατικής τάξης και της νεολαίας και να φράξουμε τον δρόμο στους φασίστες του Κασιδιάρη», ξεκίνησε ο Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας και συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ. «H μάχη της Αθήνας για να μαυρίσουμε τον Μπακογιάννη είναι κεντρική. Μπορούμε να βουλιάξουμε τη ναυαρχίδα της Δεξιάς στους Δήμους, την πολιτική της καταστροφής, της λεηλασίας και της συνεργασίας με την ακροδεξιά! 

Να δώσουμε φωνή και έκφραση στην οργή της πλειοψηφίας των εργαζόμενων που αρνούνται να φορτωθούν στις πλάτες τους τις συνέπειες της πολυκρίσης του συστήματος.

Να εκφράσουμε τον κόσμο που δεν ξέχασε το έγκλημα των ιδιωτικοποιήσεων στα Τέμπη. Τον κόσμο που αγανακτεί όταν ο Μητσοτάκης φορτώνει τις ευθύνες του για τις καταστροφές στους πρόσφυγες, την ώρα που τους κάψανε ζωντανούς στη Δαδιά και τους πνίξανε στην Πύλο. Η κυβέρνηση αγκάλιασε την ακροδεξιά, φέρνοντας στην Αθήνα τη Μελόνι, την κληρονόμο του Μουσολίνι. Έτσι άνοιξε τον δρόμο στους φασίστες και την ακροδεξιά, στους κεφαλοκυνηγούς του Έβρου, στους δολοφόνους του Μιχάλη Κατσουρή και του Σιράζ Σαφτάρ. Έτσι άφησαν τον Κασιδιάρη να κατεβαίνει στις εκλογές στην Αθήνα. Έδωσαν λεφτά για φράχτες, συνοριοφύλακες και Ραφάλ, αντί για την δασοπροστασία». 

«Τα χαρίζουν όλα στους ιδιώτες!», συνέχισε. «Σπαταλάνε εκατομμύρια σε έργα βιτρίνας και τουριστικοποποίησης, όπως το έκτρωμα του Μεγάλου Περιπάτου, εκτοπίζοντας τους κατοίκους με τα πανάκριβα νοίκια εξ αιτίας της βραχυχρόνιας μίσθωσης, ενώ ολόκληρες υπηρεσίες που έχει ανάγκη ο κόσμος ρημάζουν και χαρίζονται στους ιδιώτες. 

«Δεν θα τους περάσει»

Μπορούμε να τσακίσουμε τις μεθοδεύσεις Βορίδη, που με το όριο του 3% και το 43% για εκλογή Δημάρχου μαγειρεύει αποτελέσματα με περιθωριοποίηση των παρατάξεων της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς. Δεν θα τους περάσει! Το ενωτικό μας ψηφοδέλτιο δίνει ξανά ελπίδα σε έναν ολόκληρο κόσμο που συνεχίζει να παλεύει, αφήνοντας πίσω του την αποτυχία της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης στις βουλευτικές εκλογές και τους ατέλειωτους συμβιβασμούς της.

Ενώνουμε παντού τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες που βρέθηκαν στο πλευρό των μεγάλων απεργιακών αγώνων των εργαζόμενων και της νεολαίας, στο πλευρό του αντιφασιστικού και του αντιρατσιστικού κινήματος, των γυναικών, που έκαναν την 8 Μάρτη μέρα απεργιακή, των ΛΟΑΤΚΙ τιμώντας τον Ζακ Κωστόπουλο, των κινημάτων που συγκρούστηκαν για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος σε όλες τις γειτονιές. Το μέλλον εκεί βρίσκεται, στις νέες εξεγέρσεις ενάντια στο σύστημα, την κυβέρνηση και τους Δημάρχους της και όχι στην συνέχιση της άθλιας διαχείρισής τους!», κατέληξε.

«Ο στόχος της παρέμβασής μας δεν είναι άλλος από αυτό που καθημερινά κάναμε μέχρι σήμερα, δηλαδή την προσπάθεια ανάδειξης και διεκδίκησης των σοβαρών προβλημάτων όσων κατοικών και εργάζονται σε αυτή την πόλη», είπε ο Παναγιώτης Κεφαλληνός, δημοτικός σύμβουλος με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα, συνταξιούχος ΟΤΑ και μέλος της Λαϊκής Συνέλευσης Κολωνού-Ακ.Πλάτωνα-Σεπολίων. «Τα μέλη των τριών συνεργαζόμενων κινήσεων βρέθηκαν μαζί, οργάνωσαν και συμμετείχαν στους αγώνες και τα κινήματα στον Κολωνό, τα Σεπόλια, την Ακαδημία Πλάτωνα, τα Πατήσια με το Δρακόπουλο, τα Πετράλωνα με το Φιλοπάππου, το Λόφο Στρέφη, τα Εξάρχεια ενάντια στο μετρό. Γι’ αυτό και ο Μπακογιάννης βγάζει φλύκταινες όταν αναφέρεται στον “περιοδεύων θίασο”, έτσι τον ονομάζει, που αντιδρά στα εγκληματικά σχέδιά του. Αυτό φοβάται, τη δύναμη που έχει ο κόσμος. Εμείς αυτούς τους αγώνες θα προωθήσουμε».

«Η τετραετία που πέρασε έχει φέρει τους κατοίκους σε μια από τις δυσμενέστερες θέσεις μεταπολιτευτικά», τόνισε η Όλγα Κλείτσα από την Ανυπότακτη Αθήνα, εργαζόμενη πληροφορικής και πρώην κοινοτική σύμβουλος 5ου διαμερίσματος. «Η στεγαστική κρίση έχει διογκωθεί, η πόλη αλλάζει χρήση και φυσιογνωμία εις βάρος των κατοίκων, ακόμα και η σχέση των πολιτών με το δήμο και η δυνατότητα συμμετοχής στον σχεδιασμό και τις αποφάσεις έχει πλέον εκμηδενιστεί. Ενώ ο αυταρχισμός έχει περάσει σε άλλο επίπεδο με τον ίδιο το Μπακογιάννη να έχει εγκαταστήσει μόνιμα ως άλλο στρατό κατοχής ΜΑΤ σε τρεις γειτονιές της Αθήνας και να φτάνει να καταγγέλει με δημοσιεύματα και ψηφίσματα τους ίδιους τους κατοίκους που τολμούν να αντιδρούν στα σχέδιά του», συνέχισε, δίνοντας έμφαση στο ζήτημα των «αναπλάσεων» και άλλων αποφάσεων της δημοτικής αρχής που καταστρέφουν την Αθήνα και τις γειτονιές της για χάρη των κερδών των ιδιωτών.

«Διεκδικούμε τα αυτονόητα»

«Είμαστε άνθρωποι ενεργοί στο εργατικό, το φοιτητικό, το νεολαιίστικο, το αντιπολεμικό, το φεμινιστικό, το αντιφασιστικό και το αντιρατσιστικό κίνημα», ξεκίνησε η Κική Μένου, εργαζόμενη στο προσφυγικό και μέλος της συλλογικότητας «Όχι Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων». «Διεκδικούμε αυτονόητα δικαιώματα στη στέγαση, το δημόσιο χώρο, τις αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας κόντρα σε κυβερνήσεις και τοπικούς άρχοντες που τάζουν μια υπέρλαμπρη πόλη αλλά καθημερινά την ξεπουλούν κομμάτι κομμάτι στα επενδυτικά τους συμφέροντα. Όλοι οι εκπρόσωποι της ψευδεπίγραφης μεταμνημονιακής εποχής, από τον Μπακογιάννη και τον Δούκα μέχρι τον Ζαχαριάδη που σε λίγες μέρες θα εμφανιστούν να τσακώνονται δήθεν για μια πόλη που μας χωρά όλες και όλους, όταν οι κάλπες κλείσουν θα ψηφίσουν μαζί τα κρίσιμα αντιλαϊκά μέτρα. Γιατί στόχος τους και στο επίπεδο του δήμου είναι να εμπεδωθεί η σταθερότητα και η κανονικότητα της εκμετάλλευσης για τις επόμενες δεκαετίες». 

«Η μάχη των δημοτικών εκλογών αφορά και την Υγεία, για να μην περάσει στους ιδιώτες», είπε η Αργυρή Ερωτοκρίτου, γιατρός, μέλος του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ και της Κίνησης για την Απεργιακή 8 Μάρτη. «Θέλουμε μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία. Θέλουμε δημόσια Υγεία με άνοιγμα των νοσοκομείων που έκλεισαν και στην Αθήνα τα προηγούμενα χρόνια, επίθεση που έφερε επιδείνωση της υγείας του κόσμου στις γειτονιές. Θέλουμε δημοτικά ιατρεία, γηροκομεία, Βοήθεια στο Σπίτι, υπηρεσίες που αποτελούν το πλέγμα του κράτους πρόνοιας που μπορεί να στηρίξει τον κόσμο.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι πρόσφυγες και οι μετανάστες. Όχι μόνο δεν τους δίνουν το δικαίωμα στην ψήφο, που το διεκδικούμε από τη μεριά μας, αλλά τους στερούν ακόμα και την πρόσβαση στην Υγεία, το να έχουν ΑΜΚΑ. Θέλουμε προστασία για τα παιδιά που τα αφήνουν στους Μίχους και τις Κιβωτούς, θέλουμε παιδιατρικά νοσοκομεία που τα στηρίζουν και δεν είναι στα χέρια ιδιωτών όπως το Ελπίδα. Ανοίγουν τα ζητήματα της καταπίεσης των γυναικών και των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων. Η απεργιακή 8 Μάρτη δείχνει τον τρόπο να τα παλέψουμε, με τα συνδικάτα μπροστά.

Οι δημοτικές εκλογές έχουν να φέρουν τα κινήματα και τις διεκδικήσεις τους μπροστά και ταυτόχρονα να αναδείξουν την εναλλακτική. Έχουμε εναλλακτική. Είναι ο έλεγχος στα νοσοκομεία, τις γειτονιές μας και παντού να περάσει στα χέρια των εργαζόμενων».

Στο τέλος της ομιλίας του ο Κ. Παπαδάκης συμπύκνωσε: «Στόχος του συνδυασμού μας είναι να εκφραστεί ο κόσμος που υπερασπίζεται τη ζωή του, τις γειτονιές, το περιβάλλον, τα εργασιακά του δικαιώματα. Ο κόσμος του αντιφασιστικού αγώνα, της αντιρατσιστικής και κοινωνικής αλληλεγγύης να φράξει το δρόμο στις ναζιστικές συμμορίες, να επιδιώξει ξανά την καταδίκη της ΧΑ, την καταδίκη των δολοφόνων των Σαφτάρ και Κατσουρή και να κλείσει το δρόμο σε κάθε ρατσιστικό έγκλημα, σε κάθε σερίφη. Ο κόσμος της Αριστεράς, της οικολογίας, του πολιτισμού, της εργασίας, της νεολαίας να νιώσει ότι έχει ένα στήριγμα που ενώνει, συνθέτει, οδηγεί, εμπνέει και διεκδικεί την κοινωνική πλειοψηφία των κατοίκων της πόλης να την κάνει και δημοτική πλειοψηφία. Δεν είμαστε ένας περιθωριακός συνδυσμός που αρκείται στο 3%. Θέλουμε την πλειοψηφία της πόλης και θα την εκφράσουμε!».


 

31/8, Συγκέντρωση ενάντια στην επίσκεψη Μελόνι. Φωτό: Στέλιος Μιχαηλίδης

 

ANATΡΕΠΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Όλα τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο της Αθήνας

Υποψήφιες/οι για το δημοτικό συμβούλιο: Αγαπάκη Ελένη, Αγγελής Αλέξανδρος – Ρωμανός, Αδαμίδης Γεώργιος, Αδαμόπουλος Δημήτριος, Αθανασοπούλου Παναγιώτα (Γιόλα), Αλεξάτος Γιώργος, Αμπελιώτη Μαρία, Αντωνόπουλος Βασίλειος, Αρβανίτη Ελένη (Έλενα), Αργύρη Νίκη, Αργύρης Χρήστος, Αχμέντ Αφζάαλ, Βαλωμένου Γεωργία, Βαρελά Τρισεύγενη, Βάσσου Αθηνά, Βατικιώτης Λεωνίδας, Βερδέ Λένα, Γιαγά Αγγελική, Βουτσινά Πετσιμέρη Νεφέλη, Γιαννόπουλος Γιάννος, Γιώτη Θεόνη, Γκαρανέ Ντίνα, Γκολαμί Ρεζά, Δαργάκης Νεκτάριος, Δεμέστιχας Γρηγόρης, Δωρή Κατερίνα, Ερωτοκρίτου Αργυρή, Ζαρκαδούλας Άκης, Ζώτος Δημήτρης, Ηλιάδη Εύα, Ηλίας Ορέστης, Θανοπούλου Κατερίνα, Καβακλής Νικόλαος, Καλοφωλιά Γιούλη, Κανελλοπούλου Κατερίνα, Καταραχιάς Κώστας, Κατερίνη Τόνια, Κατσαρός Θωμάς, Καττή Λυδία, Καυκαλά Ελεάνα, Καψάλης Αποστόλης, Κεφαλληνός Παναγιώτης, Κλείτσα Όλγα, Κοσμάς Πάνος, Κοττίκα Βανέσα (Βενέτη), Κουκαλάνι Βασίλης, Κουράκης Νίκος, Κούρκουλας Αθανάσιος, Κούρτοβικ Γιάννα, Κουτσούκος Κωστής, Κρασάκης Νικόλαος, Κωνσταντίνου Πέτρος, Λαυτσής-Σκρέτας Πάρις, Λεβισιάνος-Λαμπρόπουλος Γιάννος, Λιανός Αλέξανδρος, Λιναρδάτος Φοίβος, Λυκούδης Αλέξης, Λυσικάτου Ζαννέτα, Μαντζούκας Δημήτριος, Μαρτζούκος Αλέξανδρος, Μαρτίνη Αλεξάνδρα, Μάτσα Κατερίνα, Μεγαλοοικονόμου Θεόδωρος, Μένου Κυριακή (Κική), Μηνακάκης Βασίλειος, Μιχαλοπούλου Μπούλικα, Μπαλί Τζαγκίρ Χουσεϊν, Μπολοβίνα Μαρία, Νασόπουλος Κυριάκος, Παναγοπούλου Γιώτα, Πανταζοπούλου Έλλη, Παπαγεωργίου Ράνια, Παπαγκίκας Γεώργιος,αρχιτέκτονας, Παπαδημητρίου Ξενοφών, Παπαπαύλου Εφη, Παπαχριστούδη Σταματούλα (Ματίνα), Πατρικίου Κατερίνα, Πετροκόκκινος Λουκάς, Πίττας Γιώργος, Πολιτάκος Κώσταντίνος (Κώστας), Πρέπη Άλκηστις, Ρέππα Κωνσταντίνα, Ρίζος Μιχαήλ, Σακαλή Όλγα, Σηφακάκης Γιάννης, Σιατερλή Βέρα, Σκαμνάκης Θανάσης, Σουρτζής Φώτης, Σταθά Γιώτα, Στραβελάκης Νίκος, Συκιανάκης Μανώλης, Σωτηροπούλου Μάνια, Τάσσου Δήμητρα, Τεντόμας Λάζαρος, Τζιουβάρα Ολύμπια Παρασκευή (Ολύβια), Τσικαλουδάκη Χρύσα, Τσιμπλής Χαρίλαος (Χάρης), Τύμπας Τέλης, Φαράντος Γιώργος, Φελέκης Ιωάννης, Φύτρος Πέτρος, Φωτεινού Μαρία, Χαιρόπουλος Κώστας, Χαλικιά Αναστασία (Τατιάνα), Χαλιορή Ιουλία, Χαρχαρίδου Μαρία, Χασάπη Αθανασία (Σάσα)

Υποψήφιες/οι για το κοινοτικό συμβούλιο του 1ου Διαμερίσματος: Βασιλείου Σπύρος, Βλάση Αναστασία, Βωβού Σίσσυ, Δημητριάδη Δανάη,  Διονυσίου Μαρίνα, Κανατά Βασιλική (Βίκυ), Κατσανούλη Πέρσα, Κοτζαμάν Αχμέτ-Τζεμίλ, Κριτσοτάκης Ανδρέας, Μαυρομάτη Μαρία, Μπάνος Λευτέρης, Μπέκος - Ρόκος Σωκράτης, Μπουκετσίδης Συριόπουλος Οδυσσέας Έλειος, Μυρσινιάς Βασίλης,  Παπαγεωργίου Χρυσούλα,  Πρασανάκη Μαρία, Ράπτης Πάνος, Ταγκόπουλος Σωκράτης, Τσέλιου Μαρία, Φραντζεσκάκη Ευτυχία 

Υποψήφιες/οι για το κοινοτικό συμβούλιο του 2ου Διαμερίσματος: Βέργος Κωνσταντίνος, Βούλτσος Νίκος, Βριζάκη Τάνια, Γρηγοριάδη Μαρίνα, Δασκαλάκης Κωνσταντίνος Πάτρικ, Ζαχαρόπουλος Αχιλλέας, Ιορδάνου Γαροφάλλου Εβίτα, Λίτος Βασίλης, Μαριδάκη Τσάλιτς Μαρία, Μπρούζος Γιάννης, Ντουράκη Στέλλα, Ονν Μαϊσά, Πάντος Βλαχογεωργίου Σωκράτης, Παπαδόπουλος Χάρης, Παπαδοπούλου Ακριβή, Πιπερίδη Έλλη, Ραυτόπουλος Κοσμάς, Σουμίλα Σοφία, Στούμπου Εύη

Υποψήφιες/οι για το κοινοτικό συμβούλιο του 3ου Διαμερίσματος: Βελεγράκης Γιώργος, Βικάτου Νατάσα, Βουραζέρης Ευστράτιος, Βωβός-Τουμπάνης Παναγιώτης, Γιαννάκης Νικόλαος, Γιώτης Δημήτρης, Δημητρού Γεωργία, Δούρος Απόστολος, Ζαρκάδη Δάφνη, Θηβαίος Γιώργος, Καλυβιώτη Αρετή, Κατσιβέλης Παύλος, Κουρνοπούλου Αντωνία, Λούβρου Σοφία Άννα, Μαραβελάκης Γιάννης, Μπαλάσκας Γρηγόριος, Ξαγοράρης Χρήστος, Παπασταμόπουλος Βασίλης, Σερέτη Μαρία, Τσώλη Ελεάννα, Χρονοπούλου Μαριάννα, Ψυχογιοπούλου Σταυρούλα

Υποψήφιες/οι για το κοινοτικό συμβούλιο του 4ου Διαμερίσματος: Βασιλειάδης Κώστας, Βασιλείου Θεανώ, Κακαντούση Παναγιώτα (Γιώτα), Κάνταρος Ηλίας, Καττής Ορέστης, Κιτσάκη Αγγελική, Κωνσταντοπούλου Ελευθερία, Μπαμπατσιάς Νίκος, Μπάνος Κυριάκος, Μπαρδάνη Άννα, Μπενάτου Ελένη, Ξένου Κυριακή, Παπαθανασίου Λάμπρος, Παρασκευόπουλος Χαράλαμπος, Σκλαβενίτης Νίκος, Σουμπάσης Γιάννης, Φάκαρος Ελισαίος

Υποψήφιες/οι για το κοινοτικό συμβούλιο του 5ου Διαμερίσματος: Αλεξάκη Αναστασία, Ανδρειωμένου Καλιόπη, Γιαννούλης Βασίλης, Κακαμανούδης Φοίβος, Κατσούλη Αθανασία, Κοντελές Λουκάς, Κορομπίλης Ηλίας, Μιχαηλίδης Στέλιος, Μπαρδάνη Θάλεια, Μπιτσάνης Γεώργιος, Νίκου Παναγιώτης (Πάνος), Παπαευαγγελίου Νίκος, Παπαναστασίου Αφροδίτη, Πάπαρη Ιωάννα, Πελεβάνη Μαριάνθη, Σταθάς Λευτέρης, Τζοβάρα Ειρήνη, Τζομπανάκης Στέλιος, Τουρλίδης Γεώργιος Ιωσήφ, Χαλκιάς Χρήστος 

Υποψήφιες/οι για το κοινοτικό συμβούλιο του 6ου Διαμερίσματος: Ακριβού Βάσω, Γιαγάς Ιωάννης, Γιαννακάκης Πάνος, Δασκάλα Χρυσαυγή, Δοκανάρη Αθανασία (Κατερίνα), Καρακίτσος Κωνσταντίνος Γεωπόνος, Καρίμαλη Έμμυ Ιφιγένεια, Λαυτσής-Σκρέτας Γιώργος, Μακαρώνας Γιαννης, Μάνθιος Θωμάς, Μήτρου-Ζαντού Φωτεινή, Ντούζγος-Μούρτζος Δημήτρης, Ξυραφά Ευαγγελία (Λία), Πανίδου Σταυρούλα, Πυλαρινού Διονυσία, Ραδαίου Γλυκερία, Σκάντζας Παναγιώτης, Στόγια Ελένη, Φουντούλης Γεώργιος, Χάντζιος Θανάσης, Χουβαρδάς Χαράλαμπος (Μπάμπης)

Υποψήφιες/οι για το κοινοτικό συμβούλιο του 7ου Διαμερίσματος: Αγγελή Ρωμίνα, Αυγέρη - Πεπονή Καλλιρόη, Δανακτσής Κωνσταντίνος, Ζαχαρόπουλος Κωνσταντίνος, Καλούση Ευαγγελία (Εύα), Καφήρα Θεοδώρα, Κλωνιζάκης Μάρκος, Κρανάκης Χρίστος Ηλίας, Λέντζιου Δήμητρα, Λίλα Ιωάννα, Μάραντος Βασίλης, Μπαλτάς Μπάμπης, Νομικός Οδυσσέας, Πανταζής Νικόλαος, Πολίτη Πανώρια, Σακελλάρης Αλέξανδρος, Σμπαρούνης Νίκος, Φώσκολος Αντώνης, Χαριτόπουλος Δημήτρης