Γράμματα και σχόλια
Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων: Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές

Σε δύο χρόνια φυλάκιση (με τριετή αναστολή) καταδικάστηκε ο Νίκος Αργυρίου, μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων, για «συκοφαντική δυσφήμηση». 
 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «Η κατηγορία βασίστηκε στη δημοσίευση στην ιστοσελίδα της Επιτροπής ενός γράμματος φαντάρου που κατήγγειλε ότι στην μονάδα του γίνονταν καψώνια σε βάρος των στρατευμένων».
 
Τονίζει ακόμα ότι «Η δικαστική απόφαση και η τρομοκρατική ποινή που επέβαλλε, αποσκοπεί στο να καταδικαστεί το κίνημα αλληλεγγύης στους στρατευμένους. Στοχοποιεί την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων και το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος, που για πάνω από είκοσι χρόνια με πρωτοπόρο τρόπο αγωνίζονται μέσα κι έξω από στρατό για τα δικαιώματα των φαντάρων.  Είναι μια απόφαση που στηρίχθηκε σε τουλάχιστο αμφιλεγόμενα στοιχεία εξαντλώντας την αυστηρότητά της στο ύψος της ποινής που επέβαλλε. Έρχεται σε αντίθεση με το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά και την ίδια την λαϊκή πείρα που γνωρίζει ότι καψώνια γίνονται κανονικά στο στρατό, ότι «όπου τελειώνει η λογική ξεκινά ο στρατός».