Εργατικό κίνημα
Σισμανόγλειο: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζόμενων 13/12

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του Νοσοκομείου Σισμανόγλειο πραγματοποίησαν την Πέμπτη 13/12 εργαζόμενοι από τα νοσοκομεία της Βόρειας Αθήνας προκειμένου να “υποδεχτούν” τον Άδωνη Γεωργιάδη, πρωτεργάτη στο κλείσιμο νοσοκομείων, που επισκέφτηκε το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο μετά από κάλεσμα της τοπικής ΔΑΚΕ.

Στην συγκέντρωση κάλεσαν τόσο το Σωματείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ που οι εργαζόμενοί του βίωσαν τις διαθεσιμότητες και το κλείσιμο τμημάτων του Νοσοκομείου, όσο και εργαζόμενοι από το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

“Όλοι εμείς που υποστήκαμε τη βάρβαρη μνημονιακή πολιτική του, την πολιτική που ισοπέδωσε το Νοσοκομείο, την πολιτική που ως σήμερα αγωνιζόμαστε να ανατρέψουμε, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι: Ο εντεταλμένος της Τρόικα, ο μνημονιακός Υπουργός που διέλυσε τα Νοσοκομεία μας, είναι ανεπιθύμητος. Ο αγώνας μας ανέτρεψε τα σχέδια αυτής της πολιτικής το ’13 και τα Νοσοκομεία μας έμειναν όρθια. Ο αγώνας μας συνεχίζεται”, τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ των εργαζόμενων στο νοσοκομείο Φλέμινγκ.