Συνέλευση ΠΟΣΠΕΡΤ 29 Μ και ΕΣΠΗΤ 31Μ

Γενική Συνέλευση καλεί η ΠΟΣΠΕΡΤ στην Πέμπτη 29 Μάρτη, στις 12μ στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Οι επιθέσεις στους εργαζόμενους με τις μειώσεις στους μισθούς και τις απολύσεις των συμβασιούχων αλλά και οι προσπάθειες της διοίκησης της εταιρίας να απαξιώσει την ΕΡΤ και το έργο της, είναι κεντρικά θέματα συζήτησης στη συνέλευση, για τα οποία θα αποφασιστούν κινητοποιήσεις. Το προηγούμενο διάστημα, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είχαν απαντήσει με απεργίες διαρκείας στις επιθέσεις των μνημονίων, την ίδια απάντηση χρειάζεται να δώσουν και τώρα.


Την ετήσια Τακτική της Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί η Ενωση Συντακτών Περιοδικού Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ) το Σάββατο 31 Μάρτη στις 10.30πμ, στο ξενοδοχείο Athens Imperial (Αχιλλέως και Μεγ. Αλεξάνδρου) Πλ. Καραϊσκάκη, (Στάση Μετρό: Μεταξουργείο).

Ανάμεσα στα θέματα της συνέλευσης, όπως η έκθεση και έγκριση του απολογισμού της προηγούμενης χρονιάς, η ανάγνωση και έγκριση των οικονομικών της προηγούμενης χρονιάς και η έγκριση του προϋπολογισμού για το νέο έτος, περιλαμβάνεται ο προγραμματισμός δράσης της Ενωσης απέναντι στις επιθέσεις των μνημονίων στα μισθολογικά, εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των εργαζόμενων. Είναι ευκαιρία για μία από τις Ενώσεις στον κλάδο να μπει μπροστά στον αγώνα και να ανοίξει το δρόμο σε όλους τους εργαζόμενους, παίρνοντας απεργιακές αποφάσεις σύγκρουσης με τις επιλογές κυβέρνησης και εργοδοτών.

Διαβάστε επίσης

Μάχες σε όλα τα ΜΜΕ