Σε όλη τη χώρα

“Συλλαλητήριο στον Πολύγυρο τη Δευτέρα 2 Απριλίου και ώρα 10πμ με τη συμμετοχή της Αντιπεριφέρειας, των Δήμων και όλων των Συλλόγων και Φορέων του Νομού Χαλκιδικής” αποφασίστηκε σε σύσκεψη που κάλεσε η Ενωση Ιατρών Χαλκιδικής, αφού προηγήθηκε ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα λειτουργίας του ΕΣΥ στο Νομό, καθώς και για τις απλήρωτες εφημερίες εξαιτίας των οποίων οι γιατροί ξεκίνησαν επίσχεση από την Πέμπτη 22 Μαρτίου.

Η Συσπείρωση Υγειονομικών του Γ.Ν. Κιλκίς καταγγέλλει την μετακίνηση του συναδέλφου Ανδρεόπουλου Κωνσταντίνου Επιμελητή Β` Αναισθησιολογίας στο Γ.Ν. Παπανικολάου με απόφαση της ΔΥΠΕ δημιουργώντας πρόβλημα στο πρόγραμμα εφημέρευσης του τμήματος του. “Επειδή ο συνάδελφος είναι γραμματέας της ΕΝΙΚ και πρωτοστατούσε στις κινητοποιήσεις του Νοσοκομείου θεωρούμε την συγκεκριμένη μετακίνηση του συναδέλφου στοχευμένη και κίνηση εκφοβισμού για τους υπόλοιπους εργαζόμενους” αναφέρει η ανακοίνωση της Συσπείρωσης.

Συγκέντρωση στο προαύλιο του νοσοκομείου Ικαρίας πραγματοποιεί την Πέμπτη 29 Μάρτη ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου. Οι εργαζόμενοι, που απαιτούν το νοσοκομείο “να μείνει αυτοτελές ΝΠΔΔ και να ενισχυθεί με το αναγκαίο προσωπικό και υποδομές”, καθώς και την άμεση στελέχωση του Κ.Υ Ευδήλου, θα προχωρήσουν σε παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης

Νοσοκομεία και ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας την Πέμπτη

Γενικό Πατησίων - 7ο ΙΚΑ

Λοβέρδος...καμένος!

“Ετοιμοπόλεμο κλίμα”

Εκλογές στο Τζάνειο

Απεργία στην ιδιωτική υγεία