Εκδηλώσεις στο Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο

Ο Λέανδρος, θυμίζοντας πως από το ΜΒ κυκλοφορεί επίσης και η συλλογή με τα τεύχη της εφημερίδας “Μαμή” που κυκλοφορούσε από την Οργάνωση Σοσιαλιστική Επανάσταση (την οργάνωση από την οποία προέρχεται το ΣΕΚ), προσπάθησε να δώσει μια συνολικότερη εικόνα τόσο της περιόδου όσο και των συζητήσεων που επικρατούσαν στους κόλπους της αριστεράς πριν γραφτούν αυτά τα κείμενα, την περίοδο κατά την διάρκεια των πρώτων ετών της δικτατορίας αλλά και την συνέχεια, την εξέγερση του Πολυτεχνείου λίγους μήνες μετά και την μεταπολίτευση τον Ιούλη του 1974.

Το ΜΒ ενόψει των Χριστουγέννων οργανώνει στο χώρο του το Σάββατο 21 Δεκέμβρη στις 12:00, σε συνεργασία με τους Μαθητές Anticapitalista μαθητική εκδήλωση με θέμα “Μαρξισμός, θεωρία και πράξη” με ομιλητή τον Νίκο Β. από το 1ο ΓΕΛ Χαλανδρίου.

Σημαντική είναι και η εκδήλωση την Τρίτη 17/12 στις 7μμ στο παταράκι του βιβλιοπωλείου για την παρουσίαση της έκδοσης “Φάκελος Χρυσή Αυγή” από τους Γιώργο Πίττα και Κατερίνα Θωίδου, που εξέδωσε το ΜΒ σε συνεργασία με την ΚΕΕΡΦΑ. Στο πάνελ της εκδήλωσης θα βρεθεί ο δημοσιογράφος-συγγραφέας του βιβλίου “Η Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής”, Δημήτρης Ψαρράς και η δημοσιογράφος της Εργατικής Αλληλεγγύης και συγγραφέας του βιβλίου Κατερίνα Θωίδου.