Ιδέες
Οικονομική Εξόρμηση: Στηρίξτε τη δική σας εφημερίδα

Στόχος 120.000€

 
Άλλα 7.120 ευρώ συγκεντρώθηκαν την περασμένη βδομάδα ανεβάζοντας τον δείκτη της οικονομικής εξόρμησης της Εργατικής Αλληλεγγύης στα 34.475 ευρώ. 
 
Τριακόσια τριάντα ευρώ συγκεντρώθηκαν από εξορμήσεις, 68 ευρώ στη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στα Χανιά και άλλα 16 στην Πάτρα, 115 ευρώ στο πρωτομαγιάτικο γλέντι στα Πετράλωνα και άλλα 13 στην πλατεία Μερκούρη, 10 ευρώ στο Λαϊκό νοσοκομείο, 8 στο Κρατικό Νίκαιας, 5 στο Ρίο, 8 στην Ασπροφώς, 6 στο δήμο Καλλιθέας και 5 στην ΕΛΜΕ, 9 στα ΤΕΙ Αθήνας, από 20 στην Ιατρική και στη Φιλοσοφική στα Γιάννενα. Ευχαριστούμε επίσης τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που γράφτηκαν συνδρομητές στην εφημερίδα Μαρία Μ., Φωτεινή Π., Αγγελική Λ., Βασίλης Α. καθώς και το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου και τον ΣΥΔΑΣΑΠ που ανανέωσαν την συνδρομή τους. Αλλά και όσες και όσους έστειλαν τις προσωπικές τους ενισχύσεις: Ελένη Σ. και Κώστας Λ. από 100 ευρώ, από 50 ευρώ Παναγιώτης Κ., Χριστίνα Δ., Μαρία Π., Κώστας Π., Δημήτρης Ζ., Παναγιώτης Π. 30 ευρώ, από 20 Βασίλης Λ., Βασίλης Κ., Νίκος Φ., από 10 ευρώ Γιούλη Κ. και Χαλίντ Κ., από 5 ευρώ Χρήστος Ζ., Βασίλης Χ., Ηλίας Μ., Κατερίνα Τ. και Σωτήρης Δ. 
 
Ευχαριστούμε τέλος τα σωματεία που ενίσχυσαν αγοράζοντας προσκλήσεις για το τετραήμερο φεστιβάλ Μαρξισμός 2015, ανάμεσά τους την ΠΟΣΥΠΠΟ, την ΠΟΣΤ, την ΠΟΕΔΗΝ, την ΟΤΟΕ, την ΣΥΠΕΤΕ –ΠΠ ΕΘΝΑΚ.