Εργατικό κίνημα
Eργαζόμενοι MME: Διεργασίες των Financial Crimes για την συγκρότηση κινηματικού ψηφοδελτίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες των Financial Crimes για την συγκρότηση κινηματικού ψηφοδελτίου, με την συμμετοχή συναδέλφων από άλλους αριστερούς χώρους (η διαδικασία θα κλείσει την Παρασκευή), ενώ κοντεύουν να ολοκληρωθούν οι εξορμήσεις διακίνησης του νέου τεύχους. 

Τελικά οι παρατάξεις του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνουν αυτόνομα, διότι φαίνεται ότι είναι πιο εύκολο να ψηφίζουν για πρόεδρο τον εκλεκτό της ΝΔ, Σόμπολο (με το επιχείρημα να λειτουργήσει το σωματείο)στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, παρά να συνεργαστεί η αριστερά ενάντια στις αντεργατικές επιλογές της κυβέρνησης. Μπροστά μας έχουμε την απεργία της ΕΣΗΕΑ στις 8 Μάη για το θέμα των ομολόγων και του ΤΣΠΕΑΘ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση του Δ.Σ. για την απεργία, ενώ για άλλη μια φορά επιχειρείται η ξεκομμένη κινητοποίηση από τα συνδικάτα που απεργούν στις 15 του μήνα. 

Επίσης οι Financial Crimes εξέδωσαν ανακοίνωση, που ήδη έκανε αίσθηση, για την παγκόσμια ημέρα του Τύπου-3 Μάη, η οποία είναι η εξής: "δεν γιορτάζουμε και δεν δεχόμαστε επισκέψεις" - Οι απολυμένοι της Ώρας για σπορ, οι άνεργοι της SPORT XL, οι κομμένοι συμβασιούχοι της ΕΡΤ, οι ανασφάλιστοι στις γαλέρες, οι απλήρωτοι του "επικοινωνία", οι πολιτικά διωχθέντες της Καθημερινής, οι "ελαστικοποιημένοι" των τηλεοράσεων, οι εκτός ΕΣΗΕΑ "λόγω προϋποθέσεων", οι χαμηλόμισθοι, κακοπληρωμένοι και οι λοιποί συγγενείς..  

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ  Αντίσταση-οργάνωση-συντονισμός  Δράση στη βάση του κλάδου-ξεπέρασμα των γραφειοκρατικών εκφυλισμών