Αντιπολεμικό κίνημα
Τόνι Μπλερ: το σκυλάκι του Μπους "μεσολαβητής" στην Παλαιστίνη: Kάτω τα χέρια από την Aντίσταση

Παλαιστίνιοι διαδηλωτές στο βόρειο Λίβανο μεταφέρουν τα θύματα της επίθεσης του λιβανέζικου στρατού

Τελικά το «Κουαρτέτο» (ΗΠΑ, Ρωσία, ΕΕ, ΟΗΕ) την περασμένη βδομάδα αποφάσισε να χρίσει τον Τόνι Μπλερ «ειδικό απελσταμένο» του για την «ειρήνευση στη Μέση Ανατολή». Και μόνο αυτή η είδηση είναι λόγος να διαδηλώσουμε στις 12 Ιούλη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο, της Ενωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας και μιας σειράς συνδικάτων. Γιατί ο Μπλερ συμβολίζει κάθε τι που έχει βγάλει στο δρόμο ποτάμια οργισμένων αντιπολεμικών διαδηλωτών όλα τα τελευταία χρόνια. 

Ο Μπλερ έφυγε από την πρωθυπουργία της Βρετανίας κάτω από το βάρος της βαρβαρότητας του πολέμου και των ψεμάτων που είπε για να τον δικαιολογήσει.   Το αντιπολεμικό κίνημα της Βρετανίας –και όχι μόνο- δικαιολογημένα του απένειμε τον «τίτλο» του Νο2 εγκληματία πολέμου δίπλα στον Τζορτζ Μπους. Εχει τα χέρια του βουτηγμένα στο αίμα των 700.000 Ιρακινών που έχουν χάσει τη ζωή τους στα τέσσερα χρόνια που διαρκεί η αμερικανοβρετανική κατοχή του Ιράκ. Πέρσι όταν το Ισραήλ εισέβαλε στο Λίβανο, ισοπεδώνοντας πόλεις και χωριά με τους βομβαρδισμούς της αεροπορίας, ο Μπλερ αρνήθηκε μέχρι τελευταία στιγμή να ζητήσει έστω και κατάπαυση του πυρός. Περίμενε, μέχρι τέλους, ότι η ισραηλινή πολεμική μηχανή θα συντρίψει τη λιβανέζικη Αντίσταση. 

Αυτόν τον εγκληματία αποφάσισαν να στείλουν οι Μεγάλες Δυνάμεις για να φέρει δικαιοσύνη και ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Πολλοί σχολιαστές ανέφεραν, ειρωνικά, ότι ήταν η κατάλληλη θέση για τον Μπλερ. Ο άνθρωπος που είχε γκουρού τους «επικοινωνιολόγους» των δημοσίων σχέσεων, ανταμοίφτηκε για τις υπηρεσίες του με ένα πόστο που έχει μπόλικη δημοσιότητα και λίγη ουσία, λένε. 

Mήνυμα

Ομως, τα πράγματα είναι πιο σοβαρά. Ο διορισμός του Μπλερ είναι ένα «μήνυμα» των ιμπεριαλιστών ότι δεν πρόκειται να ανεχτούν άλλα «πισωγυρίσματα» ούτε στην Παλαιστίνη, ούτε στο Λίβανο ούτε πουθενά αλλού στη Μέση Ανατολή. Θέλουν να συντρίψουν την Γάζα και την παλαιστινιακή Αντίσταση, θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω για την περσινή ταπείνωση στο Λίβανο. 

Την περασμένη βδομάδα ο δικτάτορας της Αιγύπτου Μουμπάρακ συναντήθηκε με το βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας τον Ολμερτ του Ισραήλ και τον Μαχμούντ Αμπάς. Συζήτησαν, υποτίθεται, για την «ειρήνη». Ούτε μια φορά δεν ακούστηκε η λέξη κατοχή στην συνάντησή τους. Ο Ολμέρτ υποσχέθηκε να ενισχύσει την «κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης» του Αμπάς. Πώς; Δίνοντας ένα μέρος από τα έσοδα της Παλαιστινιακής Αρχής που κατακρατούσε το Ισραήλ. Και απελευθερώνοντας 250 Παλαιστίνιους κρατούμενους από τις φυλακές του Ισραήλ. Διακόσιους πενήντα από τις 10.000 και μόνο μέλη της Φατάχ...

Την ίδια στιγμή το Ισραήλ χτυπούσε, όχι μόνο στη Γάζα, αλλά και στην Δυτική Οχθη. Σε μια μέρα, το Σάββατο 30 Ιούνη, εξαπέλυσε έξι επιδρομές στη Γάζα, με εννιά νεκρούς ανάμεσά τους και  ένα παιδάκι οχτώ χρονών. Τις προηγούμενες μέρες ο ισραηλινός στρατός είχε εισβάλει στη Ναμπλούς και στο στρατόπεδο προσφύγων της Τζενίν στη Δυτική Οχθη. Εκεί δολοφόνησε μαχητές της «Ταξιαρχίας των Μαρτύρων του Αλ-Ακτσά». Μια ένοπλη οργάνωση που συνδέεται με τη Φατάχ. Για το Ισραήλ και τις Μεγάλες Δυνάμεις, οι ένοπλοι της Φατάχ έχουν μόνο ένα ρόλο από δω και πέρα: να είναι τα Τάγματα Ασφαλείας για την αντιμετώπιση της Αντίστασης. Οποιους από αυτούς έχουν άλλη γνώμη, αναλαμβάνουν τα ισραηλινά τανκς να τους συνεφέρουν....

Τις ίδιες μέρες στο βόρειο Λίβανο έγινε μια σφαγή που πέρασε χωρίς αναφορά στα «δικά μας» ΜΜΕ. Ο λιβανικός στρατός άνοιξε πυρ σε μια διαδήλωση χιλιάδων Παλαιστίνιων προσφύγων που ζητούσαν να τους επιτραπεί να επιστρέψουν στο προσφυγικό στρατόπεδο Ναχρ-αλ-Μπάρεντ. Τρεις Παλαιστίνιοι έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν. Ενας υπουργός της κυβέρνησης Σινιόρα –των «κοινωνικών υποθέσεων», τρομάρα του- δήλωσε ότι η επίθεση έγινε «για το καλό των προσφύγων» αφού το «στρατόπεδο είναι ακόμα επικίνδυνο». Πρέπει να έχει μελετήσει τις ομιλίες του Μπλερ...

Σε τέτοια εγκλήματα θα «συμβάλει» η παρουσία του Μπλερ στη Μέση Ανατολή. Θα έχει την υποστήριξη του Μπους, του Ολμερτ, του Σαρκοζί –που υποσχέθηκε κάθε βοήθεια στον Αμπάς- και φυσικά του Καραμανλή και της Ντόρας Μπακογιάννη. Γι’ αυτό πρέπει να βγούμε όλοι στους δρόμους στις 12 Ιούλη. Να βροντοφωνάξουμε ότι ένα χρόνο μετά τη νίκη της Αντίστασης στο Λίβανο, δεν θα επιτρέψουμε το ποτάμι να γυρίσει πίσω. 

Λέανδρος Mπόλαρης


 Oι εργαζόμενοι της EPT θα είναι εκεί

«Ήμουν άνεργος και δέχτηκα να ακούσω τον στρατολογητή των πεζοναυτών, γιατί με κέρασε ένα χάμπουργκερ στα Μακντόναλτς”, έλεγε μεταξύ άλλων στην συγκλονιστική αντιπολεμική του ομιλία στους εργαζόμενους στην  ΕΡΤ, ο πρώην πεζοναύτης στο Ιράκ και νυν αντιπολεμικός ακτιβιστής,  Τζίμυ Μάσσεϊ, λίγες μέρες πριν το μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο του  περασμένου Μάρτη. Την ίδια ώρα, κάμερες και μικρόφωνα κατέγραφαν την  ομιλία του και έστελναν στιγμιότυπα σε όλη την Ελλάδα.

Στην ΕΡΤ, που βρίσκεται σε αναβρασμό, λόγω του νομοσχέδιου  Ρουσόπουλου, το οποίο επιχειρεί να βάλλει τους ιδιώτες στο παιχνίδι,  μέσω της ψηφιακής τηλεόρασης, δεν θα θέλαμε να δούμε νέους συναδέλφους  μας πιεσμένους από την ανεργία, να εργάζονται “για ένα χάμπουργκερ”,  δηλαδή χωρίς συλλογικές συμβάσεις εργασίας, χωρίς δικαιώματα και σε  συνθήκες γαλέρας και ανελευθερίας, ενώ την ίδια ώρα οι ιδιώτες θα  κάνουν μπίζνες και θα πλουτίζουν από το ανταποδοτικό τέλος, δηλαδή την  δικιά σας εισφορά, από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. 

Επίσης δεν θα θέλαμε  οι αντιπολεμικές δράσεις να μην παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ, γιατί αυτό  θα δυσαρεστήσει τους αμερικανούς φίλους της κυβέρνησης και των ιδιωτών  μπίζνεσμαν. Ούτε θα θέλαμε η λογοκρισία του αντιπολεμικού κινήματος,  να “αμειφθεί” εκτός από ένα χάμπουργκερ και με μία κόκα -κόλα, ή και  μία καλύτερη θέση στην πάντα ανασφαλή εργασιακή ιεραρχία των ΜΜΕ.  Aλλωστε ξέρουμε ότι σε ορισμένα ιδιωτικά ΜΜΕ έχουν ακουστεί φράσεις  του τύπου “οι αμερικανοί είναι φίλοι μας”, για να δικαιολογήσουν την  λογοκρισία των αντιπολεμικών ειδήσεων. 

Είναι επίσης γνωστό, ότι στο παρελθόν ο συνάδελφος Γιώργος Πενταράκης στον Σκάϊ, είχε απολυθεί για  αυτόν ακριβώς τον λόγο. Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν,  σίγουρα η κυβέρνηση θα ήθελε να ξεχάσει την “βοήθειά” της στο ναυτικό  αποκλεισμό του Λιβάνου, το “νταηλίκι” των αμερικανών φίλων της και τις  πιέσεις τους για να μην βγάλει ανακοίνωση ο ούτως ή άλλως ξεφτιλισμένος ΟΗΕ, αν δεν είναι αρεστή σε αυτούς, την λειτουργία της  βάσης της Σούδας και τόσα άλλα. Θα της τα θυμίσουμε όλα αυτά, με την διαδήλωση της 12ης Ιουλίου, με  αφορμή τον ένα χρόνο από την εισβολή στο Λίβανο. 

Νάσος Μπράτσος 
δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, μέλος της ΕΣΗΕΑ και της παράταξης FinancialCrimes


Kαι οι μαθητές

Στις 12 Ιούλη οι μαθητές κατεβαίνουμε για να διαδηλώσουμε για αυτό που γίνεται στην Παλαιστίνη, δηλαδή ενάντια στην κατοχή και για τον ένα χρόνο από την εισβολή στο Λίβανο. Πιστεύω ότι το συλλαλητήριο στις 12/7 είναι πολύ σημαντικό για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στο λιβανέζικο λαό και το λαό της Παλαιστίνης –κάτω τα χέρια από τη Χαμάς! 

Οι μαθητές πρέπει να παίξουμε σημαντικό ρόλο σε αυτό το συλλαλητήριο, όπως παίξαμε στις 17 Μάρτη. Αξίζει να κατέβουν οι μαθητές στο συλλαλητήριο γιατί φέτος ήταν η χρονιά που κάναμε καταλήψεις για τη δημόσια παιδεία και συμμετείχαμε στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια. Επίσης παλεύουμε ενάντια στη στράτευση στα 18 και στη στράτευση των γυναικών.  Μπορεί τώρα να μην το συζητάνε, αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα να κατεβάσουν αυτό το νομοσχέδιο. 

Με ποιανού τη μεριά είναι η κυβέρνηση; Δεν είναι με τους μαθητές και τους εργάτες. Είναι πιστός σύμμαχος της Αμερικής και του Ισραήλ. Στα βόρεια προάστια οι μαθητές της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο προσπαθούμε να οργανωθούμε για το συλλαλητήριο ώστε να φτάσει η προκήρυξη και τα αυτοκόλητα για την Παλαιστίνη σε όλους ακόμα και σε φίλους μας που είναι σε κατασκηνώσεις –όπως έχω ένα προσωπικό παράδειγμα. Να ειδοποιήσουμε για το συλλαλητήριο, να το συζητήσουμε πολλοί μαζί. 

Ορέστης Ηλίας
1ο Γυμνάσιο Βριλησίων 


Nα γυρίσει πίσω ο στρατός από το Aφγανιστάν

Τη Παρασκευή 29 Ιούνη σχεδόν ένα ολόκληρο χωριό ξεκληρίστηκε στο Αφγανιστάν από τις βόμβες των αμερικάνικων βομβαρδιστικών. Πρόκειται για το χωριό Χαϊντεραμπάντ που βρίσκεται στην επαρχία Χελμάντ. Η Χελμάντ είναι μια από τις επαρχίες όπου οι Ταλιμπάν έχουν έντονη παρουσία, στην πραγματικότητα πολιορκούν τις δυνάμεις κατοχής στα οχυρωμένα τους στρατόπεδα. 

Αντάρτες έστησαν ενέδρα σε ένα κομβόι αυτοκινήτων του αμερικάνικου και του αφγανικού στρατού. Μετά την ενέδρα ήρθαν τα αντίποινα. Το Χαϊντεραμπάντ ήταν το πιο κοντινό χωριό, και σύμφωνα με τη λογική κάθε κατοχικής δύναμης στην ιστορία, έπρεπε να είναι και το άνδρο των «τρομοκρατών». 

Τα βομβαρδιστικά ανέλαβαν δράση και το σφυροκόπησαν για τρεις ώρες. Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων, ήταν 50 με 80 νεκροί. Το πρακτορείο Ασοσιέηντετ Πρες δημοσιεύει τη δήλωση του Μοχάμαντ Χαν, ενός κατοίκου του χωριού: «Εφτά μέλη της οικογένειάς μου σκοτώθηκαν. Ανάμεσά τους ο αδελφός και τα πέντε παιδιά του. Οι χωριανοί θα έχουν να θάψουν πολλά πτώματα τις επόμενες μέρες». 

Μια βδομάδα πριν, ακόμα 22 άμαχοι είχαν δολοφονηθεί από το «πλήγμα ακριβείας» της αμερικάνικης αεροπορίας, μετά από ενέδρα ανταρτών σε μονάδα της ISAF, του στρατού κατοχής του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν. Από σφαγή σε σφαγή μόνο οι τοποθεσίες και τα ονόματα των χωριών αλλάζουν. 

Στη διάρκεια του Ιούνη περισσότεροι από 200 άμαχοι έχουν δολοφονηθεί από τα αεροπλάνα και τις βόμβες της ISAF και του αμερικάνικου στρατού. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων στο Αφγανιστάν, στρατηγός Νταν Μακνήλ, έχει αποκτήσει το παρατσούκλι «μπόμπερ Μακνήλ». 

Ακόμα και ο κουϊσλιγκ των Αμερικάνων, ο πρόεδρος του Αφγανιστάν Χαμίντ Καρζάι αναγκάστηκε να παραπονεθεί δημόσια για «υπερβολική χρήση πυρός» από τις κατοχικές δυνάμεις και για το ότι οι «απελευθερωτές» του Αφγανιστάν «θεωρούν πολύ φτηνές τις ζωές των Αφγανών». 

Τους προηγούμενους μήνες το ΝΑΤΟ είχε προαναγγείλει την έναρξη της δικής του «θερινής επίθεσης» για να αντιμετωπίσει τους Ταλιμπάν που δυναμώνουν συνέχεια. Αυτοί είναι οι ματωμένοι καρποί της «επίθεσης». Οπως δήλωσε στην εφημερίδα Γκάρντιαν του Λονδίνου ένας βρετανός αξιωματικός που γύρισε πρόσφατα από το Αφγανιστάν «κάθε ένας νεκρός άμαχος σημαίνει πέντε νέοι Ταλιμπάν». 

Η κυβέρνηση του Καραμανλή είναι άμεσα αναμιγμένη σε αυτά τα εγκλήματα. Συμμετέχει στην ISAF και πρόσφατα έστειλε και άλλους έλληνες αξιωματικούς στο Αφγανιστάν, για να ενισχύσει τη συμμετοχή στη κατοχή σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της προς ΗΠΑ και ΝΑΤΟ. Κάθε μέρα που περνάει πλησιάζει ακόμα περισσότερο η στιγμή που μια νάρκη ή μια ενέδρα θα χτυπήσει το ελληνικό τμήμα της ISAF. 

Δεν θέλουμε να δούμε φέρετρα να γυρίζουν από το Αφγανιστάν. Δεν θέλουμε άλλες δολοφονίες αμάχων. Να γυρίσει πίσω ο στρατός από το Αφγανιστάν. Και γι’ αυτό διαδηλώνουμε στις 12 Ιούλη. 


Tα Συνδικάτα στηρίζουν 

Στο συλλαλητήριο της 12 Ιούλη καλούν τα συνδικάτα: ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ, ΟΛΜΕ,  ΟΤΟΕ, ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΔΥΒ, ΠΟΣΣΥΠΟ, ΟΙΥΕ, ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ, Σύλλογος Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας, Σύλλογος Εργαζόμενων Τράπεζας Αττικής, Σύλλογος Εργαζόμενων Αγροτικής Τράπεζας

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη βάρβαρη πολεμική επίθεση του Ισραήλ κατά του Λιβάνου. Στον πόλεμο αυτό οι «αήττητες» στρατιωτικές δυνάμεις της κυβέρνησης Ολμέρτ γνώρισαν οδυνηρή ήττα. Την πρώτη ύστερα από αρκετές δεκαετίες. Οι στρατοκράτες των ΗΠΑ και των συνοδοιπόρων τους πήραν για άλλη μια φορά το μήνυμα ότι και οι πιο ισχυρές πολεμικές μηχανές συντρίβονται μπροστά στο ελεύθερο φρόνημα των λαών που αγωνίζονται για αξιοπρέπεια και αυτοδιάθεση.
Τα όργανα όμως του Μπους συνεχίζουν το βάρβαρο έργο τους στην περιοχή σε βάρος της Παλαιστίνης και του μαρτυρικού λαού της. Μετά την καθαίρεση της κυβέρνησης Χανίγιε ο εμφύλιος πόλεμος ήρθε να τονίσει το μέγεθος του εγκλήματος που συντελείται χρόνια τώρα στη χώρα αυτή από τους ιμπεριαλιστές. Σ’ αυτό το γκρίζο φόντο και με την παγκόσμια ειρήνη μόνιμα στο στόχαστρο του οικονομικού και στρατιωτικού κατεστημένου αποτελεί ακραία πρόκληση για όλους τους ειρηνόφιλους όπου γης η ανάληψη ρόλου «διαιτητή» από τον Μπλερ, τον άνθρωπο που έχει βάψει τα χέρια του στο αίμα εκατοντάδων χιλιάδων Ιρακινών. 
Στις 12 Ιουλίου η ΟΛΜΕ μαζί με άλλα συνδικάτα και κοινωνικούς φορείς συμμετέχει στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο για να καταγγείλουμε το έγκλημα που συντελείται, να απαιτήσουμε την απομάκρυνση των κατοχικών δυνάμεων, το σταμάτημα της αιματοχυσίας και των ξένων επεμβάσεων. 
 
Κώστας Μπόικος
Μέλος του Δ.Σ. ΟΛΜΕ

 Την περασμένη βδομάδα εκατοντάδες Άραβες και Μουσουλμάνοι συμμετείχαμε στα εγκαίνια του Ελληνοαραβικού Επιμορφωτικού Κέντρου. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο πνευματικό κέντρο με διαμορφωμένο χώρο προσευχής, λύνοντας στην πράξη αυτό που έχουν υποσχεθεί οι κυβερνήσεις πολλές φορές στο παρελθόν και ακόμα δεν έχουν υλοποιήσει: τη δημιουργία ενός τζαμιού για τους χιλιάδες Μουσουλμάνους που ζουν εδώ. 

Βλέπουμε τις χώρες μας να καταστρέφονται κάθε μέρα από τις επιθέσεις του Μπους και των συμμάχων του. Πέρσι το καλοκαίρι η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας μαζί με την Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο και άλλες κινήσεις και φορείς διαδήλωσε πολλές φορές έξω από την Πρεσβεία των σιωνιστών για να καταγγείλουμε την εισβολή του Ισραήλ στο Λίβανο. 

Φέτος βλέπουμε να επαναλαμβάνουν τα ίδια στην Παλαιστίνη. Προσπαθούν να χτυπήσουν την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της Χαμάς και να εξοντώσουν τον Παλαιστινιακό λαό που συνεχίζει να αντιστέκεται και να υπερασπίζεται το δικαίωμά του να αποχτήσει πατρίδα. 

Δεν θα αφήσουμε τον Μπλερ, να φέρει στην Παλαιστίνη το χάος και την καταστροφή που έφερε στο Ιράκ. Είναι ώρα ευθύνης, για κάθε τίμιο άνθρωπο που αγαπάει την Ειρήνη και την Ελευθερία, να αντιδράσει στα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών. 

Στις 12 Ιούλη όλοι οι Άραβες και οι Μουσουλμάνοι θα είμαστε μαζί σας στους δρόμους! Η ιστορική νίκη της Αντίστασης πέρυσι στον Λίβανο, μας εμπνέει για να συνεχίσουμε και να νικήσουμε ξανά σήμερα, και στην Γάζα και στη Δυτική Όχθη και στο Ιράκ και παντού. 

Μωχάμετ Αμπντέλ Καντέρ
πρόεδρος Ελληνοαραβικού Επιμορφωτικού Κέντρου

Ένα χρόνο μετά τη βάρβαρη εισβολή στο Λίβανο είναι περισσότερο από επιβεβλημένη και στη χώρα μας η συμμετοχή μας στην ανάπτυξη ενός ρωμαλέου αντιπολεμικού κινήματος.Τη στιγμή που στα πεδία των μαχών στον Λίβανο και την Παλαιστίνη, στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, οι λαοί της Ανατολής αντιμετωπίζουν με το όπλο στο χέρι τις λεγεώνες της Νέας Τάξης, αποφασιστική για την έκβαση του διεθνούς “αντιτρομοκρατικού” πολέμου θα είναι η ένταση της Αντίστασης στο εσωτερικό των χωρών της Δύσης.

Δεν πρέπει εξάλλου να ξεχνάμε τον ρόλο της χώρας και την συστράτευση της κυβέρνησης και της κυρίαρχης ελίτ γενικότερα στον πόλεμο αυτό. Τα ελληνικά στρατεύματα συμμετέχουν σε όλες τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις ενώ στο εσωτερικό οι μεγάλες μάχες για τις λεγόμενες πολιτικές “ασφάλειας” (δηλαδή της περιστολής των λαϊκών ελευθεριών και των ατομικών δικαιωμάτων) συνεχίζεται. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και το μεγάλο σκάνδαλο των απαγωγών κινδυνεύει να συγκαλυφτεί με την εισαγγελική πρόταση να μπει η δικογραφία στο αρχείο, ενώ συνεχίζεται η ομηρία των απαχθέντων και της ηγεσίας της Πακιστανικής Κοινότητας. 

Όλοι, λοιπόν, στο συλλαλητήριο στις 12 Ιούλη!

Γιώργος Γκουντούνας
δικηγόρος Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας

 

Διαδηλώσεις θα γίνουν: AΘHNA 12/7 Πάρκο Eλευθερίας 7.30μμ, ΘEΣΣAΛONIKH 12/7 Kαμάρα 7.30μμ (βλέπε σελίδα 14), PEΘYMNO Παρασκευή 6/7 - Kέντρο Nέων 5.30μμ συζήτηση μαθητών “Oχι στράτευση στα 18” - Διαδήλωση Δημαρχείο 8μμ ΓIANNENA 12/7 Nομαρχία 7μμ, HPAKΛEIO 12 /7 Λιοντάρια 7μμ