Αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα
Δράσεις στις γειτονιές: Εξάρχεια - Ανοιχτή σύσκεψη ΚΕΕΡΦΑ

Ανοιχτή σύσκεψη της ΚΕΕΡΦΑ έγινε την περασμένη Τετάρτη στα Εξάρχεια με ομιλήτρια την Ευγενία Κουνιάκη, δικηγόρο της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής και θύμα επίθεσης από το τάγμα εφόδου των νεοναζί έξω από το Εφετείο. 

Η Μαρία Κασκαρίκα, μητέρα του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη και μέλος της Πρωτοβουλίας για το κλείσιμο των γραφείων των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, έδωσε την εικόνα από τη δίκη του Ζέρβα για την επίθεση ενάντια στον Α. Λάζαρη και πάνω στο ίδιο θέμα τοποθετήθηκε κι η Έβελυν, δικηγόρος, τονίζοντας ότι είναι νίκη του αντιφασιστικού κινήματος ότι φτάνουν σε δίκες οι επιθέσεις από νεοναζί, κάτι που παλιά δε γινόταν. Στη σύσκεψη παρευρέθηκε ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης, αντιδήμαρχος Μεταναστών και Προσφύγων του δήμου Αθήνας και ο Πέτρος Κωνσταντίνου δημοτικός σύμβουλος Αθήνας. 

Αποφασίστηκε η παρέμβασή μας στις εκλογές του ΔΣΑ την Κυριακή 26 και τη Δευτέρα 27/12, εξόρμηση και αφισοκόλληση για την πορεία στις 2 Δεκέμβρη, παρέμβαση στα κοινοτικά συμβούλια της περιοχής και μεγάλη εξόρμηση με κολάζ από φωτογραφικό υλικό στις 23/12 στη λαϊκή των Εξαρχείων για τη Διεθνή Μέρα Δράσης στις 17 Μάρτη.