Αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα
Κάτω τα χέρια από τον Τζαβέντ Ασλάμ

Με άφθονο φαγητό, μουσική, χορό και τη συμμετοχή εκατοντάδων Πακιστανών μεταναστών και συμπαραστατών τους, έγινε την περασμένη Παρασκευή 27 Απριλίου η πολιτιστική εκδήλωση που οργάνωσε η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας η Ενότητα. 

Η εκδήλωση είχε σαν στόχο την έκφραση της αλληλεγγύης στον πρόεδρο της κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ, ενάντια στις απειλές και στις συκοφαντίες που εξαπολύει την τελευταία περίοδο εναντίον του ο πρέσβης του Πακιστάν στην Ελλάδα, Χαλέντ Ουσμάν.

Ο πρέσβης (που δεν έχει κρύψει την συμπάθειά του προς την Χρυσή Αυγή καλώντας τους βουλευτές της ναζιστικής συμμορίας στην πρεσβεία και συναντώντας τον ίδιο τον Μιχαλολιάκο) έχει απειλήσει με διεθνές ένταλμα σύλληψης τον Τζαβέντ Ασλάμ και ένταξη όλων των μελών της Κοινότητας σε μαύρη λίστα -δηλαδή με στέρηση διαβατηρίου. Ταυτόχρονα, προχώρησε σε απειλές, με επιστολές-τελεσίγραφα, σε φορείς και οργανώσεις της αριστεράς με τις οποίες έχει εδώ και χρόνια σχέσεις ο Τζαβέντ Ασλάμ. 

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν εκπρόσωποι αντιρατσιστικών και αριστερών οργανώσεων, ενώ τον λόγο για να χαιρετήσουν πήραν ανάμεσα σε άλλους ο Πέτρος Κωνσταντίνου εκ μέρους της ΚΕΕΡΦΑ και ο Γιάννης Σηφακάκης εκ μέρους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.