Εκπαίδευση και Νεολαία
1 Νοέμβρη Προπύλαια: Φοιτητική διαδήλωση

Μετά την επιτυχία της προηγούμενης γενικής συνέλευσης συνεχίσαμε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής τις κινητοποιήσεις ενάντια στις επιθέσεις που δεχόμαστε. Συγκεντρωθήκαμε στο διάδρομο του ΤΕΙ την προηγούμενη βδομάδα και οργανώσαμε παράσταση διαμαρτυρίας στην πρύτανη για τις συνθήκες σπουδών. 

Ακόμα δεν γίνονται μαθήματα και ακόμα δεν υπάρχουν εργαστήρια και καθηγητές. Διεκδικούμε μαζικές προσλήψεις εκπαιδευτικών και να μην απολυθεί κανένας. 

Τώρα είναι η στιγμή για να κλιμακώσουμε την αντίστασή μας. Οργανώνουμε την φοιτητική διαδήλωση την 1 Νοέμβρη στις 11πμ στα Προπύλαια. Μετά τον μαθητικό ξεσηκωμό της Δευτέρας, συνεχίζουμε με στόχο έναν κοινό αγώνα όλης της νεολαίας ενάντια στις επιθέσεις της κυβέρνησης. Οι αγώνες μας είναι η απάντηση και στην τρομοκρατία που προσπαθεί να παίξει η Νέα Δημοκρατία με τα ζητήματα του ασύλου και με σχολές να κλείνουν από τις ίδιες τις διοικήσεις. Προχωράμε σε νέα γενική συνέλευση στις 30/10 που είναι ήδη εξίσου μαζική [σ.σ: η γενική συνέλευση βρισκόταν σε εξέλιξη την ώρα που έκλεινε η ύλη της Εργατικής Αλληλεγγύης] και μετά την 1/11, συνεχίζουμε με την κοινή δράση με τους εργαζόμενους και την συμμετοχή μας στην γενική απεργία στις 14 Νοέμβρη.