Εργατικό κίνημα
Aγ. Σάββας: Καταγγελία ενάντια στο διοικητή του νοσοκομείου

Καταγγελία ενάντια στο διοικητή του νοσοκομείου Αγ. Σάββας Δενδραμή εξέδωσε το σωματείο των εργαζόμενων στο νοσοκομείο μετά την εσπευσμένη  ανάρτηση των προσωρινών πινάκων του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για την καθαριότητα που πετάει στο δρόμο δεκάδες  συμβασιούχες καθαρίστριες/ες.

Όπως καταγγέλουν μήνες τώρα, εξοργιστικά πρόωρα και αναίτια, ο διοικητής κρύβεται πίσω από το ψεύτικες δικαιολογίες με μοναδικό σκοπό να πετάξει στο δρόμο τους δεκάδες εργαζόμενους στην καθαριότητα που παλεύουν για μονιμοποίηση. 

Όμως τα ψέματα του Δενδραμή έχουν κοντά ποδάρια. “Όπως προκύπτει από τον νόμο για τους συμβασιούχους με διετή σύμβαση κάθε διοίκηση μπορεί να πληρώνει πέραν του 24μήνου συμβασιούχους εργαζόμενους όταν υπάρχει κώλυμα στην προκήρυξη διαγωνισμού. Όμως ο διοικητής δεν εξάντλησε αυτή τη δυνατότητα. 

Ο Δενδραμής μισεί τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, τους συμβασιούχους, τους συνδικαλιστές και την Αριστερά. Τους μισεί γιατί ο αγώνας της καθαριότητας πήρε πανελλαδικά δημοσιότητα, που δεν την περίμενε, και έτσι έγινε πανελλαδικά ρεζίλι. 

Εμείς στο σωματείο, του υποσχόμαστε ότι δεν θα σταματήσει να μας βρίσκει μπροστά του, ότι για εμάς μόνος νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και ότι δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να ξεκουμπιστεί από το νοσοκομείο μας...”, αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους τονίζοντας: “Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων. Τέρμα πια στη διοικητική αυθαιρεσία του Δενδραμή”.