Η Αριστερά
Οικονομική Εξόρμηση - Ενισχύστε την Εργατική Αλληλεγγύη

Δυνατά ξεκίνησε η οικονομική εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης με τις 3.800 ευρώ που συγκεντρώθηκαν  την πρώτη βδομάδα.

Ευχαριστούμε τις συντρόφισσες, τους συντρόφους, τις φίλες και τους φίλους που έκοψαν την συμμετοχή τους και ενίσχυσαν το πολύ επιτυχημένο μονοήμερο του ΣΕΚ, “Κράτος και Επανάσταση, η πάλη για την δημοκρατία σήμερα” καθώς και τα σωματεία που προμηθεύτηκαν προσκλήσεις για τα μέλη τους, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΟΤΟΕ, ΠΟΕΔΗΝ και τους Τεχνικούς του ΟΑΣΑ.

Οι πρώτες ενισχύσεις από αναγνώστες της εφημερίδας άρχισαν να φτάνουν.

Ευχαριστούμε για την ενισχυσή τους: Γιάννης Χ. 500, Γιάννης Τ. 200, Γιώργος Τ. 40., από 30: Αργυρή Ε., Ελίζα Λ., Μάνος Τ., από 20: Θράσος Τ., Αντρέας Γ. 20, Αλεξανδρος Σ. 15, από 10: Δημήτρης Λ., Χρύσα Κ., και από 5: Μάνος Κ., Μαρία Σ. 

Τέλος ευχαριστούμε για την εγγραφή ή την ανανέωσή τους, τους συνδρομητές της εφημερίδας και του περιοδικού Σοσιαλισμός από τα κάτω: Μαρία Β., Μαρία Μ., Βασίλης Μ., Εμμυ Τ., Ασπα Ν., Λεωνίδας Κ., Λουκάς Θ., Αργύρης Μ., Μαρία Β., Χατζίγιε Μ. Επίσης το Σωματείο Οδηγών Δήμου Αθήνας και τον Σύλλογο Εργαζομένων Λαϊκού νοσοκομείου που ανανέωσαν την ετήσια συνδρομή τους.


 

Πιστεύω στον πλουραλισμό στην ενημέρωση. Διαβάζω Εργατική Αλληλεγγύη γιατί είναι μια ηχηρή έκφραση της αριστεράς και των αγώνων για το δίκαιο του εργαζομένου. Έχει δώσει φωνή και στο δικό μας αγώνα στο νοσοκομείο μας, για καλύτερες συνθήκες εργασίας με προσλήψεις ιατρών και νοσηλευτών και για καλύτερες παροχές υγείας στους ασθενείς μας. Αξίζει την ενίσχυσή μας.

Αργυρώ Μαρδά, ειδικευόμενη Παθολογίας ΓΝΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ