Καταγγελία

Αναφορά-καταγγελία κατά της Ελληνικής Αστυνομίας μας έστειλε ο Φώτης Ταμπακόπουλος, δικηγόρος και κάτοικος Πειραιά. Ήδη, την έχει καταθέσει στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά.

Η καταγγελία είναι σοκαριστική καθώς περιγράφει τις διάφορες παρενοχλήσεις που έχει υποστεί ο Φ. Ταμπακόπουλος τόσο από ασφαλίτες, όσο και από φασίστες. Ένα κομμάτι της καταγγελίας αναφέρει «Καταγγέλω τους αλιτήριους και παράφρονες της ελληνικής αστυνομίας. Επί πολλά έτη αστυνομικοί με πολιτική περιβολή με υβρίζουν καθημερινώς και καθ’όλη τη διάρκεια του εικοσιτετράωρου. Η ύβρις είναι πάντοτε η ίδια: “πούστη!”, “πουστάρα!”. Είμαι γκέι, ουδέποτε έκρυψα τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Θεωρώ ότι ζω σε ελεύθερη χώρα».

Σε άλλο σημείο αναφέρει «όταν απουσιάζω από το σπίτι μου, εγώ και η 83 ετών μητέρα μου, με την οποία ζω μαζί, εισέρχονται σπίτι μου κλέβουν σημαντικά για μένα έγγραφα, προκαλούν ενοχλητικές δολιοφθορές…Το ιερότερο άσυλο, το άσυλο της κατοικίας, δεν ισχύει για μένα». Την εξασέλιδη καταγγελία στην οποία περιγράφει και άλλες παρενοχλήσεις την έχει αποστείλει και σε άλλα ΜΜΕ.