Εκλογές ΕΔΟΕΑΠ

Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής στον ΕΔΟΕΑΠ, στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης εργαζόμενων στα ΜΜΕ (δημοσιογράφων, διοικητικών και άλλων ειδικοτήτων), πραγματοποιούνται στις αντίστοιχες Ενώσεις του κλάδου το τελευταίο διάστημα.

Οι εκλογές των δημοσιογράφων της ΕΣΗΕΑ, που ξεκίνησαν την Τρίτη 12 Μάρτη και ολοκληρώνονται την Τετάρτη 13 Μάρτη, γίνονται στα γραφεία της Ενωσης (Ακαδημίας 20) από τις 8πμ έως τις 6.30μμ. Η Πρωτοβουλία για την Ανατροπή (στην οποία συμμετέχουν οι Financial Crimes, το Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, ο Σπάρτακος και ανένταχτοι αγωνιστές) στηρίζει για το νέο ΔΣ τις υποψηφιότητες του Γιάννη Αγγέλη και της Πόπης Χριστοδουλίδου.

Στην ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία για την Ανατροπή, αφού εξηγεί ότι η σκληρή μνημονιακή επίθεση στα ασφαλιστικά ταμεία του κλάδου χρειάζεται να ανατραπεί, αναφέρει: “...καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν αγωνιστές που έχουν αποδείξει ότι δεν σκύβουν το κεφάλι σε απειλές και εκβιασμούς. Ότι δεν είναι διαπλεκόμενοι ούτε συχνάζουν στους προθαλάμους και τα σαλόνια της εξουσίας. Ότι θα τα βγάζουν όλα στη φόρα, χωρίς φόβο και πάθος, για να μαθαίνουμε όλοι τι συμβαίνει στα άδυτα και τα παρασκήνια των ΔΣ, των κάθε λογής διαβουλεύσεων και της διαχείρισης του ιδρώτα και του πλούτου μας. Τους καλούμε να στηρίξουν τον Γιάννη Αγγέλη και την Πόπη Χριστοδουλίδου, για να δώσουν τον αγώνα και από τις επάλξεις του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, μην επιτρέποντας στην επόμενη διοίκηση να κάνει ευθανασία και να βάλει οριστικά ταφόπλακα στα ασφαλιστικά μας δικαιώματα”.